Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    BlairWaldorf
    03. Travanj 2023. 15:07

sarinjo

Moja isto 2 mjeseca i otkad sam ju stavila u krevet sa mnom i prestala presvlacit po noci, spavamo odlicno (i mi i ona). Stavim ju u krevet oko pol 10, a tad i ja legnem s njom. Malo ju mazim i zaspe. Spava do 4.30 i tad se probudi na pet minuta i malo sisa. Nakon toga zaspe opet i spava do 6, 6:30. Uspjeli smo u subotu ujutro spavati do 7:30 😂Ne presvlacim ju po noci (nikad ne kaka po noci) jer kad sam to radila bih se razbudila (ja) i onda nikako ne mogu zaspat. A generalno i ona ako se bas jako razbudi, gladna je kao vuk.
    Iako sam prije njenog rođenja bila jedna od onih koja je govorila da nema teorije da beba spava s nama u krevetu, shvatila sam da je sretna beba ona koja ima naspavanu mamu 😂

Tako malo beba a tako malo sisa po noći ?   

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

sarinjo
    03. Travanj 2023. 15:25

Da, ali ja ne dojim iskljucivo nego uz formulu pa navecer prije spavanja dobije bocicu i jos sisa kao pa ju to vjerojatno drzi. 

BlairWaldorf
    03. Travanj 2023. 15:53

sarinjo

Da, ali ja ne dojim iskljucivo nego uz formulu pa navecer prije spavanja dobije bocicu i jos sisa kao pa ju to vjerojatno drzi.

A to je druga stvar ....  Ti je mudro nakrkas navečer da imas mira 😜Otisla po Violeta pelene ... Uzela sam dvije trojka jednu 4 sad se bojim da bi trojku mogao uskoro prerasti a nisam ponijela račun 🤦

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• inesss
    03. Travanj 2023. 16:34

BlairWaldorf

sarinjo

A to je druga stvar …. Ti je mudro nakrkas navečer da imas mira 😜Otisla po Violeta pelene … Uzela sam dvije trojka jednu 4 sad se bojim da bi trojku mogao uskoro prerasti a nisam ponijela račun 🤦

Ma lako ti oni izvuku iz kompica racun

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

Lonmi
    04. Travanj 2023. 11:53

Buhtlice i mi smo tako mislili 😂🙉
    Ma sve stima, nikad ne znas, moze drugo dijete biti skroz mirno, mi sad imamo 2 zvrka 😂 odlazak na spavanje je ludilo 😂. Vriste da se cuju na ulicu 😂, jedna drugoj neda spavati 😂
    U svakom slučaju djeca su blagoslov i neka ih. 
    Sad dok jos sve imas, rutinu, pelene, kolica, naviku, odjecu... sretno u svakom slucaju, neka bude cim se odlucite 🥰

ivana.s
    04. Travanj 2023. 12:00

Pozdrav svima cure! Tek sad sam vas otkrila, pa vam se pridruzujem, nadam se da me prihvacate 🥰
    Nas Toma ima 2 mj. tocan datum je 21.1.2023. Dosao nam je poslje spontanog kao jedan veliki dar 💙👶
    Tipkamo se, druzimo, pisemo savjete. Ugodan dan svima! 

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

Tina0409
    04. Travanj 2023. 13:01

Garavusaa

Pozdrav svima cure! Tek sad sam vas otkrila, pa vam se pridruzujem, nadam se da me prihvacate 🥰
    Nas Toma ima 2 mj. tocan datum je 21.1.2023. Dosao nam je poslje spontanog kao jedan veliki dar 💙👶

Dobro došla…
    Kako tvoj mali?jel spava po noći ?
    Cure jesu vam bebe bile prehlađene?
    Našoj maloj je nosic začepljen,odgodili smo i cijepljenje,čistimo nosic,inhaliramo i bolje je puno jedino preko noći valjda kako duže miruje pa joj se začepi pa joj moramo usred noći čistiti pa ju tu malo razbudimo.😏

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

ivana.s
    04. Travanj 2023. 13:11

Tina0409

Garavusaa

Dobro došla…
    Kako tvoj mali?jel spava po noći ?
    Cure jesu vam bebe bile prehlađene?
    Našoj maloj je nosic začepljen,odgodili smo i cijepljenje,čistimo nosic,inhaliramo i bolje je puno jedino preko noći valjda kako duže miruje pa joj se začepi pa joj moramo usred noći čistiti pa ju tu malo razbudimo.😏

Budi se 2 puta uglavnom, rijetko kad 3. Ustvari dosta dobro spava. Bio je prehlađen s otp  mjesec i pol, isto zacepljen nosic, inhaliranje je spas, samo nastavite. 

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

• Marii11
    04. Travanj 2023. 20:53

Pozz cure, sorry sto upadam, imam pitanje za sudocrem, smije li se koristiti za osip na licu? Ili predlazete neku drugu kremu?

snowwhite1410
    05. Travanj 2023. 10:22

BlairWaldorf

sarinjo

A to je druga stvar …. Ti je mudro nakrkas navečer da imas mira 😜Otisla po Violeta pelene … Uzela sam dvije trojka jednu 4 sad se bojim da bi trojku mogao uskoro prerasti a nisam ponijela račun 🤦

Kupila si gle moja ima 7 kg i malo vise mi smo isto uzeli dvije trojke još joj je dobro to će biti tamn za 4 mj otprilike 😅

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.