Buhtlice i mi smo tako mislili 😂🙉
Ma sve stima, nikad ne znas, moze drugo dijete biti skroz mirno, mi sad imamo 2 zvrka 😂 odlazak na spavanje je ludilo 😂. Vriste da se cuju na ulicu 😂, jedna drugoj neda spavati 😂
U svakom slučaju djeca su blagoslov i neka ih.
Sad dok jos sve imas, rutinu, pelene, kolica, naviku, odjecu… sretno u svakom slucaju, neka bude cim se odlucite 🥰
Izmedu tvojih je godinu dana razlike ?
Ma vjerujem da je tesko, ali mislim da bi mi bilo teze da je npr 3-4 godine razlika. Ono taman nadodes rijesis se pelena i ustajanja po noci i onda sve nanovo. Ovako si nekako u tome svemu 😂😅
Na današnji dan prosle godine sam saznala da sam trudna 😍, dakle bas su me preplavili osjecaji. I bas sam se isplakala. Ne mogu vjerovati. I onda pogledam u krevetic i vidim ju kako lijepo spava. Ma joj bas sam pekmez danas a dan nije ni poceo 🫣
Onda se Buhtlice krece na brigu broj dva❤️
Ajme Buhtlice ne brigu nego bebu oprosti mob ispravlja
Ma skuzila sam sto si htjela reci.. i meni tako prepravi pa ispadnem blesava ponekad 😅😂
Kad sam sestri za šogora napisala pozdravi Jozu, a mob ispravio u kozu 🫣🫣🫣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Kako su vase bebe cure?? Imate li neku rutinu spavanja? Ne znam jel prikladno pitanje za ovdje, ali ako ne ja se ispricavam, jeste razmisljale o krstenju, ako da , koliko mj. ce bebaci imat ili tek kasnije…
Mi imamo lijepu rutinu, jede svaka 4 sata osim po noci. Jede u ponoc i onda je budim u 6 za klopu. Onda jede u 10 tj gledam da bude u sat vremena. Nekad se zna sama probuditi u 5. Tako da jede izmedu 5-6, 10-11,14-15 i tako u krug. Iako se drzimo najcesce u 10 pa u 2 i tako u krug. Nekad pojede 120 + prah, nekad 150 + prah. Ovih dana jede slabije radi zubi. Jedan je izbio cekamo od drugi.
Mi smo krstili sa 2.5 mj 😊
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍
🤵31 👰29
Kako su vase bebe cure?? Imate li neku rutinu spavanja? Ne znam jel prikladno pitanje za ovdje, ali ako ne ja se ispricavam, jeste razmisljale o krstenju, ako da , koliko mj. ce bebaci imat ili tek kasnije…
Mi imamo lijepu rutinu, jede svaka 4 sata osim po noci. Jede u ponoc i onda je budim u 6 za klopu. Onda jede u 10 tj gledam da bude u sat vremena. Nekad se zna sama probuditi u 5. Tako da jede izmedu 5-6, 10-11,14-15 i tako u krug. Iako se drzimo najcesce u 10 pa u 2 i tako u krug. Nekad pojede 120 + prah, nekad 150 + prah. Ovih dana jede slabije radi zubi. Jedan je izbio cekamo od drugi.
Mi smo krstili sa 2.5 mj 😊
Mi krstenje imamo u svibnju, s nepunih 4 mj. Nekako mi je to najljepse kad su manji do godine dana, najsladji su ❤
T. papa dva puta po noci, onda ujutro oko 7.30, pa 11:30 itd. gledam da svaka 3,5 do 4h. Hvala na odgovoru Buhtlice :)
Ja: 29 (lawyer) On: 30 (manager)
👰♀️🤵♂️: 8.10.2022.
Radimo na bebi od 11/22
Nifty ✔️ Dolazi djevojcica 🎀
✨️29.9✨️
Mi ćemo našu curu krstiti u 8.mjesecu,jel imamo tada vjenčanje i obavit ćemo odma i krštenje.Ja pokušavam da jede na svaka 3 sata,nekad uspijemo a nekad hoće na 2,5…neznam jel to zato sto kombiniramo dojenje i AD.probala sam joj napraviti i vise AD ali teško popije.
