Mislim da je dosta tesko mamama koje imaju bebe od godinu ipo i tek rodjene bebe,teze duplo nego meni s blizancima jer im je jedno prohodalo,a jos ne razumije nista pa moras konstanto i s njim,a meni oboje sve rade u isto vrijeme pa je to razlika.Kakve si probleme imala nakon poroda ,sto ti je najteže psihicki palo?
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Cure dali se smiju jesti jagode ako se doji?
Ne vidim zasto ne ? Zasto ne ?
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
Pijem novalac prenatalne t.
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure dali se smiju jesti jagode ako se doji?Ne vidim zasto ne ? Zasto ne ?
Jer jagode inače sadrže dosta alergena zato sam mislila
Cure jel kojoj bebici došli zubići 😁😁😁meni se čini da Ce mojoj sada ne znam kada sutra punimo 4 mjeseca 🥰❤️
Cure jel kojoj bebici došli zubići 😁😁😁meni se čini da Ce mojoj sada ne znam kada sutra punimo 4 mjeseca 🥰❤️
https://ibb.co/7kdMb9nMislim da je rano za zube još. E ne znam ti za jagode
onda 🤷
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.
Cure jel kojoj bebici došli zubići 😁😁😁meni se čini da Ce mojoj sada ne znam kada sutra punimo 4 mjeseca 🥰❤️https://ibb.co/7kdMb9nMislim da je rano za zube još. E ne znam ti za jagode
onda 🤷
Mojoj ako dobro vidim je kao day one Ali šta je ono 5 slika 😅kao neka dentalna cyst
Mislim da je dosta tesko mamama koje imaju bebe od godinu ipo i tek rodjene bebe,teze duplo nego meni s blizancima jer im je jedno prohodalo,a jos ne razumije nista pa moras konstanto i s njim,a meni oboje sve rade u isto vrijeme pa je to razlika.Kakve si probleme imala nakon poroda ,sto ti je najteže psihicki palo?
Ma ne znam bas sam bila mrzovoljna i sve mi je smetalo, ako nista drugo to me proslo. Sto se tice beba moja je bas za pozelit lijepo spava i jako je dobra. Skoro nikad ne place. I nekako mislim da bi mi bilo lakse dok je ona mala nego kad otfrkne jer onda sve nanaovo. A ovako sam ipak u tome svemu 🫣😅
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
Mislim da je dosta tesko mamama koje imaju bebe od godinu ipo i tek rodjene bebe,teze duplo nego meni s blizancima jer im je jedno prohodalo,a jos ne razumije nista pa moras konstanto i s njim,a meni oboje sve rade u isto vrijeme pa je to razlika.Kakve si probleme imala nakon poroda ,sto ti je najteže psihicki palo?Ma ne znam bas sam bila mrzovoljna i sve mi je smetalo, ako nista drugo to me proslo. Sto se tice beba moja je bas za pozelit lijepo spava i jako je dobra. Skoro nikad ne place. I nekako mislim da bi mi bilo lakse dok je ona mala nego kad otfrkne jer onda sve nanaovo. A ovako sam ipak u tome svemu 🫣😅
Da da razumijem te ,meni ipak drugacije meni je draze bilo nakon puno godina opet malu bebu zazelila sam se bila
12.5.+
Dvojajcani blizanci
Mislim da je dosta tesko mamama koje imaju bebe od godinu ipo i tek rodjene bebe,teze duplo nego meni s blizancima jer im je jedno prohodalo,a jos ne razumije nista pa moras konstanto i s njim,a meni oboje sve rade u isto vrijeme pa je to razlika.Kakve si probleme imala nakon poroda ,sto ti je najteže psihicki palo?Ma ne znam bas sam bila mrzovoljna i sve mi je smetalo, ako nista drugo to me proslo. Sto se tice beba moja je bas za pozelit lijepo spava i jako je dobra. Skoro nikad ne place. I nekako mislim da bi mi bilo lakse dok je ona mala nego kad otfrkne jer onda sve nanaovo. A ovako sam ipak u tome svemu 🫣😅
Uh moj meni pokaže itekako ako mu nesto nije po volji. Dečki 🤷😂😜
👸35
🤴36
Pokušavamo 2/21
Osnovni testovi-uredni
Missed A. 10t.t. 4/21
Biokem. t. 11/21
Korona 1/22
➕25.4 ❣️
OTP 25.12.2022.