Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    buhtlica23
    06. Travanj 2023. 19:54

inesss

inesss

buhtlica23

Lonmi

Buhtlice i mi smo tako mislili 😂🙉
    Ma sve stima, nikad ne znas, moze drugo dijete biti skroz mirno, mi sad imamo 2 zvrka 😂 odlazak na spavanje je ludilo 😂. Vriste da se cuju na ulicu 😂, jedna drugoj neda spavati 😂
    U svakom slučaju djeca su blagoslov i neka ih.
    Sad dok jos sve imas, rutinu, pelene, kolica, naviku, odjecu… sretno u svakom slucaju, neka bude cim se odlucite 🥰

Izmedu tvojih je godinu dana razlike ?
    Ma vjerujem da je tesko, ali mislim da bi mi bilo teze da je npr 3-4 godine razlika. Ono taman nadodes rijesis se pelena i ustajanja po noci i onda sve nanovo. Ovako si nekako u tome svemu 😂😅
    Na današnji dan prosle godine sam saznala da sam trudna 😍, dakle bas su me preplavili osjecaji. I bas sam se isplakala. Ne mogu vjerovati. I onda pogledam u krevetic i vidim ju kako lijepo spava. Ma joj bas sam pekmez danas a dan nije ni poceo 🫣

Onda se Buhtlice krece na brigu broj dva❤️

Ajme Buhtlice ne brigu nego bebu oprosti mob ispravlja

Ma skuzila sam sto si htjela reci.. i meni tako prepravi pa ispadnem blesava ponekad 😅😂
    Kad sam sestri za šogora napisala pozdravi Jozu, a mob ispravio u kozu 🫣🫣🫣

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

buhtlica23
    06. Travanj 2023. 20:48

Garavusaa

Kako su vase bebe cure?? Imate li neku rutinu spavanja? Ne znam jel prikladno pitanje za ovdje, ali ako ne ja se ispricavam, jeste razmisljale o krstenju, ako da , koliko mj. ce bebaci imat ili tek kasnije…

Mi imamo lijepu rutinu, jede svaka 4 sata osim po noci. Jede u ponoc i onda je budim u 6 za klopu. Onda jede u 10 tj gledam da bude u sat vremena. Nekad se zna sama probuditi u 5. Tako da jede izmedu 5-6, 10-11,14-15 i tako u krug. Iako se drzimo najcesce u 10 pa u 2 i tako u krug. Nekad pojede 120 + prah, nekad 150 + prah. Ovih dana jede slabije radi zubi. Jedan je izbio cekamo od drugi.
    Mi smo krstili sa 2.5 mj 😊

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍

🤵31 👰29

ivana.s
    06. Travanj 2023. 21:01

buhtlica23

Garavusaa

Kako su vase bebe cure?? Imate li neku rutinu spavanja? Ne znam jel prikladno pitanje za ovdje, ali ako ne ja se ispricavam, jeste razmisljale o krstenju, ako da , koliko mj. ce bebaci imat ili tek kasnije…

Mi imamo lijepu rutinu, jede svaka 4 sata osim po noci. Jede u ponoc i onda je budim u 6 za klopu. Onda jede u 10 tj gledam da bude u sat vremena. Nekad se zna sama probuditi u 5. Tako da jede izmedu 5-6, 10-11,14-15 i tako u krug. Iako se drzimo najcesce u 10 pa u 2 i tako u krug. Nekad pojede 120 + prah, nekad 150 + prah. Ovih dana jede slabije radi zubi. Jedan je izbio cekamo od drugi.
    Mi smo krstili sa 2.5 mj 😊

Mi krstenje imamo u svibnju, s nepunih 4 mj. Nekako mi je to najljepse kad su manji do godine dana, najsladji su ❤ 
    T. papa dva puta po noci, onda ujutro oko 7.30, pa 11:30 itd. gledam da svaka 3,5 do 4h. Hvala na odgovoru Buhtlice :) 

Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
    👰‍♀️🤵‍♂️: 8.10.2022.
    Radimo na bebi od 11/22
    Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
    ✨️29.9✨️

Tina0409
    07. Travanj 2023. 08:35

Mi ćemo našu curu krstiti u 8.mjesecu,jel imamo tada vjenčanje i obavit ćemo odma i krštenje.Ja pokušavam da jede na svaka 3 sata,nekad uspijemo a nekad hoće na 2,5…neznam jel to zato sto kombiniramo dojenje i AD.probala sam joj napraviti i vise AD ali teško popije.
    Noćas opet nisam ništa spavala🤦🏼‍♀️ja prehladena,a ona mlatara rukama i nogama cijelu noć 

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

• Ana_
    07. Travanj 2023. 09:23

Mi ćemo krstiti krajem travnja, s njegova 3 mjeseca.

Kako vam funkcioniraju noćni podoji? Što ako zaspi i odbije dojku, valjda je sit? Bila sam navikla davati mu bočicu (150ml) i nekako sam bila sigurna da je sit, sad ne znam. Ali opet mislim ako odbija skroz da nije više gladan 🤷🏼‍♀️

Lonmi
    07. Travanj 2023. 14:35

Ana_

Mi ćemo krstiti krajem travnja, s njegova 3 mjeseca.

Kako vam funkcioniraju noćni podoji? Što ako zaspi i odbije dojku, valjda je sit? Bila sam navikla davati mu bočicu (150ml) i nekako sam bila sigurna da je sit, sad ne znam. Ali opet mislim ako odbija skroz da nije više gladan 🤷🏼‍♀️

Ako odbija sigurno nije gladan. Pusti ga samo da spava, super ako hoce, odmori se dok imas priliku 😊

Lavendera
    07. Travanj 2023. 22:46

Lonmi

Blair kako uspijevas pratiti te budne prozore?
    Mi nikako i nikako, hoce spavati jedino na sisi kroz dan ili toliko place da jednostavno zaspi uz vrisak i suze.
    Prva kcer mi je jela i spavala, sada imam totalnu vristalicu, jedva dan izdrzimo, vise ne znam gdje mi je glava od tog placa. Kroz noc ajde, spava, ali sa mnom u krevetu i ne smijem se pomaknuti, sto bas i nejde dok imas jos jedno malo dijete.
    Ona se nikako ne moze uspavati bez sise, to bi islo da je jedina i da mogu 2h sjediti uz nju da ona odmori, jer ju ne mogu staviti nigdje.
    Santina, Lavendera di ste zene, da cujem kako je kod vas sa spavanjem i obavezama, s obzirom da sve imamo jos malo dijete pokraj. Queen?
    Ni ja ne stignem tipkati, ali eto ponekad uletim ko padobranac.

Evo mene nakon 100 godina😂 Nista ne stizem kako bi htjela, umorna sam ko prebijeni pas🙄
    Prehlade nas spipale, pa svasta nesto..
    Spavanje- ne znam kako to dijete uspije ista odpsavat kad ju starija gotovo svaki put probudi.. Zao mi djeteta, naspava se jedino nocu kad spava i starija, onda se jadnica ukomira pa spava po 4 i pol sata izmedu sisanja...preko dana ako sam doma s njih dvije sama, onda ju pustim u klokanici 2h da odspava pa ju izvadim iz klokanice da kukovi odmore. Kad je u klokanici spava bez problema od buke itd, a ovako ako ju uspavam pa spustim u krevetic vrlo cesto se probudi unutar 5-10 min, a u pocetku je bila tako divno dijete koje nista nije moglo probudit😂

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

Lavendera
    07. Travanj 2023. 23:02

Cure koje zelite drugu bebicu, i ja sam medu vama, al muz jos nece ni cut sto bi se reklo😂 Kaze i ove dvije ga izmore😅
    Kada se sjetim mirovanja i svega sto sam morala, nekako bih htjela biti na oprezu, a i obje sam trudnoce nosila nisko jako pa me malo strah, ali bih naravno voljela jos jednu bebicu/bebaca. Izmore me moje curke, ali kad zaspu navecer i kad ih gledam kako su divne i mile bas mi je toplo oko srca sto ih imam, i zaista su djeca najvece blago

10/2020.💖
    11/2022.💖
    11/2024.💙
    02/2024. Biokem💔

• NelAm
    08. Travanj 2023. 08:02

Bok svima! Imam jedno pitanje, ako se koja od vas susrela sa time prilikom dojenja. Naime, primjećujem da mi je desna dojka malo veća od lijeve i nekako više punija mlijekom i brže se puni od lijeve. Da li koja od vas ima takvu situaciju?

snowwhite1410
    08. Travanj 2023. 09:42

NelAm

Bok svima! Imam jedno pitanje, ako se koja od vas susrela sa time prilikom dojenja. Naime, primjećujem da mi je desna dojka malo veća od lijeve i nekako više punija mlijekom i brže se puni od lijeve. Da li koja od vas ima takvu situaciju?

To ti je normalno i meni je tako ☺️ jednostavno jedna je uvijek punuja od druge ali od početka meni lijeva ima više mlijeka i malo je veća od desne 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.