Vidim da meni niko ne odgovara na pitanja, pa cu lagano napustit grupicu.. Zelim svima sretan ostatak trudnoce..
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Slee, ja prakticiram ležanje na lijevom boku, na desnom mi nikako ne odgovara. Po noći se probudim poneksd na leđima, ali sam skužila da mi isto ne paše, baš kao pritisak neki osjećam kako trbuh raste i bebica.
Draga Zelena, nemoj nam zamjeriti što ti nismo odgovorile na pitanja, neke cure nemaju odgovore, nitko te namjerno ne ignorira. Meni je žao ako si se osjetila ignorirano, ali vjeruj mi nitko to namjerno ne radi. 😊🤗
I ja ponekad nešto napišem ili pitam, pa mi ne bude odgovoreno. Ali ne zamjeram curama, ima nas zaista puno...🤗 Nadam se da ćeš ostat s nama u grupi...
Lucija 16.12.2021.💗
Zelena tu nas je stvarno puno, mislim da se sve cure stvarno trude odgovoriti i osobno smatram da vlada bas jedna podrzavajuca i ugodna atmosfera. Ponekad se na neko pitanje ne odgovori jer ne znamo odgovor ili se jednostavno u moru drugih izgubi. Neke cure pisu cesce i vec se po nickovima znamo pa mozda tvoja ikonica bez slike ostane nezapazeno iako to sigurno nije nista osobno. Ali znam kako je, ja sam se isto osjecala tako na pocetku kada sam se tek pridruzila vec uhodanoj ekipi. Ovdje je svatko dobro dosao i nikoga se namjerno ne ignorira. Medjutim, ako se ti ne osjecas dobro ovdje, radi kako tebi najvise pase, nitko ti nece zamjeriti.
Btw prelistala sam unazad par stranica - pitanje je bilo vezano uz plan poroda. Ja iskreno ne znam, uopce nisam razmisljala o tome. Imas li ti neki plan vec?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Zelena stvarno nemoj zamjeriti.. nije namjerno da se ne odg.. ovdje se jako puno piše.. ja jedva sve pratim.. a kad sve pročitam zaboravim tko je što napisao.. nekad nemamo možda odgovor na neko pitanje.. 🤷♀️
Što se tiče plana poroda, ako je to pitanje, ja ga neću sastaviti.. čula jesam za to ali neću..
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Zelena, da se nadovežem na ostale cure u vezi tvog pitanja, još ne znam dal' ću ispuniti plan poroda, možda i hoću, pa ću ga uzeti sa sobom...ništa me ne košta :)
Lucija 16.12.2021.💗
Zelena ja bi volila da znam odg svima na pitanja ali se toliko malo razumijem i znam u sve ovo pa nekad preskocim bruku pitanja jer ne bi nekom da dam pogresan odgovor ili savjet. Nemoj se ljutiti jer ne vjerujem da je iko imao losu namjeru ako ne odgovori na neko pitanje.
Ja ovo vise gledam ko neku mini ispovjedaonicu pa nekad napisem i cisto da mi bude lakse ako znam da nemam kome uzivo ispricati ili necu nikog da opterecujem.
_
Trenutno se grozno osjecam osjecaj da mislim da nisam dovoljno dobra i da ne znam dovoljno da necu znati kad mu sta treba kako da mu pruzim najbolje me izjeda. Sam osjecaj da ja ne znam ni kako se drzi beba, bojim se da ce mi ispasti bas me kriza hvata. Onda i nemoc sto ne mogu sve sama ko prije sto uvijek moram moliti nekog za neke najosnovnije stvari jer sam ja ko foka. Trudim se biti pozitivna u svemu al veceras ne mogu nikako ☹️
boy 💙🌍
Ma sve ok.. Ne govorim za konkretno to pitanje, nego opcenito. Al dosla sam kasno, sve se vec tu dosta znate i bas se osjecam ko autsajder. Ne zamjeram nikom 😊🤗
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Po meni nema smisla plan poroda ako se ne ide privatno roditi… u ovim bolnicama su većinom gužve, ne čitaju im se nasi zahtjevi, a i masu puta će postupiti onako kako oni misle da je ispravno, bez da te tko sto pita. Možda je samo moje iskustvo takvo, pa se varam…….
Ja sam završila i s epiziotomijjom da se nisam ni snašla…samo se u jednom trenu babica digla i zarezala me…. Ocito procjena da bez toga ne bi išlo ili da bi previse popucala…a mislim da je tako i s drugim željama koje trudnoće imaju, manje i vise ostvarivima 🤷🏻♀️
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Ne trudnoće nego trudnice* 😂. (ustvari rodilje) 🙈
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
Nelanr, razumijem te skroz, i mene peru takvi osjecaju u zadnje vrijeme...da necu znati s bebom, da ce mi ispasti, bas se na momente osjetim jadno.
Plus mi puno toga postaje teško za napraviti pa me to frustrira.
Magnolija je dobro napisala, godisnji iz 2021. se mora potrositi do kraja 2022.
Što se spavanja tiče, po noci uglavnom na lijevom boku ili leđima, a po danu na kauču redovito na leđima.
Zelena, žao mi je ako ces nas napustiti...ima nas puno, puno je tema i pitanja, nekad je stvarno tesko pratiti. Ali atmosfera je pozitivna i topla i mislim da si stvarno nastojimo biti potpora. Meni je bilo malo frka uključiti se opet nakon sto se nisam javljala nekoliko mheseci, ali tako su mi cure krasno dočekale da sam baš sretna sto sam tu s vama.
Ja necu raditi plan poroda, nekako vjerujem da cu neke osnovne stvari moci iskomunicirati s osobljem direkt. A nadam se da ce i dragi moći biti sa mnom i pomoci oko takvih stvari.
Za cure iz Zg, ako niste vidjele, objavljen je raspored trudnickih tečajeva do kraja godine.
Sortiraj odgovore
Najstariji