Noćas opet nisam ništa spavala🤦🏼♀️ja prehladena,a ona mlatara rukama i nogama cijelu noć
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Mi ćemo krstiti krajem travnja, s njegova 3 mjeseca.
Kako vam funkcioniraju noćni podoji? Što ako zaspi i odbije dojku, valjda je sit? Bila sam navikla davati mu bočicu (150ml) i nekako sam bila sigurna da je sit, sad ne znam. Ali opet mislim ako odbija skroz da nije više gladan 🤷🏼♀️
Mi ćemo krstiti krajem travnja, s njegova 3 mjeseca.
Kako vam funkcioniraju noćni podoji? Što ako zaspi i odbije dojku, valjda je sit? Bila sam navikla davati mu bočicu (150ml) i nekako sam bila sigurna da je sit, sad ne znam. Ali opet mislim ako odbija skroz da nije više gladan 🤷🏼♀️
Ako odbija sigurno nije gladan. Pusti ga samo da spava, super ako hoce, odmori se dok imas priliku 😊
Blair kako uspijevas pratiti te budne prozore?
Mi nikako i nikako, hoce spavati jedino na sisi kroz dan ili toliko place da jednostavno zaspi uz vrisak i suze.
Prva kcer mi je jela i spavala, sada imam totalnu vristalicu, jedva dan izdrzimo, vise ne znam gdje mi je glava od tog placa. Kroz noc ajde, spava, ali sa mnom u krevetu i ne smijem se pomaknuti, sto bas i nejde dok imas jos jedno malo dijete.
Ona se nikako ne moze uspavati bez sise, to bi islo da je jedina i da mogu 2h sjediti uz nju da ona odmori, jer ju ne mogu staviti nigdje.
Santina, Lavendera di ste zene, da cujem kako je kod vas sa spavanjem i obavezama, s obzirom da sve imamo jos malo dijete pokraj. Queen?
Ni ja ne stignem tipkati, ali eto ponekad uletim ko padobranac.
Evo mene nakon 100 godina😂 Nista ne stizem kako bi htjela, umorna sam ko prebijeni pas🙄
Prehlade nas spipale, pa svasta nesto..
Spavanje- ne znam kako to dijete uspije ista odpsavat kad ju starija gotovo svaki put probudi.. Zao mi djeteta, naspava se jedino nocu kad spava i starija, onda se jadnica ukomira pa spava po 4 i pol sata izmedu sisanja...preko dana ako sam doma s njih dvije sama, onda ju pustim u klokanici 2h da odspava pa ju izvadim iz klokanice da kukovi odmore. Kad je u klokanici spava bez problema od buke itd, a ovako ako ju uspavam pa spustim u krevetic vrlo cesto se probudi unutar 5-10 min, a u pocetku je bila tako divno dijete koje nista nije moglo probudit😂
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Cure koje zelite drugu bebicu, i ja sam medu vama, al muz jos nece ni cut sto bi se reklo😂 Kaze i ove dvije ga izmore😅
Kada se sjetim mirovanja i svega sto sam morala, nekako bih htjela biti na oprezu, a i obje sam trudnoce nosila nisko jako pa me malo strah, ali bih naravno voljela jos jednu bebicu/bebaca. Izmore me moje curke, ali kad zaspu navecer i kad ih gledam kako su divne i mile bas mi je toplo oko srca sto ih imam, i zaista su djeca najvece blago
10/2020.💖
11/2022.💖
11/2024.💙
02/2024. Biokem💔
Bok svima! Imam jedno pitanje, ako se koja od vas susrela sa time prilikom dojenja. Naime, primjećujem da mi je desna dojka malo veća od lijeve i nekako više punija mlijekom i brže se puni od lijeve. Da li koja od vas ima takvu situaciju?
Bok svima! Imam jedno pitanje, ako se koja od vas susrela sa time prilikom dojenja. Naime, primjećujem da mi je desna dojka malo veća od lijeve i nekako više punija mlijekom i brže se puni od lijeve. Da li koja od vas ima takvu situaciju?
To ti je normalno i meni je tako ☺️ jednostavno jedna je uvijek punuja od druge ali od početka meni lijeva ima više mlijeka i malo je veća od desne
Sortiraj odgovore
Najstariji