Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Birdy 🧚🏻
    22. Rujan 2021. 21:43

Freya da da 😀 treba iskoristiti i to! mi bili jucer u Magic baby i kao uzet cu posteljinu samo, a kad ono rok je 3.2021. 😅 bas na tome kuponu 🤭 uopce nisam gledala pazljivo

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

Ri
    22. Rujan 2021. 21:45

Hvala vam cure 😊
    Sto se tiče javljanja bebe za cure koje se brinu moja je ponekad mirna ne osjetim je a ponekad luduje ne staje , sve je to normalno . 
    Jelenko mislim da je to to šta se spola tiče 😂
    Sto se tiče carskoga samo sam malo bila znatiželjna jer evo već drugi put doktor kaže beba je velika sto god to njemu značilo 😂 Ja sam se izjasnila za prirodan porod . Cure koje ste već rodile da li biste preporučile epiduralnu ili bez ? Ja sam danas sva u porodu , neznam zašto me malo trta hvata 😂

08.05.2021 + 🎀
    25.03.2023 + 💙

Birdy 🧚🏻
    22. Rujan 2021. 21:52

Lorena I Teeny super za pregled! 🤗
    Taya sretan rockas 🥳 
    Dobrodosla Leoni 😇

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

JanaL.
    22. Rujan 2021. 21:54

Taya ♡

Jedva sam vas sve pohvatala sad na kraju dana..koliko ste toga pisale.. 🙈 mi smo danas slavili malo moj rođendan..

Cure pitanje..je li koja ponavljala krvnu sliku? Ja sam sad morala obaviti kompletnu krvnu sliku ponovo u 30tt (prvi put sam vodila u 9tt i onda je bilo uredu) i toxo.. došli su mi nalazi i toxo je negativna ali imam povišene leukocite a eritrociti su mi sniženi..ima koja iskustvo s tim? Sad čekam drugi tjedan pregled da čujem doktoricu..

Evo i meni identičan nalaz prošli tj (31tj sam). Nis ne brini...sve normalno. I ja se zabrinula za leukocite. Moji su 11,96, erit, hematokrit i hemoglobin niski. Kaže gin da je to normalno u trudnoći.

💙👶 07.12.

JanaL.
    22. Rujan 2021. 21:56

...i sretan rođendan Taya!

💙👶 07.12.

jelenas
    22. Rujan 2021. 22:05

Ri ja uvijek savjetujem da se naprave pretrage za epiduralnu pa da je možeš dobiti ako poželiš. Ja sam recimo preklinjala epi a sporo sam se otvarala tako da kad sam je dobila bila sam u raju 😂 jako bi se namučila (mislim jesam bome i ovako) da sam je u startu odbila.

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

nemamimena26
    22. Rujan 2021. 22:05

Lorena, Teeny bravo za preglede 🎉🎉
    Taya sretan rođendan, sve najbolje 🥳 🎈🎂🎁
    Leoni, dobrodošla nam 🍀🤞
    __
    Čitam vas sada sve, ja tek maloprije došla doma, mrtva umorna, posao, pa neke stvari u gradu, pa kod doktorice po recepte za terapiju, pa u ljekarnu...
    Dragi i ja dobili po dvije kutije Sumameda, ja šest večeri vaginalete, i probiotik...
    Pa ćemo vidjeti za dva tjedna kada ponovim briseve, gdje smo, šta smo 🙏😇
    Držite nam fige 🤞🤞

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

Teeny
    22. Rujan 2021. 22:07

Freya dekice su divne 🥰
    Jelenas sretna godišnjica braka 🎉
    Taya sretan rodjendan 🎉 🥳🎊 
    Povišeni leukociti su obično znak neke upale mada je u trudnoći normalno da su blago povišeni. Meni su od početka malo povišeni.
    Sniženi eritrociti mogu ukazivati na anemiju, tj.nedostatak zeljeza,.kakav ti je hemoglobin? 
    Lorena cestitam na super pregledu ✨

nemamimena26
    22. Rujan 2021. 22:10

Jelenas sretna godišnjica braka 🎉🥳🍾
    __
    A mi smo danas ušli u 26.tjedan 👶💙

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

sirenita
    22. Rujan 2021. 22:14

Sto se tiče poroda… u Karlovcu sam rodila, vrijeme korone (onaj početak, travanj 2020), tada su rekli da “radi korone” ne daju epiduralnu, nego u ponudi imaju samo rajski plin… 🙄 
    Ugl očekivali smo prosječnu bebu prema mjerama s uzv i na temelju mojih i mm-evih kao beba…. Porod je bio inducirani u 41+0tt, drip, tražila rajski plin od kojeg mi se pocelo povraćati, nakon toga dobila dolantin (ni pod koju cijenu ga ne želim opet - djeluje tako da između trudova uspava praktički i onda vas trud i bol probude), beba se i dalje nije spuštala, hopsala sam po lopti, krenuo porod, beba neće van, doktor i jedna babica naliježu na trbuh, druga babica radi epiziotomiju…. I stiže beba od 4390g, na opće zaprepaštenje svih nas 🤷🏻‍♀️ 
    Znaci bez epiduralne, samo epiziotomija i nalijeganje na trbuh. 
    Oporavak nakon poroda ekspresan 🙏🏻 
    Tako da…. Nisam pozalila i opet bi tako, da mogu birati. Bojim se da mi netko prčka oko ledja jer iovako imam velikih problema i već sam prošla operaciju, pa,.., nije toliko strašno ni bez epi 🤗🤗

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.