Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nemamimena26
    22. Rujan 2021. 12:30

Bruna257

🤰🏼🍀Anci🍀🔜🤱🏼

Bruna257

Jutro… Curka više nema temp,ja sam oko 36,9… Mama bila na testiranju i negativna je… Muž se cijepio i on je hunjav… Cijeli vrtić prehladen, tako da je viroza, zvala sam i dr, kaže haraju viroze, kombinacija prehlade/hunjavice i želučane gripe …tako da…. Kišem ko manijak, a dr kaže da dok kišemo,nemamo korone… 🤦 Sad ti budi normalan… Bitno da se bebulja javlja, jedino me pri ustajanju i dizanju iz kreveta i okretanju boli u preponama i kod stidne kosti.. al rastura…. Dok mirujem,ok je….

sestro po razlici datuma 2 dana, kako si
    jel osjetis vec bebu
    pusa i sretno svima na pregledu

Daaaa, ful lupa 🤣 upravo curka stavila ruku na trbuh, mlati ko velika, cura je totalno izbezumljena od sreće… Evo temp nam je objema 37 ravnih… I samo sinusi i kihanje do besvijesti.. kroz dan smo čak i ok, najgore ujutro i navečer

Oho, kod vas je onda baš veselo 
    Nadam se da će te curka i ti biti što prije bolje i da će sve ići na bolje...
    Hvala ti što si podijelila za Ikeninu kadicu, mi moramo ići svakako ići tamo, pa ćemo i to pogledati...
    __
    Baš vidim da je sve više ljudi i šmrkavo i da vladaju sada te neke viroze, svašta nešto - u svakom slučaju treba se itekako čuvati i paziti 

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

tierra
    22. Rujan 2021. 12:44

nemamimena26

Znam da sam vas još nešto htjela pitati na temu porodiljnog, otvaranja svega toga, itd…
    Vidjela sam da piše ukoliko nije bilo nikakvih komplikacija i čuvanja, da se porodiljni otvara 28 dana prije poroda, a ukoliko je riječ o čuvanju i komplikacijama, onda se otvara 45 dana prije…?
    Ako je tako, meni se onda pomiče na 28 dana, ali evo bolje da provjerim ovdje sa vama ako netko ima iskustva ili zna nešto više o ovome

Ja mislim da biras hoces li 45 ili 28 dana prije termina na porodiljni. Ali ako si na komplikacijama onda bas moras 45 dana prije. Nek me netko ispravi ako nije tako. Ja sam za sva pitanja slala mail u hzzo da mi pojasne i bas su bili brzi.

👧🏻33👨🏻33
    👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤

Bruna257
    22. Rujan 2021. 12:46

nemamimena26

Bruna257

🤰🏼🍀Anci🍀🔜🤱🏼

Bruna257

Jutro… Curka više nema temp,ja sam oko 36,9… Mama bila na testiranju i negativna je… Muž se cijepio i on je hunjav… Cijeli vrtić prehladen, tako da je viroza, zvala sam i dr, kaže haraju viroze, kombinacija prehlade/hunjavice i želučane gripe …tako da…. Kišem ko manijak, a dr kaže da dok kišemo,nemamo korone… 🤦 Sad ti budi normalan… Bitno da se bebulja javlja, jedino me pri ustajanju i dizanju iz kreveta i okretanju boli u preponama i kod stidne kosti.. al rastura…. Dok mirujem,ok je….

sestro po razlici datuma 2 dana, kako si
    jel osjetis vec bebu
    pusa i sretno svima na pregledu

Daaaa, ful lupa 🤣 upravo curka stavila ruku na trbuh, mlati ko velika, cura je totalno izbezumljena od sreće… Evo temp nam je objema 37 ravnih… I samo sinusi i kihanje do besvijesti.. kroz dan smo čak i ok, najgore ujutro i navečer

Oho, kod vas je onda baš veselo
    Nadam se da će te curka i ti biti što prije bolje i da će sve ići na bolje…
    Hvala ti što si podijelila za Ikeninu kadicu, mi moramo ići svakako ići tamo, pa ćemo i to pogledati…
    __
    Baš vidim da je sve više ljudi i šmrkavo i da vladaju sada te neke viroze, svašta nešto - u svakom slučaju treba se itekako čuvati i paziti

Mi zbilja nikud ne idemo, osim nje u vrtić što je išla prošli tj.....i čuvamo se svi... Nadam se da je zbog ludog vremena(jutros bilo 5°), pa magluštine, kiša,vjetar.....

A što se ladice tiče,meni je ikeina super,kad ju treba prenositi super je jer je čvrsta, ne izvija se kad ima vode u njoj...i lako se očisti i opere....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Maša🤰🏼
    22. Rujan 2021. 12:56

Nemamimena i Lorena ja sam isto gledala te dvije i mislim da mi se malo vise svida twistshake jer je stokke onako skroz na podu a ova druga ima kao malo nogice 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

nemamimena26
    22. Rujan 2021. 13:01

tierra

nemamimena26

Znam da sam vas još nešto htjela pitati na temu porodiljnog, otvaranja svega toga, itd…
    Vidjela sam da piše ukoliko nije bilo nikakvih komplikacija i čuvanja, da se porodiljni otvara 28 dana prije poroda, a ukoliko je riječ o čuvanju i komplikacijama, onda se otvara 45 dana prije…?
    Ako je tako, meni se onda pomiče na 28 dana, ali evo bolje da provjerim ovdje sa vama ako netko ima iskustva ili zna nešto više o ovome

Ja mislim da biras hoces li 45 ili 28 dana prije termina na porodiljni. Ali ako si na komplikacijama onda bas moras 45 dana prije. Nek me netko ispravi ako nije tako. Ja sam za sva pitanja slala mail u hzzo da mi pojasne i bas su bili brzi.

Cool, super da si mi malo pojasnila...
    U svakom slučaju budem poslala mail (naći ću na koji se šalje), pa ih pitam 

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙

nemamimena26
    22. Rujan 2021. 13:05

Bruna super ako je tako sa kadicom, zgodno i praktično u svakom slučaju!
    Ja sam sada išla škicnuti na webicu od Ikee, ali ne kužim da imaju samo jednu kadicu na webu ili je to nešto krivo 

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca

Bruna257
    22. Rujan 2021. 13:10

nemamimena26

Bruna super ako je tako sa kadicom, zgodno i praktično u svakom slučaju!
    Ja sam sada išla škicnuti na webicu od Ikee, ali ne kužim da imaju samo jednu kadicu na webu ili je to nešto krivo

Samo je jedna, ta bijela sa zelenim 🤣

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Maša🤰🏼
    22. Rujan 2021. 13:11

I trenutno je nedostupna 🙈 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

sirenita
    22. Rujan 2021. 13:21

Šogorica ima twistshake, htjela je nešto poput moje…i na kraju nije zadovoljna jer joj već sad djeluje mala. 
    Moja je freeon, isto sklopiva, ništa se ne izvija, ima nogice, koristimo je redovito svaki dan…i dalje ćemo. 

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

sirenita
    22. Rujan 2021. 13:24

https://ibb.co/xHtXdy3

👩🏻32
    👨🏻32
    👶🏻💙 2020.
    👶🏻💙 2022.
    👶🏻🩷 2024.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.