Zimske Bebe 2022/2023 💙💗⛄❄️🌟💫🤱

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0409
    25. Ožujak 2023. 20:05

Pa meni je pedijatrica rekla ako smo puno u kontaktu s vrtickom djecom da je dobro.Kuma mi živi u Njemačkoj i tamo je to cjepivo obavezno,njen nećak živi u Hrvatskoj i kaže da je ko mali dobio rotu i završio u bolnici.Do 4 mjeseca se mogu za to cijepiti pa ću još razmisliti.🙂
    Cure čija djeca su na Ad-u,koliko vam bebe dobiju tjedno ili mjesečno?

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

buhtlica23
    26. Ožujak 2023. 00:43

snowwhite1410

keti91

snowwhite1410

inesss

Baby love koristi moja Seka za maloga kaze da su savrsene,ja violetu i pampers,piju 130 mililitara svako tri do četiri sata
    Super inesss baš ću ih kupiti da probamo da vidimo kakve su jer su dosta jeftinije od Violete ☺️kako ti zabavljas svoje bebice ❤️❤️ uspiješ šta napraviti po kući
    Ja koristim i pelene i hranu za nju i mogu reci da je sve odlicno pelene izgledaju tanke al su odlicne i ne propustaju sto je bitno
    Baš ću probat pelene jel ima kakve razlike u pelenama baby love koje su bolje ako ima 🙈

Baby love 1 i 2 savrsene bolje nego pampers 100%, 3 razocaranje kao i 4, presli na Violeta double care (ljubičaste ) i uzeli za probu babybest iz Plodina isto su super i super cijena  i imaju super dezen na pelenama. I najvaznije nemaju grozan miris kao babylove 3 i 4. Meni se jako osjetila na pisalinu i neki cudan miris da sam mislila da ima urinarnu infekciju. Promjenila pelene nestao miris odmah...
    Dok sa 1 i 2 nismo imali problema i bile su puno deblje.. ali to valjda ovisi od djeteta do djeteta i o kolicini mokrace i tako to.. treba isprobati dok ne nades svoju kombinaciju. Meni je ovo top za sada sto ne znaci da ce biti za 2-3 mj..

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

snowwhite1410
    26. Ožujak 2023. 08:08

buhtlica23

snowwhite1410

keti91

snowwhite1410

inesss

Baby love koristi moja Seka za maloga kaze da su savrsene,ja violetu i pampers,piju 130 mililitara svako tri do četiri sata
    Super inesss baš ću ih kupiti da probamo da vidimo kakve su jer su dosta jeftinije od Violete ☺️kako ti zabavljas svoje bebice ❤️❤️ uspiješ šta napraviti po kući
    Ja koristim i pelene i hranu za nju i mogu reci da je sve odlicno pelene izgledaju tanke al su odlicne i ne propustaju sto je bitno
    Baš ću probat pelene jel ima kakve razlike u pelenama baby love koje su bolje ako ima 🙈
    Baby love 1 i 2 savrsene bolje nego pampers 100%, 3 razocaranje kao i 4, presli na Violeta double care (ljubičaste ) i uzeli za probu babybest iz Plodina isto su super i super cijena i imaju super dezen na pelenama. I najvaznije nemaju grozan miris kao babylove 3 i 4. Meni se jako osjetila na pisalinu i neki cudan miris da sam mislila da ima urinarnu infekciju. Promjenila pelene nestao miris odmah…
    Dok sa 1 i 2 nismo imali problema i bile su puno deblje.. ali to valjda ovisi od djeteta do djeteta i o kolicini mokrace i tako to.. treba isprobati dok ne nades svoju kombinaciju. Meni je ovo top za sada sto ne znaci da ce biti za 2-3 mj..

Baš ću probat te iz plodina da vidim kako će joj biti a prvo ću uzeti ove baby love ☺️ Violeta su nam dobre 😁samo bi malo promjenila 

snowwhite1410
    26. Ožujak 2023. 09:15

Dali ste razmišljale o kupnji kadice ova iz komode mi je skoro mala mislim njoj a mi imamo tuš u stanu pa ne znam koju odabrati a htjela bih da se ne moram saginjat nešto na staklu 

BlairWaldorf
    26. Ožujak 2023. 10:49

snowwhite1410

BlairWaldorf

Mi i dalje dojimo ja nemam pojma kako bi ja s tim adom. To mi zvuči ko znanstvena fantastika. Ovako beba pojede koliko želi kad želi i uvijek je hrana spremna za nju. Definitivno je najlakse.
    I ja dojim ni dojenje nije lako ali izdržati 😅 ću 🙈🙈🙈🙈 jesi ti bolje što se tiče odmora

