Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    snowwhite1410
    11. Travanj 2023. 21:12

Angeleyes

Evo i mene nakon dugo vremena… Kod nas je sve dobro, beba napreduje (4 mj i 6 d), počeli s podlogom za igranje tako da jača ruke i podiže glavicu. Dudicu je odbacio jer stavlja ruke u usta i bali, ali pojavi mu se aftica zbog stavljanja ruku u usta pa se borimo s tim. Ima li tko iskustva, kako se rijesiti aftica? 🤭 I zbog toga mu moram davati skoro ohlađeno mlijeko jer bilo šta toplije mu stvori problem u ustima. Veselo…https://ibb.co/qx63C4Y

Hej baš mi je drago da si se javila mi smo razlika 7 dana 😁😁😁 tako da se pratimo ☺️moja nema problema s aftama ali mislim da će zubi jer su u ustima onako dvije crtice na doljnjoj čeljusti i ko da će svaki čas 😅😅😅😅 joj koliko je sladak David i kako ima puno kosice 🥰🥰🥰koji je vama ritam u danu dali ti bude nervozan popodne i dali se hoće voziti u košari 🙈

buhtlica23
    12. Travanj 2023. 00:13

Pozdrav ekipa, zanima me ima li koja od vas slican problem kao ja. Naime vec 2 mjesec za redom ako ne i 3 mi se desava da izmedu 2 menstruacije imam smedarenje sa tu i tamo kojom zilicom i to samo kad se obrisem. Nekad bude imalo vise ali nista strasno. Pretpostavljam da je to zbog smanjenog progesterona ne znam sto bi drugo moglo biti. Jer i inace mi je nizak i pila sam ga uvijek od 18 godine ali cak ni tada mi se to nije dešavalo. Npr u 2 mj 10.2 je krenilo smedarenje i ja sve mislim sad ce M kad nista i tako sam ja skoro 10 dana. I onda 2 dana mir i onda dobila pravu M.  Isto tako od prekjučer opet krenulo smedarenje. Svakako se moram narucit sada na papa test pa cu viditi sto kaze ginekologinja ali me ovo pravo zivcira. Inace sam pila i duphaston i utrogestan. Sad mi ga nije htjela davat jer sam dojila. Sad vise ne dojim pa mi ga mozda opet prepise 🧐

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

Angeleyes
    12. Travanj 2023. 13:04

snowwhite1410

Angeleyes

Evo i mene nakon dugo vremena… Kod nas je sve dobro, beba napreduje (4 mj i 6 d), počeli s podlogom za igranje tako da jača ruke i podiže glavicu. Dudicu je odbacio jer stavlja ruke u usta i bali, ali pojavi mu se aftica zbog stavljanja ruku u usta pa se borimo s tim. Ima li tko iskustva, kako se rijesiti aftica? 🤭 I zbog toga mu moram davati skoro ohlađeno mlijeko jer bilo šta toplije mu stvori problem u ustima. Veselo…https://ibb.co/qx63C4Y
    Hej baš mi je drago da si se javila mi smo razlika 7 dana 😁😁😁 tako da se pratimo ☺️moja nema problema s aftama ali mislim da će zubi jer su u ustima onako dvije crtice na doljnjoj čeljusti i ko da će svaki čas 😅😅😅😅 joj koliko je sladak David i kako ima puno kosice 🥰🥰🥰koji je vama ritam u danu dali ti bude nervozan popodne i dali se hoće voziti u košari 🙈

Hej hej, znam da smo mala razlika, prisjetim se onog iščekivanja ovdje 🤭
    Stavlja li tvoja curka ruke u usta? To nekad zna djelovat da će svaki čas, krene od 3.mj i na kraju izbiju u 7.mj. 😂 Tako da imamo mi još fore sa zubima, moj će pojest sve prste još malo. 🤣
    Obožava se vozit u košari, al evo baš idemo u fizijatra sutra pa ću pitat kad možemo u polusjedeći položaj u kolica tako da ipak može malo gledat okolo. Prije je stalno spavao u košari, sad već malo manje. A ritam je takav da je ujutro najbolji, prespava noć pa se probudi oko 7, presvučem ga i nahranim pa opet zaspe malo. Tako da iza 9 otprilike se već igra. Predvečer ga malo nervoza uhvati i voli spavat već iza 19h ali pokušavamo ipak malo kasnije pomaknut pa nekad upali a nekad ne... U svakom slučaju odspava on svojih 'noćnih' 12 sati kako god. Kako je kod vas, budi li se preko noći?

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Angeleyes
    12. Travanj 2023. 13:10

Zadnjih par dana neće baš mlijeko i grinta (na adaptiranom smo) i svašta mu ispjevam dok pojede. Sad već razmišljam da mu malo rižolina dodam u bocu, ima tko iskustva s tim? 

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

buhtlica23
    12. Travanj 2023. 18:30

Angeleyes

Zadnjih par dana neće baš mlijeko i grinta (na adaptiranom smo) i svašta mu ispjevam dok pojede. Sad već razmišljam da mu malo rižolina dodam u bocu, ima tko iskustva s tim?

Mislim da ti je prerano za rizolino. Probaj mu hladnije mlijeko,ili toplije.  Moja isto tako zna nekad izvoljevat. Pa sam skuzila da voli toplije mlijeko.  Na kraju krajeva moze bit i skok u razvoju. 
    Sto se tice tih kasica i tog, mi cemo poceti u 5 mj. Kad bude 5.5 mjeseci. Naravno uz dogovor sa pedijatricom. Iako je ona meni rekla da sa 5 mj mogu komotno dati jos na zadnjem pregledu. Ali da joj kuham, ne da kupujem. Dok se malo ne privikne. S tim da je rekla rizolino,cokolino i to izbjegavati jer je prepuno secera. Nego je rekla da joj kuham griz pa u to, ili proso, amarant i sl. Ali je rekla kad krenem davati da krenem sa tikvicama,tikvom, onda kruska, sljiva. Naravno ti napravi kako mislis da je nejbolje za tvoju bebu. Ali eto i ja sam imala slican problem i proslo je za par dana. Jos sam u panici zvala patronaznu da ne zeli jesti pa je rekla da ni mi ne jedemo svaki dan jednako. Nekad mozemo vise nekad manje ali dokle god su pelene mokre i dok dobiva na kilazu nema brige.

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

buhtlica23
    12. Travanj 2023. 18:33

Angeleyes

snowwhite1410

Angeleyes

Hej hej, znam da smo mala razlika, prisjetim se onog iščekivanja ovdje 🤭
    Stavlja li tvoja curka ruke u usta? To nekad zna djelovat da će svaki čas, krene od 3.mj i na kraju izbiju u 7.mj. 😂 Tako da imamo mi još fore sa zubima, moj će pojest sve prste još malo. 🤣
    Obožava se vozit u košari, al evo baš idemo u fizijatra sutra pa ću pitat kad možemo u polusjedeći položaj u kolica tako da ipak može malo gledat okolo. Prije je stalno spavao u košari, sad već malo manje. A ritam je takav da je ujutro najbolji, prespava noć pa se probudi oko 7, presvučem ga i nahranim pa opet zaspe malo. Tako da iza 9 otprilike se već igra. Predvečer ga malo nervoza uhvati i voli spavat već iza 19h ali pokušavamo ipak malo kasnije pomaknut pa nekad upali a nekad ne… U svakom slučaju odspava on svojih 'noćnih' 12 sati kako god. Kako je kod vas, budi li se preko noći?

Moja je krenula sa 3 mj stavljati rukice ali u zadnja 3 tjedna je bilo ajme strano i jako je slinila. I izbio joj je zubic dolje  jedinica neki dan, bas sam bila napisala. I dalje trpa ruke saad cak i obje gura i sve zivo jede tako da mislim da ce jos jedan uskoro 😅

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

Angeleyes
    13. Travanj 2023. 00:50

Buhtlica tako je, mislim da mu je skok u razvoju zadnjih par dana, osobito jucer jer mi je 2x zaplakao u snu tijekom noci i trazio paznju poslije, a to nikada preko noci ne radi (osim ako nesto boli, ali tada je plac bas drugaciji). 
    A necu jos na tu gustu hranu, rizolino bi mu u bocu tako da moze piti, znaci skroz rijetko. Cisto eto da podebljamo mlijeko jer ja nisam puno dojila, a ovo je uvijek istog okusa za razliku od majcinog. Onda bi isto tamo u 5.mj. krenuli s gustom. 
    Znaci iste radosti imamo, i moj gura obje tuke u usta i sta mi je jos veca koma, gura i dok sisa bocu 😅🤣🤣
    Ali jos zubica nema na vidiku, sudeci po tvojoj brzo bi moglo isto.

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

• inesss
    13. Travanj 2023. 07:37

Angeleyes

Buhtlica tako je, mislim da mu je skok u razvoju zadnjih par dana, osobito jucer jer mi je 2x zaplakao u snu tijekom noci i trazio paznju poslije, a to nikada preko noci ne radi (osim ako nesto boli, ali tada je plac bas drugaciji).
    A necu jos na tu gustu hranu, rizolino bi mu u bocu tako da moze piti, znaci skroz rijetko. Cisto eto da podebljamo mlijeko jer ja nisam puno dojila, a ovo je uvijek istog okusa za razliku od majcinog. Onda bi isto tamo u 5.mj. krenuli s gustom.
    Znaci iste radosti imamo, i moj gura obje tuke u usta i sta mi je jos veca koma, gura i dok sisa bocu 😅🤣🤣

Rano je jos za to,ja sam bas moram pitat pedijatrica kad da pocmemo s dohranom ,neki mi kazu cak s sedam mjeseci posto su nedonoscad bili,al to je meni prekasno ne vjerujem u te price 

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• Ana_
    13. Travanj 2023. 07:38

Angeleyes

Ja sam poludila jučer. Na sisi je, i uz sisu gura ruke u usta (2,5 mj ima).
    Jutros se ne skida sa sise, samo je drži, čim je probam izvaditi kreće drama 😂
    Radosti majčinstva 🤣🤣

👱‍♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
    👨‍🦱 40, normo
    04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
    11.05. Beta 9dnt 215
    13.05. Beta 11dnt 457
    It's a boy 💙
    04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
    10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak

keti91
    13. Travanj 2023. 08:25

Pozz evo moja ima 5mj i jede vocne kašice koje ja pripremam
    Jede cak tikvicu,mrkvicu i batat to mi je rekla pedijatrica da smije
    I vjerujte beba je dosta sitija odmah..
    Moja gura stalno rukice u usta i sve moguce stavlja u usta al nikako da izbije pa se trenutno s time borimo 
    Mazem joj gelom al opet stavlja rukice 

Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨‍👩‍👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
    🧔 37
    👱‍♀️ 31
    U braku od 10/2018
    02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
    Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.