Buhtlice i mi smo tako mislili 😂🙉
Ma sve stima, nikad ne znas, moze drugo dijete biti skroz mirno, mi sad imamo 2 zvrka 😂 odlazak na spavanje je ludilo 😂. Vriste da se cuju na ulicu 😂, jedna drugoj neda spavati 😂
U svakom slučaju djeca su blagoslov i neka ih.
Sad dok jos sve imas, rutinu, pelene, kolica, naviku, odjecu… sretno u svakom slucaju, neka bude cim se odlucite 🥰
Izmedu tvojih je godinu dana razlike ?
Ma vjerujem da je tesko, ali mislim da bi mi bilo teze da je npr 3-4 godine razlika. Ono taman nadodes rijesis se pelena i ustajanja po noci i onda sve nanovo. Ovako si nekako u tome svemu 😂😅
Na današnji dan prosle godine sam saznala da sam trudna 😍, dakle bas su me preplavili osjecaji. I bas sam se isplakala. Ne mogu vjerovati. I onda pogledam u krevetic i vidim ju kako lijepo spava. Ma joj bas sam pekmez danas a dan nije ni poceo 🫣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Ma sve stima, nikad ne znas, moze drugo dijete biti skroz mirno, mi sad imamo 2 zvrka 😂 odlazak na spavanje je ludilo 😂. Vriste da se cuju na ulicu 😂, jedna drugoj neda spavati 😂
Sad dok jos sve imas, rutinu, pelene, kolica, naviku, odjecu… sretno u svakom slucaju, neka bude cim se odlucite 🥰Izmedu tvojih je godinu dana razlike ?
Ma vjerujem da je tesko, ali mislim da bi mi bilo teze da je npr 3-4 godine razlika. Ono taman nadodes rijesis se pelena i ustajanja po noci i onda sve nanovo. Ovako si nekako u tome svemu 😂😅
Na današnji dan prosle godine sam saznala da sam trudna 😍, dakle bas su me preplavili osjecaji. I bas sam se isplakala. Ne mogu vjerovati. I onda pogledam u krevetic i vidim ju kako lijepo spava. Ma joj bas sam pekmez danas a dan nije ni poceo 🫣
Onda se Buhtlice krece na brigu broj dva❤️
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Sad dok jos sve imas, rutinu, pelene, kolica, naviku, odjecu… sretno u svakom slucaju, neka bude cim se odlucite 🥰Izmedu tvojih je godinu dana razlike ?
Buhtlica23 ❤️ kako mi je lijepo ovo pročitati jer ja sam isto prošle godine 04.04.2022.saznala da sam trudna kućnim testom a za par dana mi je dr potvrdila tako da te razumijem potpuno predivan osjećaj neponovljivi
Predivan osjecaj je to, pozitivan testic.🙏🏻
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Kako su vase bebe cure?? Imate li neku rutinu spavanja? Ne znam jel prikladno pitanje za ovdje, ali ako ne ja se ispricavam, jeste razmisljale o krstenju, ako da , koliko mj. ce bebaci imat ili tek kasnije...
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Buhtlice između mojih je 20 mjeseci razlike. Ma sve je u pravilu ok, dan je super, organiziramo se i sve funkcionira, meni ti je jedino zeznuto staviti ih na spavanje jer je mala dosta placljiva, bude mi jedna drugu ili jedna uvijek dugo ceka na red (stariju uspavljujemo tako da lezimo kraj nje al to mora biti u njezinoj sobi). Malena hoce da legnemo vec oko 19h, a starija ide u 21h na spavanje, to je malo zeznuto. Onda mala vristi do kad ne uspijem leci napokon da ona uziva na sisi 😂😂😂.
Moja starija je bila 11.mj stara kad sam lani 02.04. saznala da sam trudna.
Garavusa, naši klinci isti dan rođeni 😍Nego, žene, je li moguće da mu sa 2.5 mjeseca izbijaju zubi, ili se spremaju polako? Sve živo trpa u usta, po dojim ga, najede se i odmah trpa ruke u usta 🤷🏼♀️
Ne znam šta misliti.
Ana, ovo je i kod nas, 2.5 mj, trpa ruke u usta cak i kad je sita, i bas puno slini. A i placljivija je nego inace. Pedijatrica kaze da je to priprema za zube, a na internetu pise nesto drugo tako da tko zna.
Buhtlice između mojih je 20 mjeseci razlike. Ma sve je u pravilu ok, dan je super, organiziramo se i sve funkcionira, meni ti je jedino zeznuto staviti ih na spavanje jer je mala dosta placljiva, bude mi jedna drugu ili jedna uvijek dugo ceka na red (stariju uspavljujemo tako da lezimo kraj nje al to mora biti u njezinoj sobi). Malena hoce da legnemo vec oko 19h, a starija ide u 21h na spavanje, to je malo zeznuto. Onda mala vristi do kad ne uspijem leci napokon da ona uziva na sisi 😂😂😂.
Moja starija je bila 11.mj stara kad sam lani 02.04. saznala da sam trudna.
Ma sve kuzim. Ne znam ni sama. Ali svakim danom mi je sve veca zelja. Cak veca nego za njom a nju smo skoro 5 godina pokusavali dobiti. Onda znas kolika je to zelja bila. 😅😂
Jedino me strah radi posla. Odnosno radi primanja. Pala bi na ona najniza primanja a to mi ne bi odgovaralo nikako sa 2 male djece. I iskreno malo me strah tog reza na maternici i tako. Znam da bi bilo rizicno opet. Eto vidit cu jos sta kaze moja ginekologica prije nego isto odlucimo.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Garavusa, naši klinci isti dan rođeni 😍Nego, žene, je li moguće da mu sa 2.5 mjeseca izbijaju zubi, ili se spremaju polako? Sve živo trpa u usta, po dojim ga, najede se i odmah trpa ruke u usta 🤷🏼♀️
Ne znam šta misliti.Ana, ovo je i kod nas, 2.5 mj, trpa ruke u usta cak i kad je sita, i bas puno slini. A i placljivija je nego inace. Pedijatrica kaze da je to priprema za zube, a na internetu pise nesto drugo tako da tko zna.
Sutra idem baš kod pedijatrice pa ću je pitati. Ovo je baš ludnica, danas nema mira uopće. Baš to šta kažeš, placljiv skroz. I stalno moram bit uz njega, ako se maknem na sekundu drama.
Mene je stalno strah da je gladan, u rodilištu su mi govorili kad je trpao ruke u usta da je gladan i da kora jesti, i sad mi je to fobija. A znam da je sit.
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak
Na današnji dan prosle godine sam saznala da sam trudna 😍, dakle bas su me preplavili osjecaji. I bas sam se isplakala. Ne mogu vjerovati. I onda pogledam u krevetic i vidim ju kako lijepo spava. Ma joj bas sam pekmez danas a dan nije ni poceo 🫣Onda se Buhtlice krece na brigu broj dva❤️
Ajme Buhtlice ne brigu nego bebu oprosti mob ispravlja
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Sortiraj odgovore
Najstariji