Malo je lakse. Čim sam krenula pratiti budne prozore lakse se živi. Bude se sad to sve poremetilo kada dode regresija u 4. mjesecu. Ma nije dojenje mačji kasalj nikako, ali to da ga uvijek mogu umiriti i nahraniti sisom je predivno 🤷😅 kad se sam sjetim da bi se trebala dizati navečer raditi bočicu ili sve te silne bočice prati muka mi je 🤦😅

👸35
    🤴36
    Pokušavamo 2/21
    Osnovni testovi-uredni
    Missed A. 10t.t. 4/21
    Pokušavamo ponovno 10/21.🌈
    Biokem. t. 11/21
    Korona 1/22
    Pijem novalac prenatalne t.
    ➕25.4 ❣️
    OTP 25.12.2022.

• inesss
    26. Ožujak 2023. 17:59

Curke moze pomoc ko ima malu djecu pa ce mi znat objasnit,djeca su mi prehladena i svaku večer im stavim fiziolosku i onda to povučemo pomocu usisavaca,danas sam dobila na poklon inhalator dač da prvo opet to usisavacem pa inhalator ili je dovoljan inhalator ne razumijem se bas

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

snowwhite1410
    26. Ožujak 2023. 19:27

BlairWaldorf

snowwhite1410

BlairWaldorf

Mi i dalje dojimo ja nemam pojma kako bi ja s tim adom. To mi zvuči ko znanstvena fantastika. Ovako beba pojede koliko želi kad želi i uvijek je hrana spremna za nju. Definitivno je najlakse.
    I ja dojim ni dojenje nije lako ali izdržati 😅 ću 🙈🙈🙈🙈 jesi ti bolje što se tiče odmora
    Malo je lakse. Čim sam krenula pratiti budne prozore lakse se živi. Bude se sad to sve poremetilo kada dode regresija u 4. mjesecu. Ma nije dojenje mačji kasalj nikako, ali to da ga uvijek mogu umiriti i nahraniti sisom je predivno 🤷😅 kad se sam sjetim da bi se trebala dizati navečer raditi bočicu ili sve te silne bočice prati muka mi je 🤦😅

U pravu si što se tiče dojenja a moja ulazi za 7 dana u 4 mjesec ne želi se više voziti u košari nikako 😭😭😭😭 danas opet bosiljka 🙈ne znam evo kako ćemo i kada krenu zubi već ih vidim onako dolje mislim da će brzo niknuti 😅sada se treba s tim borit 🙈🙈🙈ja sam sama mislim samo.muz mi pomaže i stvarno nije lako 

snowwhite1410
    26. Ožujak 2023. 19:29

buhtlica23

snowwhite1410

keti91

snowwhite1410

inesss

Baby love 1 i 2 savrsene bolje nego pampers 100%, 3 razocaranje kao i 4, presli na Violeta double care (ljubičaste ) i uzeli za probu babybest iz Plodina isto su super i super cijena i imaju super dezen na pelenama. I najvaznije nemaju grozan miris kao babylove 3 i 4. Meni se jako osjetila na pisalinu i neki cudan miris da sam mislila da ima urinarnu infekciju. Promjenila pelene nestao miris odmah…

Buhtlica23 😅😅😅😅 imala si pravo 🙈🙈🙈 kupila te baby love i tanke su 😅🙈🙈🙈 koristiti ću ih samo po danu dok češće joj mijenjam peleni ali stvarno razočaranje 😅🙈🙈🙈 čekam da bude negdje akcija 2+1 pa da nakupujem ako netko zna nek javi 

buhtlica23
    26. Ožujak 2023. 22:52

snowwhite1410

buhtlica23

snowwhite1410

keti91

snowwhite1410

inesss

Buhtlica23 😅😅😅😅 imala si pravo 🙈🙈🙈 kupila te baby love i tanke su 😅🙈🙈🙈 koristiti ću ih samo po danu dok češće joj mijenjam peleni ali stvarno razočaranje 😅🙈🙈🙈 čekam da bude negdje akcija 2+1 pa da nakupujem ako netko zna nek javi

Tanke su i jako se osjeti miris mokrace. Ja sam pola paketa bacila. Dok recimo te babybest su okej. Tanje su od violetinih ali nista ne smrdi i solidne su. Njih najcesce koristim preko dana violetu za noc

6.4.22 ➕
    11/22 ♥️😍🤵31 👰29

• inesss
    27. Ožujak 2023. 06:45

E da cure bila sam probala Millerovu marku imala sam one piramide sto se dobiju na poklon i masu tih pelena bile su mi odlicneeeee znaci premekane i super upijale iako ja nisam mjerodavna da pricam o upijanju jer ja djecu prije svakog hranjenja mijenjam,al eto palo mi napamet kako su mekane bile i super dezena

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.