Moj isto stavlja ruke u usta stalno (oralna faza to je normalno za njihovu dob ) i slini dosta 🤷Ma je da i meni je pedica rekla to isto i kad smo dosli je pogledala i rekla je ipak su zubi. Isto je rekla kao tek su im se formirale sluzne zljezde ovo ono i eto ipak su zubi. Mojoj je bas nateceno zubno meso i bijeli se jako 😅
Buhtlica23 😅 i moja isto tako hoće da se diže a kada je stavim na trbuscic isto s glavicom ide prema gore i drži visoko i onda se umori i padne glava dolje ali sam.primjetila da u zadnje vrijeme ima puno više snage 💪 borci su oni išli smo u shopping ma ona čim se pokaka odmah je nervozna 😅točno zna šta želi i kada želi jesti isto sada su prave male bebe idu prema 4 mjeseca 🤗
Da da, bas tako sa glavom, i pocela je noge dizat visoko, i ruke i noge drzi u zraku bude mi presmjesna.
Htjela sam Vas pitati kad planirate uvoditi hranu ? Meni je pedijatrica rekla da joj mogu lagano pocet davati kad bude 5 mj, nekako mi je to rano ? Ili nije ? Ne znam ni sama sta da mislim. Ona kolicinski ne moze popiti vise od 140ml mlijeka mozda je od 3-5 x popila 150 ali vecinom bacim. A sad je pocela cesce traziti i kontam da joj je malo a kad napravim vise ne moze popiti, mislim tezinom lijepo napreduje ali eto ..
I isto sam htjela vidit kako cete vi sa bebama kad krenete raditi? Ja ne znam sto da radim ali vec unaprijed vidim da mjesto u vrticu nece dobiti. A opet me strah ostaviti je tamo kad ce bit bas mala, mislim ima jos do toga ali opet to je brzo. Ne mogu vjerovati da je vec 3.5 mj... Svekar i svekrva bi je cuvali ali oni su u godinama 70+ i iskreno ne mogu se sami za sebe vise brinuti a mogu misliti kako ce bit kad ona prohoda. Mama mi je u Njemačkoj,tata umro ima 8 godina, ne znam ni sama sta da radim. A iskreno za dadilju nemam( traze od prilike kolika je moja placa, doslovno mi se ne isplati ici raditi)..
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
E da i jel netko izradivao osobnu bebi? Koliko ona traje od izdavanja ne mogu naci na internetu koliko vazi bebama 🧐
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
E da i jel netko izradivao osobnu bebi? Koliko ona traje od izdavanja ne mogu naci na internetu koliko vazi bebama 🧐
Mi smo vadili osobnu malenoj vrijedi 5god bebi..treba samo slika bebe i to je to prva osobna je besplatna
Termin 12.11.2022 ❤💞👣👨👩👧👶👶 stize nam curica ❤💕💝
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Stize pojacanje Dori 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Moj isto stavlja ruke u usta stalno (oralna faza to je normalno za njihovu dob ) i slini dosta 🤷Ma je da i meni je pedica rekla to isto i kad smo dosli je pogledala i rekla je ipak su zubi. Isto je rekla kao tek su im se formirale sluzne zljezde ovo ono i eto ipak su zubi. Mojoj je bas nateceno zubno meso i bijeli se jako 😅
Buhtlica23 😅 i moja isto tako hoće da se diže a kada je stavim na trbuscic isto s glavicom ide prema gore i drži visoko i onda se umori i padne glava dolje ali sam.primjetila da u zadnje vrijeme ima puno više snage 💪 borci su oni išli smo u shopping ma ona čim se pokaka odmah je nervozna 😅točno zna šta želi i kada želi jesti isto sada su prave male bebe idu prema 4 mjeseca 🤗
Da da, bas tako sa glavom, i pocela je noge dizat visoko, i ruke i noge drzi u zraku bude mi presmjesna.
Htjela sam Vas pitati kad planirate uvoditi hranu ? Meni je pedijatrica rekla da joj mogu lagano pocet davati kad bude 5 mj, nekako mi je to rano ? Ili nije ? Ne znam ni sama sta da mislim. Ona kolicinski ne moze popiti vise od 140ml mlijeka mozda je od 3-5 x popila 150 ali vecinom bacim. A sad je pocela cesce traziti i kontam da joj je malo a kad napravim vise ne moze popiti, mislim tezinom lijepo napreduje ali eto ..
