Ja isto čekam pregled, jako rano + na testu, jako visoka beta 3x za redom (pravilno se dupla, ali je jako visoka), a na uzv se nije nista vidjelo.
U međuvremenu se pojavio smedi iscjedak, pa sam počela piti duphastone i sad čekam sutrašnji pregled da vidimo što se događa.
Imam iza sebe jedan spontani pa sam jako j strahu.
Svima s urednim pregledima i ❤ čestitam od srca.
Sretno sutra ❤
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Cure od ponedjeljka su vam u lidlu trudnicke tajice, po meni su te najbolje
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Cure, pozdrav, pratim vas, ali se nisam dugo javljala...
Može jedno pitanje?
ZM bila 31.03., prva Beta 54.95., druga 162.50
Ja nemam nikakvih većih tegoba, iscjedak normalan, sve u redu, mokrim dosta, jedem isto dosta, tu i tamo koji grč se protegne i probadanje, umor me navečer skrši prije 21h 🤦♀️🤦♀️ Po svemu ovome, može se reći da je ok sve ili?
Iduću srijedu sam naručena na prvi pregled 🍀🙏
Piba, sretno danas!
Bela le, hvala za info za info za tajce. Ja se još ništa ne usudim kupiti (osim grudnjaka, to sam morala) jer sam paranoična, ali kužim da će me uskoro sve početi zatezati.
Cure, pozdrav, pratim vas, ali se nisam dugo javljala…
Može jedno pitanje?
Ja nemam nikakvih većih tegoba, iscjedak normalan, sve u redu, mokrim dosta, jedem isto dosta, tu i tamo koji grč se protegne i probadanje, umor me navečer skrši prije 21h 🤦♀️🤦♀️ Po svemu ovome, može se reći da je ok sve ili?
Draga Nemamimena, moje bete su bile jako visoke, ali zato jer su se oba zametka primila (iako će jedan vjerojatno odustati). Nemam ni ja nikakvih posebnih tegoba...iscjedak mi je isto normalan, mučnine su me prošle (povraćala nisam uopće), apetit mi je pojačan, kao i umor (i tu najviše primijetim da se nešto događa, baš me vuče krevet, plus grudi koje su već počele rasti i ogromne bradavice), i mokrim po noći što prije nisam.
Mene isto zato povremeno opere panika je li sve okej. Frendica je povraćala skoro odmah od plusa, želudac joj se okreće na sve živo, nos joj je užasno osjetljiv...i to je drži već 4 mjeseca.
Ja fakat nemam problema ni s čim od toga, ali nije svaka trudnoća ista.
Tako da vjerujem da je i s tobom sve okej i da će pregled proći super. :)
Ginger39, hvala ti 🤗 ove Bete sam radila 26.04., i 28.04.
Nakon toga više nisam radila, jer mi je gin rekla da nema potrebe da radim, nego da se vidimo na pregledu. Ovo iščekivanje malo ubija iskreno. Idući tjedan ulazim u šesti tjedan.
Može jedno pitanje?
Draga Nemamimena, moje bete su bile jako visoke, ali zato jer su se oba zametka primila (iako će jedan vjerojatno odustati). Nemam ni ja nikakvih posebnih tegoba…iscjedak mi je isto normalan, mučnine su me prošle (povraćala nisam uopće), apetit mi je pojačan, kao i umor (i tu najviše primijetim da se nešto događa, baš me vuče krevet, plus grudi koje su već počele rasti i ogromne bradavice), i mokrim po noći što prije nisam.
Mene isto zato povremeno opere panika je li sve okej. Frendica je povraćala skoro odmah od plusa, želudac joj se okreće na sve živo, nos joj je užasno osjetljiv…i to je drži već 4 mjeseca.
Ja fakat nemam problema ni s čim od toga, ali nije svaka trudnoća ista.
Tako da vjerujem da je i s tobom sve okej i da će pregled proći super. :)
Ginger kod tebe se radi o viseplodnoj trudnoći? Koliko su ti bile visoke bete?
Da, ja sam išla na MPO i vratili su mi dva zametka, oba su se primila, s time da je jedan na prvom UZV bio super, sve kako treba, a drugi je bio puno manji, a s velikom žum. vrećicom (što kao nije dobro). Doktor je rekao da će taj drugi vjerojatno odustati, znati ćemo sljedeći tjedan.
Transfer mi je bio 22.3., prva beta 2.4. je bila oko 780, a druga 6.4. skoro 3000.
Može jedno pitanje?
A koliko ti je proslo izmedu prve i druge? Ja nisam vadila pa ti ne mogu dati neki iskustveni savjet, ali sam citala da se u pocetku brze dupla (24-48h ak se ne varam) mozda je kod tebe slucaj samo da se brzo duplala, mislim da bi te dr upozorio da nesto nije uredu
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Može jedno pitanje?
A koliko ti je proslo izmedu prve i druge? Ja nisam vadila pa ti ne mogu dati neki iskustveni savjet, ali sam citala da se u pocetku brze dupla (24-48h ak se ne varam) mozda je kod tebe slucaj samo da se brzo duplala, mislim da bi te dr upozorio da nesto nije uredu
Bela_le prvu sam vadila u ponedjeljak 26.04., a drugu u srijedu 28.04.
Sortiraj odgovore
Najstariji