Nisam pohvatala jeste te kadice o kojima pričate u ikei kupile?
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Slee ja svaki dan osjetim te kontrakcije . Zadnja 2dana kao da ih ima nešto više ....kakav ti je crvx? Meni bio t oblika i dužine 4,8 cm.... Nadam se da se ništa nije promijenilo.... 🙏🙏🙏
Ikea kadicu imamo mi već 5god i prezadovoljna smo... I dan danas je u upotrebi...
Kolko smijem magnezija dnevno i koliko lupoceta?
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Kakav je osjećaj tih kontrakcija? Znam da je normalno da se pojavljuju od negdje polovice trudnoće, sve je to lagana priprema za porod pa me zanima kako to izgleda. Do sad nisam pila magnezij a već neko vrijeme razmišljam da si kupim čisto preventivno pa da pijem tamo do nekog 36og tjedna ako bude sve u redu🤔
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
Slee bas mi je zao sto te i to snaslo, cvrsto vjerujem da ce ipak na kraju sve biti okej, mora ❤
Lillio cestitam na dobrom pregledu 💙
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Evo i mene.S bebom je sve super u savrsenom redu. Ali sam ja dosla s cerviksa 5,5cm koliko mi je bilo prosli tjedan na samo 3,1 i preporuka je strogo mirovanje, samo wc i nazad. Posteljica se digla sto je super, ali me uzasno brine taj cerviks glupi i sto se toliko skratio. Bas sam zabrinuta. Kaze da najvjerojatnije imam lazne trudove koji ga tako skracuju i da moramo do 26 tjedna ostati od 2,5 inace ide serklaza. Znaci evo, ne znam, muka mi je od muke. Piba znam da sam tebe tjesila oko toga, evo sada treba i meni utjeha. Brine me jer sam tek 20tt i jer je u tjedan dana tako drasticno skracen. Bas sam izbezumljena od straha eto. Ne mogu doc sebi.
Žao mi je i znam kako ti je.
Miruj i probaj se opustiti. Meni je dao utrogestan vaginalno i magnezij+normabel po potrebi jer sam isto spomenula da imam ceste kontrakcije.
Uz to ja idući tjedan idem obaviti briseve da vidim da nije neka bakterija jer može biti i do toga.
Drži se i javljaj situaciju.
Kadicu isto imamo ikeinu, fakat je super i mislim da se ne isplati davati više puno novaca za to.
Jedini problem kod ikea kadice su one donje silikonske nogice - primila mi se od ispod pljeskanj koju ne mogu nikako ocisitit.
Slee žao mi je zaista, a vjerujem da će biti dobro sve, samo slušaj dr, miruj, odmaraj, probaj se opustiti i pozitivno razmišljati, ako treba pročitaj opet sve sto su djevojke sinoć pisale pibi, a sigurno ćeš i ti dobit danas nekoliko utjeha. Držim fige da sve do sljedećeg pregleda bude super
Kakav je osjećaj tih kontrakcija? Znam da je normalno da se pojavljuju od negdje polovice trudnoće, sve je to lagana priprema za porod pa me zanima kako to izgleda. Do sad nisam pila magnezij a već neko vrijeme razmišljam da si kupim čisto preventivno pa da pijem tamo do nekog 36og tjedna ako bude sve u redu🤔
Stvrdne ti se trbuh, bude baš tvrd kao kamen i na jednom mjestu iskoci kvrga. Drži te 10ak sekundi i onda popusti.
Ahaa, oke, hvala na objašnjenju 🤗
I ponovno sam zaboravila ali kao da mi je ostalo u glavi da je najbolji magnezij glicinat samo ne znam čiji, vi uzimate 400mg ili? 🙈
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji