Prvo se zelim zahvaliti na svim dobrodoslicama 🥰 predivne ste!
Hvala vam na svim porukama koje me smiruju zbog pokreta bebe 🙏🏻 Shvatila sam da je sve normalno to, al opet prva trudnoca, pa pojima nemam o nicemu 🤷🏻♀️
Taya srecan rodjendan 🥳🥳
Josiba ja sam puno toga citala o tom polozaju materice, iskustva drugih devojaka. Eto meni dr nikad nije rekao nista o tome, ali kad sam u 18tt bila na kontroli i pitao me da li vec osecam nesto, ja rekla ne, on je rekao da se ne plasim i ne googlam puno, da kod nekih dolazi i u 24tt i da je i tada ok. Ako i u 25tt se ne oseti, moram se javiti na pregled. Tako da budi smirena 🥰
Meni su se javili rano pokreti oko 19tt ali mi je i dtomak izbacen dosta, kao da sam 7mesec, pa lozda je eto meni tako materica postavljena.
Lorena cestitam na odlicnom pregledu 😊
ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
Nepravilno dupliranje bete.
Nifty+Anomaly uredni
Hvala vam cure 😘
Leukociti su 12.7 H, eritrociti 3.77 L a hemoglobin je dobar 125 .. a vidjet ćemo što kaže drugi tjedan.. 🤷♀️ ipak je to trudnoća, drugo stanje.. 😆
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Leoni i ostale cure,hvala vam. Sad sam se isla piskiti i na papiru vidim svjetlocrveno slabo trag. Obrišem se opet,ista stvae. Skuliram se,uzmem ogledao da vidim imam li kakvu ranicu jer sm veceras bila na depilaciji (Brazilka),na oko ne vidim nista. Opet se prodem lagano papirom-nista. Place mi se sad od nemira 😓
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Josiba jel imas rukavicu, da probas malo vrh prsta da stavis u vaginu, da vidis jel ce ostati trag? Ali ako si bila na depilaciji moguce da su neke mikro povrede, koje se ne vide bas. Drugih problema nemas? U najgorem slucaju odi doktoru, da ti bude lakse. Verujem da je sve to bezopasno.
ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
Nepravilno dupliranje bete.
Nifty+Anomaly uredni
Cure cestitam na pregledima 🥰
Taya sretan rodendan 🥰🎉
Jelenas sretna godisnjica 😍🤗
Freya super su dekice, vidala sam taj patpat ali nisam znala da je neko narucivao i jesu pouzdani a imaju bas prakticnih stvarcica 😊
Slee kontrakcije su bas neki drugaciji i cudan osjecaj, mene nisu podsjecale na menst. grceve jer njih osjetim bas iznutra a ovo je kao stezanje ne jednom dijelu, skoro na povrsini trbuha. Moze se vidjeti i da je trbuh povisen na tom dijelu i tvrd. Kad je trbuh izbocen jer se beba tako namjestila nema neugodnog osjecaja pa se moze to dvoje razlikovati. Mozda stvarno ne mozes osjetiti kontrakcije, a za bol u ledima ne znam. Mene bole leda po sredini povremeno i uglavnom ako sam se naprezala ili vise saginjala. Drzi se i puno odmaraj 🧡🧡
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Leoni,imam rukavicu,super ideja. Probala sam-nema nikakve krvi. Nista me ne muci,jedino probava cili dan i bolovi u stomaku od crijeva Al ne bih rekla da je nesto drugo. Nista,skulirati se i pokusati umiriti i zaspati i nadati se da ujutro nece biti nicega. U petak idem kod svoje socij.ginicke pa je brzo pregled. Al ako sutra bude stagod,ic cu odmah na pregled,bas je ruzan osjecaj
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Evo cure da vas i ja virtualno pocastim 😁 Tati je danas rodendan pa smo bili kod mojih malo. Jutros me uhvatila neka zelja da napravim tortu, valjda kako je zahladilo 🤣 Jedna krema je zavrsila u smecu pa sam morala ponovit al super je ispalo na kraju. Ne pamtim kad sam radila kolac prije ovoga, mislim da je bilo na pocetku trudnoce 🙈
👷♀️👷♂️29 g.
Pokusavamo od 09/2017
HSG 12/2020
04/2021➕
https://ibb.co/VgwJz2Q
👷♀️👷♂️29 g.
Pokusavamo od 09/2017
HSG 12/2020
04/2021➕
Ne bi se bunili protiv komada jednog 😋😋
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Wooow izgleda prefino, svaka čast 😄🤭🤭
Da, ja sam evo drugi put s pat pat naručila i super sam zadovoljna 💪💗
Taya, sretan rođendan draga 🎊🎊🎉
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji