Mislim da je dosta tesko mamama koje imaju bebe od godinu ipo i tek rodjene bebe,teze duplo nego meni s blizancima jer im je jedno prohodalo,a jos ne razumije nista pa moras konstanto i s njim,a meni oboje sve rade u isto vrijeme pa je to razlika.Kakve si probleme imala nakon poroda ,sto ti je najteže psihicki palo?Ma ne znam bas sam bila mrzovoljna i sve mi je smetalo, ako nista drugo to me proslo. Sto se tice beba moja je bas za pozelit lijepo spava i jako je dobra. Skoro nikad ne place. I nekako mislim da bi mi bilo lakse dok je ona mala nego kad otfrkne jer onda sve nanaovo. A ovako sam ipak u tome svemu 🫣😅Da da razumijem te ,meni ipak drugacije meni je draze bilo nakon puno godina opet malu bebu zazelila sam se bila
Ma i meni je beba bila ok, smetali su mi drugi ljudi. Jer eto svi znaju sve bolje od mene. Pa me to sve nerviralo. Svi su puni znanja i pameti a to nigdje ne vidim da su primjenjivali na svojoj djeci. Ipak mislim da mama zna najbolje svoje djete.
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Mislim da je dosta tesko mamama koje imaju bebe od godinu ipo i tek rodjene bebe,teze duplo nego meni s blizancima jer im je jedno prohodalo,a jos ne razumije nista pa moras konstanto i s njim,a meni oboje sve rade u isto vrijeme pa je to razlika.Kakve si probleme imala nakon poroda ,sto ti je najteže psihicki palo?Ma ne znam bas sam bila mrzovoljna i sve mi je smetalo, ako nista drugo to me proslo. Sto se tice beba moja je bas za pozelit lijepo spava i jako je dobra. Skoro nikad ne place. I nekako mislim da bi mi bilo lakse dok je ona mala nego kad otfrkne jer onda sve nanaovo. A ovako sam ipak u tome svemu 🫣😅Uh moj meni pokaže itekako ako mu nesto nije po volji. Dečki 🤷😂😜
Mislis da to ovisi o tom jesu decki i cure? Meni svi govore posto je dobra kao beba da ce bit ko vrag kad poraste. ( Naravno i ta usporedba ko vrag za djete mi je isto fascinantna ) ....
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Mislim da je dosta tesko mamama koje imaju bebe od godinu ipo i tek rodjene bebe,teze duplo nego meni s blizancima jer im je jedno prohodalo,a jos ne razumije nista pa moras konstanto i s njim,a meni oboje sve rade u isto vrijeme pa je to razlika.Kakve si probleme imala nakon poroda ,sto ti je najteže psihicki palo?Ma ne znam bas sam bila mrzovoljna i sve mi je smetalo, ako nista drugo to me proslo. Sto se tice beba moja je bas za pozelit lijepo spava i jako je dobra. Skoro nikad ne place. I nekako mislim da bi mi bilo lakse dok je ona mala nego kad otfrkne jer onda sve nanaovo. A ovako sam ipak u tome svemu 🫣😅Uh moj meni pokaže itekako ako mu nesto nije po volji. Dečki 🤷😂😜
Mislis da to ovisi o tom jesu decki i cure? Meni svi govore posto je dobra kao beba da ce bit ko vrag kad poraste. ( Naravno i ta usporedba ko vrag za djete mi je isto fascinantna ) ….
Svakako da ovisi. Studije su pokazale da su dečki ipak malo zahtjevniji jer ih češće muče grčevi, slabije spavaju ...
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Mislis da to ovisi o tom jesu decki i cure? Meni svi govore posto je dobra kao beba da ce bit ko vrag kad poraste. ( Naravno i ta usporedba ko vrag za djete mi je isto fascinantna ) ….Svakako da ovisi. Studije su pokazale da su dečki ipak malo zahtjevniji jer ih češće muče grčevi, slabije spavaju …
Meni je on ajme majko,ona zasad odlicna,njemu su bili jaki grcevi njoj nista,al evo prvu sam rodila curicu prije ona je isto imala grceve
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Mislis da to ovisi o tom jesu decki i cure? Meni svi govore posto je dobra kao beba da ce bit ko vrag kad poraste. ( Naravno i ta usporedba ko vrag za djete mi je isto fascinantna ) ….Svakako da ovisi. Studije su pokazale da su dečki ipak malo zahtjevniji jer ih češće muče grčevi, slabije spavaju …Meni je on ajme majko,ona zasad odlicna,njemu su bili jaki grcevi njoj nista,al evo prvu sam rodila curicu prije ona je isto imala grceve
Ima 15 godina 😭😭😭 rodila s 19
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Da javim, izbio nam je prvi zubic 😁
Uh ja se ne bi tome veselila. Nek to sto kraće traje a ne da ranije krenu pa izbijaju mjesecima 😭
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Da javim, izbio nam je prvi zubic 😁
Čestitke buhtlica23 😁kako je bilo je bila razdražljiva koliko ima tvoja curica ja očekujem kod svoje sve to moramo proći mislim da su kutnjaci još teži sto su veći zubi 🙈😅😅😅
Moja najednom dobila veliku snagu odguruje se na komodi za presvlačenje 😅😅još malo neću je moć uhvati ☺️ a mislim već dugo se odguruje ali danas baš jako baš se vidi da je napunila 4 mjeseca
Moja najednom dobila veliku snagu odguruje se na komodi za presvlačenje 😅😅još malo neću je moć uhvati ☺️ a mislim već dugo se odguruje ali danas baš jako baš se vidi da je napunila 4 mjeseca
Tako i moj 3. Joj ma pusti jos zube imati ćes kada za to . Prvo regresiju treba prezivjeti. 🤦
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Sortiraj odgovore