Piba7 meni bas cesto bude tako i sve sam mislila da se beba tako namjesti ili pomjeri. Bolove imam ponekad u donjem dijelu stomaka narucito ako duze setam al nisu javi vec kao zaboli i pusti ne znam jel to to.
Maloprije sam imala situaciju da sam se bas prepala pa ako neko zna da mi objasni kako otprilike izgleda curenje plode vode? Nakon setnje odem do wc i par minuta nakon toga osjetim da mi nesto curi dok sam dosla do stana i gacice i tajice su bile mokre a na njima malo veci bijeli trag. Sad sam bas isprepadna da to nije plodna voda il nesto ☹️ osjecaj je bio ko ciklus da imam grozan al bez bolova ikakvih
boy 💙🌍
Ja sam sad u 16 sati na pregledu i sve me više i više trta tog cerviksa. Prošli put je bija 4,5mm.nadam se da će i ostat tako. 🙏
🙎♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
11.01.21.stimulirani protokol
22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
27.01.21.Et-1 blastocista
08.02.21. Procurila😥
2.ivf postupak-Pol. Škvorc
09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png
Piba7meni bas cesto bude tako i sve sam mislila da se beba tako namjesti ili pomjeri. Bolove imam ponekad u donjem dijelu stomaka narucito ako duze setam al nisu javi vec kao zaboli i pusti ne znam jel to to.
Maloprije sam imala situaciju da sam se bas prepala pa ako neko zna da mi objasni kako otprilike izgleda curenje plode vode? Nakon setnje odem do wc i par minuta nakon toga osjetim da mi nesto curi dok sam dosla do stana i gacice i tajice su bile mokre a na njima malo veci bijeli trag. Sad sam bas isprepadna da to nije plodna voda il nesto ☹️ osjecaj je bio ko ciklus da imam grozan al bez bolova ikakvih
Ja bih na tvom mjestu nazvala dr provjerila, posavjetovala se. Pogotovo ako nisi mogla ni na kakav način zadržati to da ne curi.
A jos kažu kao ako sumnjamo da curi voda da promijenimo veš legnemo, pa nakon nekog vremena ustanemo provjerimo ako je suh veš da je ok sve, tako nešto čini mi se, ako neko zna bolje nek me ispravi
Lilli cestitam na deckicu i dobrom pregledu 💙
Slee samo miruj i prati situaciju, ja se stvarno nadam da ni ti ni piba necete morati na serklazu i da se dalje nece skracivati 🤞🧡 🧡 Ne znam jel osjecas te kontrakcije i jesu ti dali magnezij, kad te uhvati malo promijeni polozaj. Cure su komentirale da se glicinat najbolje apsorbira ali i citrat je ok, ja sam pila od solgara 400 kad sam imala malo cesce kontrakcije. Cini mi se da je Teeny tu strucna i da nam je objasnjavala oblike mg 🤗
Sirenita hvala za iskustvo s kadicom, ja sam gledala free on i twistshake jer su sklopive, bit ce onda free on.
Ikea cure koje tamo mislite kupovati, znate li jesu li stvarno bez icega na stanju i hoce im dolaziti ili u trgovini ima stvari koje na webshopu nisu dostupne? Za skoro sve pise nema na zalihi u zg pa mislim da nista necu ni gledati ni narucivati, mozda organizatore za ladice ako ih bude.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Cure saljem vam pozitivne energije i da izdrzite to mirovanje, bit ce sve dobro-sigurna sam.
Zelena koliko mi je rekla-dat ce nam potvrdu o datumu tj terminu rodenja i novu doznaku i s tim kao trebam na HZZO.
Nelanr imala sam nesto slicno - jedna opcija je hitna pa te stave u dnevnu bolnicu i daju ti uloske koji mijenjanu boju od plodne vode. Ja sam ih kupila u apoteci (nema svaka ljekarna i mislim da dodu 50-60 kn komad) i nosila sam ih po doma i trebala sam se javit u bolnicu ako reagiraju.
👩🏻 36
🧑🏻39
01/21 missed ab. 9 tt
01/22🩵
03/23 parc.mola 9tj
04/24 +
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;116/st/20250105/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/3df0/preg.png
Javila sam vam se jucer radi svrbeza po tijeku, jutros isla kod svoje dr da mi izvadi krv-zucne kiseline i KKS i jetreni enzimi. Naravno, zucne nije ubacila na uputnicu tako da me sad dr.ispalio i moram opet to vadit sutra. Nista od hitne jer se vadi nataste pa mi je bolje bit doma. Poludit cu.. (u ovom sto je napravila mi je ALT skoro duplo visi od gornje granice, kreatinin snizen i MCV i MCH nesto poviseni)…
👩🏻 36
🧑🏻39
01/21 missed ab. 9 tt
01/22🩵
03/23 parc.mola 9tj
04/24 +
https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20764;116/st/20250105/e/Pregnancy+Ticker/dt/5/k/3df0/preg.png
Piba7meni bas cesto bude tako i sve sam mislila da se beba tako namjesti ili pomjeri. Bolove imam ponekad u donjem dijelu stomaka narucito ako duze setam al nisu javi vec kao zaboli i pusti ne znam jel to to.
Meni tako zna iscjedak poteci i bas sr prepadnem da je krv jed mi tocno takav bio osjecaj kad sam pocela krvariti.
Meni moj gin uvijek samo kaze da je sve ok.. I sad gledam nalaz od uzv, na papiru nis ne pise, bar ne sto bi ja razumjela.. Al na slici s uzv pise 409 gr da i je trudnoca tjedan vise 🤷♀️
Ne kuzim jel tak tesko objasnit, nismo sve rodile 6 puta da znamo.. I sad si nek mislim do drugog pregleda
https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png
Pozdrav cure, citala sam vas zadnji period, ali se nisam javljala. Ranije sam bila jako aktivna, pa sam pocetkom godine prestala da budem dok nam nije nasa borba uspela.
ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
Nepravilno dupliranje bete.
Nifty+Anomaly uredni
Nama je termin 29.1.2022 i rodice se devojcica 😍 radili smo Nifty test i doktor je potvrdio na ultrazvuku pol. Jel ima koja iz Austrije medju vama?
ET dve blastice (jedna bez ploda, druga nasa devojcica 👸🏻)
Nepravilno dupliranje bete.
Nifty+Anomaly uredni
Cure mi smo danas usli u 21 tjedan. 😊
"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"
Sortiraj odgovore
Najstariji