Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nelanr_
    22. Rujan 2021. 21:07

Nije bilo iscjedka vise ili cega vec tj jest al malii skroz trag ko inace sto bude, al ovo danas je bas bilo puno pa me je prepalo al eto sreca da se nije ponavljalo. 
    Sto se tice javljanja bebice moj se nije nesto uopce puno javljao do 25 sedmice do tad sam stalno lupkala po stomaku, pustala glasnu muziku samo da se javi 😂 sad je vec dosta jaci al opet nisu neki prejaki udarci al osjetim gdje mu je otprilike glava, ledja, kad pomjeri ruku iskoci ko mala grudvica al to sve tek sad 

boy 💙🌍

jelenas
    22. Rujan 2021. 21:08

Bok curke, lud dan danas, mužu i meni godišnjica braka. :) 
    Dobrodošla Leoni (nadam se da sam dobro zapamtila novi nick), ja nisam u Austriji ali sam živjela u Beču par godina :) 
    Slee, Piba nadam se da ste ok, čim manje stresa 🙏🏼 
    Ja naručivala nešto s Bodena pa sam i malenoj upiknula jednu slatku majčicu 🙈 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Zelena36
    22. Rujan 2021. 21:23

freya_444

Evo cure meni došle s Pat Pat-a swaddle dekice, nadam se da će mala htjeti biti u njima 🙈🤭🤭 ova plava je deblja i baš mekana, a ova smeđo bijela je tanja i veća malo. Brzo je došlo i puno su jeftinije nego kod nas tu u dućanima :)
    https://ibb.co/3k7QL1T

Dostava se placa ili? 

https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png

Taya_
    22. Rujan 2021. 21:28

Jedva sam vas sve pohvatala sad na kraju dana..koliko ste toga pisale.. 🙈 mi smo danas slavili malo moj rođendan..
    ---
    Cure pitanje..je li koja ponavljala krvnu sliku? Ja sam sad morala obaviti kompletnu krvnu sliku ponovo u 30tt (prvi put sam vodila u 9tt i onda je bilo uredu) i toxo.. došli su mi nalazi i toxo je negativna ali imam povišene leukocite a eritrociti su mi sniženi..ima koja iskustvo s tim? Sad čekam drugi tjedan pregled da čujem doktoricu..
    ---
    Freya predivne dekice 😀
    Jelena sretna godišnjica braka 😃
    Pita i Slee samo mirujte, bit će sve u redu 🤞🙂
    Lili čestitke na dečkiću 😊
    Leoni dobrodošla 😀
    Čestitke ostalim curama na super pregledima 💚

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

• Lorena3009
    22. Rujan 2021. 21:30

Cure, da Vam javim da je pregled proša dobro. Curetak ima 420 grama 😁 Sve je ok, raste kako triba. Cerviks mi je 4.1 mm i kaze da je odlican. Al sam joj rekla za grčenja koja imam često a posebno dok sidim, pa me narucila za 2 tjedna opet samo na mirenje cerviksa, da bude sigurna da se ne krati. Ugl, sve drugo je ok. Beba je prezivahna, jedva je uslikala, čak se igrala sa pupcanom vrpcom😂

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Angel 🌼
    22. Rujan 2021. 21:31

Taya meni je rekao da budem ponavljala nalaze sad nakon 25t jer trebaju biti svježi 😊
    Leukociti su mi bili prvii put povišeni i u krvi i u mokraci, al nist nije komentirao gin. 

freya_444
    22. Rujan 2021. 21:32

Zelena36

freya_444

Evo cure meni došle s Pat Pat-a swaddle dekice, nadam se da će mala htjeti biti u njima 🙈🤭🤭 ova plava je deblja i baš mekana, a ova smeđo bijela je tanja i veća malo. Brzo je došlo i puno su jeftinije nego kod nas tu u dućanima :)
    https://ibb.co/3k7QL1T

Dostava se placa ili?

Da plaća se..nekih 5 eura ja mislim

Lucija 16.12.2021.💗

Birdy 🧚🏻

Curke svima cestitke na pregledima!
    Piba i Slee najvaznije da su bebe dobro, i zelim vam snagu da izdrzite mirovanje 🤞🤞 nije to lako i bas se divim 
    Ana88 sretno sutra s ponovnim vadenjem 🙏 javi svakako, probaj se umiriti to je najvaznije.
    Taya i Freya super shopping ste obavile, ja isto polako kupujem, uzela po 2 oblekice od svake velicine 50, 56, 62 - pa cemo poslije jos usput..  Sad vec polako i torbu trebam poceti - al cekat cu akciju u Dm-u pa sve odjednom. Meni hitno trebaju potkosulje, danas mi bilo hladno🙈
    Isto slabije osjetim bebu, nema tih jakih udaraca da me probude, puno puta sam se zabrinula, al svaki put je bilo sve u redu.. nadam se i sutra, bas me posebno nesto plasi sutrasnji pregled 🤨 

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

freya_444

Lorena3009

Cure, da Vam javim da je pregled proša dobro. Curetak ima 420 grama 😁 Sve je ok, raste kako triba. Cerviks mi je 4.1 mm i kaze da je odlican. Al sam joj rekla za grčenja koja imam često a posebno dok sidim, pa me narucila za 2 tjedna opet samo na mirenje cerviksa, da bude sigurna da se ne krati. Ugl, sve drugo je ok. Beba je prezivahna, jedva je uslikala, čak se igrala sa pupcanom vrpcom😂

Super čestitam na maloj veseloj curici ❤️💗

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    22. Rujan 2021. 21:35

Birdy 🧚🏻

Curke svima cestitke na pregledima!
    Piba i Slee najvaznije da su bebe dobro, i zelim vam snagu da izdrzite mirovanje🤞🤞nije to lako i bas se divim
    Ana88 sretno sutra s ponovnim vadenjem🙏javi svakako, probaj se umiriti to je najvaznije.
    Taya i Freya super shopping ste obavile, ja isto polako kupujem, uzela po 2 oblekice od svake velicine 50, 56, 62 - pa cemo poslije jos usput..Sad vec polako i torbu trebam poceti - al cekat cu akciju u Dm-u pa sve odjednom. Meni hitno trebaju potkosulje, danas mi bilo hladno🙈
    Isto slabije osjetim bebu, nema tih jakih udaraca da me probude, puno puta sam se zabrinula, al svaki put je bilo sve u redu.. nadam se i sutra, bas me posebno nesto plasi sutrasnji pregled 🤨

Da. I ja čekam akcije u dm-u, čak sam slučajno danas naišla na one popuste koje sam dobila u onoj poklon vrećici za trudnice što dijele u dm-u na početku :) pa ću iskoristiti i to 🤗☺️

Lucija 16.12.2021.💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.