Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • inesss
    31. Ožujak 2023. 06:02

Mislim da je dosta tesko mamama koje imaju bebe od godinu ipo i tek rodjene bebe,teze duplo nego meni s blizancima  jer im je jedno prohodalo,a jos ne razumije nista pa moras konstanto i s njim,a meni oboje sve rade u isto vrijeme pa je to razlika.Kakve si probleme imala nakon poroda ,sto ti je najteže psihicki palo?

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

snowwhite1410
    31. Ožujak 2023. 09:13

Cure dali se smiju jesti jagode ako se doji?

BlairWaldorf
    31. Ožujak 2023. 11:21

snowwhite1410

Ne vidim zasto ne ? Zasto ne ?

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

snowwhite1410
    31. Ožujak 2023. 13:31

BlairWaldorf

snowwhite1410

Ne vidim zasto ne ? Zasto ne ?

Jer jagode inače sadrže dosta alergena zato sam mislila 

snowwhite1410
    31. Ožujak 2023. 13:33

Cure jel kojoj bebici došli zubići 😁😁😁meni se čini da Ce mojoj sada ne znam kada sutra punimo 4 mjeseca 🥰❤️

BlairWaldorf
    31. Ožujak 2023. 13:47

snowwhite1410

Cure jel kojoj bebici došli zubići 😁😁😁meni se čini da Ce mojoj sada ne znam kada sutra punimo 4 mjeseca 🥰❤️

https://ibb.co/7kdMb9nMislim da je rano za zube još. E ne znam ti za jagode 
    onda 🤷

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

snowwhite1410
    31. Ožujak 2023. 14:09

BlairWaldorf

snowwhite1410

https://ibb.co/7kdMb9nMislim da je rano za zube još. E ne znam ti za jagode
    onda 🤷

Mojoj ako dobro vidim je kao day one Ali šta je ono 5 slika 😅kao neka dentalna cyst

buhtlica23
    31. Ožujak 2023. 14:51

inesss

Mislim da je dosta tesko mamama koje imaju bebe od godinu ipo i tek rodjene bebe,teze duplo nego meni s blizancima jer im je jedno prohodalo,a jos ne razumije nista pa moras konstanto i s njim,a meni oboje sve rade u isto vrijeme pa je to razlika.Kakve si probleme imala nakon poroda ,sto ti je najteže psihicki palo?

Ma ne znam bas sam bila mrzovoljna i sve mi je smetalo, ako nista drugo to me proslo. Sto se tice beba moja je bas za pozelit lijepo spava i jako je dobra. Skoro nikad ne place. I nekako mislim da bi mi bilo lakse dok je ona mala nego kad otfrkne jer onda sve nanaovo. A ovako sam ipak u tome svemu 🫣😅

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

• inesss
    31. Ožujak 2023. 15:13

buhtlica23

inesss

Mislim da je dosta tesko mamama koje imaju bebe od godinu ipo i tek rodjene bebe,teze duplo nego meni s blizancima jer im je jedno prohodalo,a jos ne razumije nista pa moras konstanto i s njim,a meni oboje sve rade u isto vrijeme pa je to razlika.Kakve si probleme imala nakon poroda ,sto ti je najteže psihicki palo?
    Ma ne znam bas sam bila mrzovoljna i sve mi je smetalo, ako nista drugo to me proslo. Sto se tice beba moja je bas za pozelit lijepo spava i jako je dobra. Skoro nikad ne place. I nekako mislim da bi mi bilo lakse dok je ona mala nego kad otfrkne jer onda sve nanaovo. A ovako sam ipak u tome svemu 🫣😅

Da da razumijem te ,meni ipak drugacije meni je draze bilo nakon puno godina opet malu bebu zazelila sam se bila

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

BlairWaldorf
    31. Ožujak 2023. 16:12

buhtlica23

inesss

Uh moj meni pokaže itekako ako mu nesto nije po volji. Dečki 🤷😂😜

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.