I isto sam htjela vidit kako cete vi sa bebama kad krenete raditi? Ja ne znam sto da radim ali vec unaprijed vidim da mjesto u vrticu nece dobiti. A opet me strah ostaviti je tamo kad ce bit bas mala, mislim ima jos do toga ali opet to je brzo. Ne mogu vjerovati da je vec 3.5 mj… Svekar i svekrva bi je cuvali ali oni su u godinama 70+ i iskreno ne mogu se sami za sebe vise brinuti a mogu misliti kako ce bit kad ona prohoda. Mama mi je u Njemačkoj,tata umro ima 8 godina, ne znam ni sama sta da radim. A iskreno za dadilju nemam( traze od prilike kolika je moja placa, doslovno mi se ne isplati ici raditi)..
Mi smo nasoj vec krenuli davati,posavjetovala sam se sa pedijatricom i pitala nista nisam htjela na svoju ruku
A cuvanje ja isto neznam kud nasa mala samo od mene hoce papati i nekad kad ju tata hrani al to je tesko da ce od njega popiti sve
I mislim da cemo tu imat problema 😅😅 al sestricna od muza planira nam cuvati ju..
A dadilje su preskupe iskreno
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
E da i jel netko izradivao osobnu bebi? Koliko ona traje od izdavanja ne mogu naci na internetu koliko vazi bebama 🧐Mi smo vadili osobnu malenoj vrijedi 5god bebi..treba samo slika bebe i to je to prva osobna je besplatna
Super, mislila sam da manje traje posto se brzo mijenjaju 🫣
6.4.22 ➕
11/22 ♥️😍🤵31 👰29
E da i jel netko izradivao osobnu bebi? Koliko ona traje od izdavanja ne mogu naci na internetu koliko vazi bebama 🧐Mi smo vadili osobnu malenoj vrijedi 5god bebi..treba samo slika bebe i to je to prva osobna je besplatnaSuper, mislila sam da manje traje posto se brzo mijenjaju 🫣
Mi smo dobili,evo ima ju vec 2tj
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
A kako ste slikali bebe? 🙈
Imam u planu napravit mu osobnu, ali ne znam kako ih slikaju tako malene. Jeste ih držale u rukama ili kako?
👱♀️ 36, AMH 12 (2022) 4.1(2024)
👨🦱 40, normo
04/22 prvi IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) 02.05. ET 1 blastice, 1 ❄️
11.05. Beta 9dnt 215
13.05. Beta 11dnt 457
It's a boy 💙
04/24 FET 1 blastice ➡️ 9dnt beta 52 ➡️ 12dnt beta 190 ➡️ spontani 7tt
10/2024 novi postupak, IVF, test ❌01/2025 novi postupak
I mi imamo u planu otići ovih dana napraviti osobnu..jučer smo bile opet na vaganju kod pedijatrice i napokon u 4 dana dobili 100 grama,ali smo morali ubaciti jednu bočicu dohrane dnevno.Neki dan sam se slomila sto očito nemam dovoljno mlijeka,ali bitno mi je da cura napreduje.Koji vi dohrane koristite?Mi smo ovih dana koristili bebimil(jer smo to imali kuci jer je u rodilištu to pila),ali smo jučer uzeli Nan comfortis pa bi joj postepeno promijenila ako bude potrebe za većom količinom dohrane.
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
A kako ste slikali bebe? 🙈
Imam u planu napravit mu osobnu, ali ne znam kako ih slikaju tako malene. Jeste ih držale u rukama ili kako?
Kod moje je bilo borbe,nije htjela gledat prema foticu 😂 a kad se slikaju vi se nesmijete vidjeti nego oko stomaka ju uhvatite i vi se odaljite koliko mozete a vi ju drzite oko struka
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
I mi imamo u planu otići ovih dana napraviti osobnu..jučer smo bile opet na vaganju kod pedijatrice i napokon u 4 dana dobili 100 grama,ali smo morali ubaciti jednu bočicu dohrane dnevno.Neki dan sam se slomila sto očito nemam dovoljno mlijeka,ali bitno mi je da cura napreduje.Koji vi dohrane koristite?Mi smo ovih dana koristili bebimil(jer smo to imali kuci jer je u rodilištu to pila),ali smo jučer uzeli Nan comfortis pa bi joj postepeno promijenila ako bude potrebe za većom količinom dohrane.
Mi koristimo baby love hranu,od nje i kaka svakim danom a i pase joj,ne bljucka puno i stvarno je super..
Jos je netko napisao da koristi tu hranuMi smo na pocetku isto tako imali nan ha jer je to u bolnici pila,i onda sam probala joj lagano promjeniti i prihvatila ju je
🧔 37
👱♀️ 31
U braku od 10/2018
02.11.22 ❤❤❤❤💓💓❤
Sortiraj odgovore
Najstariji