Luu super ulov, kaufland mi nikad ne oadne na pamet. Kakav si stol uzela?
—
Ja si sad dala injekciju heparina i valjda pogodila neku zilu i krv potekla iz uboda, a moram sad obrijat moge za pregled. Od brijanja gospodje sam odustala danas, tesko mi sagnut se.
—
Mjerenje cervixa - zna li netko moze li se jos kako izmjeriti osim vaginalno, vidi li se koliki je i preko trbuha? Razmisljam da odbijem vaginalni pregled buduci da sam imala ona smedjarenja, al ako je to jedini nacin onda opet ne znam...
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Meni su uvijek mjerili samo vaginalnom sondom 🤷♀️
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Luu super ulov, kaufland mi nikad ne oadne na pamet. Kakav si stol uzela?
—
Ja si sad dala injekciju heparina i valjda pogodila neku zilu i krv potekla iz uboda, a moram sad obrijat moge za pregled. Od brijanja gospodje sam odustala danas, tesko mi sagnut se.
—
Mjerenje cervixa - zna li netko moze li se jos kako izmjeriti osim vaginalno, vidi li se koliki je i preko trbuha? Razmisljam da odbijem vaginalni pregled buduci da sam imala ona smedjarenja, al ako je to jedini nacin onda opet ne znam…
Meni mjeri preko trbuha svaki put
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Sretno cure 🤗
Slee drzimo fige i cestitke na polovici ❤
Kod mene isto zna bit kap krvi od uboda, nekad mi ostane modrica pa prode, jedan put sam imala bas kvrgu al isto je proslo samo 😁
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Odleti post 😂😂😂😂😂
…. da izgledam 20 razliciti i svi mi na kraju dosli isti 😂😂😂😂😂 nisam nimalo koncentrirana danas ..
Uspjela sam otici i ja na oggt (nadam se da sam dobro napisala) uglavnom jucer gladna citav dan kao laganu hranu cu i kriza plac i histerija me uhvatila i u 22 sam morala nesto pojesti ( muz je plako samnom al od smjeha ) i tako sam otisla gladna tamo i zedna i cekala pol sat da me prozovu… jos 10 min da dodjem na red…. predala prvi jutarnji urin ( od drugog mlaza) vadili su krv iz vene i iz prsta i dobila sam samo 2 case te slatke vode… tocno nakon 2 sata sam ponovno vadila krv samo iz prsta… uglavnom otisla sam kuci cekat… rekla je da mogu sjedit kod njih ili ic setat po gradu i nemoram kao mirna bit i smijemm malo vode pit… ) najgore je ta glad jer znas da nesmijes nista …
I eto danas puna 3 dana kako imam neke bolove kao ukljestenje nekog zivca ili sl. toliko da se nemogu osloniti na nogu.. tocno osjetim kroz sredinu guza da je to neko mjesto di me to ukljesti… zvala sam doktoricu da pitam sta cu i sta mogu… kaze da je to normalno i da ce se najvjerojatnije pojavljivat do kraja… nista od ljekova nece pomoci kaze… preporucila je vise na suprotnu stranu prebacivat tezinu tjela u spavanju i lezanju i laganu relaks masazu duz noge nekim uljem laganim za tjelo… nikakve toplo/hladne obloge ili sl. nece pomoci… i po malo neke vjezbice za noge i d.dio leđa za trudnice….
eto drage moje ako se kojoj isto pocne događati 😉 a nadam se da nece jer je uzas…
To si u hr radila? Hocu se i ja narucit gdje ne vade 3x iz vene 😭
Da u HR (Slavonski Brod)
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Maša zaboravih reći da mi se baš sviđaju kolica, jako su lijepa i djeluju mi praktična prije svega, nadam se da će beba uživati u njima, a tebi da će biti super sa njima
Luu baš su zgodne stvari, zna biti u Kauflandu dobrih ulova, eto dobar shopping
Schinin se nije javila, koliko vidim... Nadam se da će se uskoro javiti i da će sve biti dobro
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Slee uzela sam ovaj Sniglar stol, https://ibb.co/b5pNj6P, trebalo nam je nešto za kupaonicu da je imamo gdje obući poslije kupanja, da je ne nosim tako toplu okupanu po hladnom hodniku do spavaće. Jeftin je a čini mi se kvalitetan i ima dobre recenzije na stranici. ☺️ Još samo da dočekam ove posudice koje se nastave na prematalicu https://ibb.co/bzpHVzM 😅
Ufff uspjela sam iscitati... pa vi sve ste kao na maratonu... zamislila sam vas u jednoj prostoriji 😂 salim se malo al ljepo je da bez obzira na sve muke nikad duh neklone 😉😘
Stomacici preslatki, cestitke na curici u nasloj listi koja je sarena 😉, robica sva je preslatka i kolica naravno top 😍😍
Vama sa virozama i vasoj djecici zelim brz oporavak a vama sto su se neke muke vratile ili nove nastale zelim također brz oporavak sa sto manje stresa i da sve bude ok sto prije ( vjerujem da hoce 😘)
Nezamjerite zbog ovog grupnog al bas zaboravljam imena...
Ja cu nalaze vjerojatno cuti tek na pregledu iduci tjedan....
Jedino me muci dali je neka od vas vidjela neki clanak video ili bilo sta na temu pravilnog sjedenja /lezanja/ustajanja u trudnoci... ja muku mucim s tim svim... na ovom zadnjem uvz se sestra izderala na mene na kraju da kako to ustajem..... i sad trazim da vidim gdje grijesim... s obzirom da kad je ustajanje u pitanju izgledam kao bure koje neko treba pogurati 😂😂😂😂😂😂😂 i to traje tako 5 minuta ( kao riba na suhom se prevrcem okrecem 😂😂😂😂😂😂😂😂)
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Jutro... Curka više nema temp,ja sam oko 36,9... Mama bila na testiranju i negativna je... Muž se cijepio i on je hunjav... Cijeli vrtić prehladen, tako da je viroza, zvala sam i dr, kaže haraju viroze, kombinacija prehlade/hunjavice i želučane gripe ...tako da.... Kišem ko manijak, a dr kaže da dok kišemo,nemamo korone... 🤦 Sad ti budi normalan... Bitno da se bebulja javlja, jedino me pri ustajanju i dizanju iz kreveta i okretanju boli u preponama i kod stidne kosti.. al rastura.... Dok mirujem,ok je....
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji