Moja isto 2 mjeseca i otkad sam ju stavila u krevet sa mnom i prestala presvlacit po noci, spavamo odlicno (i mi i ona). Stavim ju u krevet oko pol 10, a tad i ja legnem s njom. Malo ju mazim i zaspe. Spava do 4.30 i tad se probudi na pet minuta i malo sisa. Nakon toga zaspe opet i spava do 6, 6:30. Uspjeli smo u subotu ujutro spavati do 7:30 😂Ne presvlacim ju po noci (nikad ne kaka po noci) jer kad sam to radila bih se razbudila (ja) i onda nikako ne mogu zaspat. A generalno i ona ako se bas jako razbudi, gladna je kao vuk.
Iako sam prije njenog rođenja bila jedna od onih koja je govorila da nema teorije da beba spava s nama u krevetu, shvatila sam da je sretna beba ona koja ima naspavanu mamu 😂
Tako malo beba a tako malo sisa po noći ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Da, ali ja ne dojim iskljucivo nego uz formulu pa navecer prije spavanja dobije bocicu i jos sisa kao pa ju to vjerojatno drzi.
Da, ali ja ne dojim iskljucivo nego uz formulu pa navecer prije spavanja dobije bocicu i jos sisa kao pa ju to vjerojatno drzi.
A to je druga stvar .... Ti je mudro nakrkas navečer da imas mira 😜Otisla po Violeta pelene ... Uzela sam dvije trojka jednu 4 sad se bojim da bi trojku mogao uskoro prerasti a nisam ponijela račun 🤦
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Da, ali ja ne dojim iskljucivo nego uz formulu pa navecer prije spavanja dobije bocicu i jos sisa kao pa ju to vjerojatno drzi.A to je druga stvar …. Ti je mudro nakrkas navečer da imas mira 😜Otisla po Violeta pelene … Uzela sam dvije trojka jednu 4 sad se bojim da bi trojku mogao uskoro prerasti a nisam ponijela račun 🤦
Ma lako ti oni izvuku iz kompica racun
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Buhtlice i mi smo tako mislili 😂🙉
Ma sve stima, nikad ne znas, moze drugo dijete biti skroz mirno, mi sad imamo 2 zvrka 😂 odlazak na spavanje je ludilo 😂. Vriste da se cuju na ulicu 😂, jedna drugoj neda spavati 😂
U svakom slučaju djeca su blagoslov i neka ih.
Sad dok jos sve imas, rutinu, pelene, kolica, naviku, odjecu... sretno u svakom slucaju, neka bude cim se odlucite 🥰
Pozdrav svima cure! Tek sad sam vas otkrila, pa vam se pridruzujem, nadam se da me prihvacate 🥰
Nas Toma ima 2 mj. tocan datum je 21.1.2023. Dosao nam je poslje spontanog kao jedan veliki dar 💙👶
Tipkamo se, druzimo, pisemo savjete. Ugodan dan svima!
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Pozdrav svima cure! Tek sad sam vas otkrila, pa vam se pridruzujem, nadam se da me prihvacate 🥰
Nas Toma ima 2 mj. tocan datum je 21.1.2023. Dosao nam je poslje spontanog kao jedan veliki dar 💙👶
Dobro došla…
Kako tvoj mali?jel spava po noći ?
Cure jesu vam bebe bile prehlađene?
Našoj maloj je nosic začepljen,odgodili smo i cijepljenje,čistimo nosic,inhaliramo i bolje je puno jedino preko noći valjda kako duže miruje pa joj se začepi pa joj moramo usred noći čistiti pa ju tu malo razbudimo.😏
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Dobro došla…
Kako tvoj mali?jel spava po noći ?
Cure jesu vam bebe bile prehlađene?
Našoj maloj je nosic začepljen,odgodili smo i cijepljenje,čistimo nosic,inhaliramo i bolje je puno jedino preko noći valjda kako duže miruje pa joj se začepi pa joj moramo usred noći čistiti pa ju tu malo razbudimo.😏
Budi se 2 puta uglavnom, rijetko kad 3. Ustvari dosta dobro spava. Bio je prehlađen s otp mjesec i pol, isto zacepljen nosic, inhaliranje je spas, samo nastavite.
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Pozz cure, sorry sto upadam, imam pitanje za sudocrem, smije li se koristiti za osip na licu? Ili predlazete neku drugu kremu?
Da, ali ja ne dojim iskljucivo nego uz formulu pa navecer prije spavanja dobije bocicu i jos sisa kao pa ju to vjerojatno drzi.A to je druga stvar …. Ti je mudro nakrkas navečer da imas mira 😜Otisla po Violeta pelene … Uzela sam dvije trojka jednu 4 sad se bojim da bi trojku mogao uskoro prerasti a nisam ponijela račun 🤦
Kupila si gle moja ima 7 kg i malo vise mi smo isto uzeli dvije trojke još joj je dobro to će biti tamn za 4 mj otprilike 😅
Sortiraj odgovore
Najstariji