Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lilli07
    21. Rujan 2021. 21:34

I da teeny hvala na odgovoru 😊 ma zanimalo me jer mi se činilo bolje nego da tablete pijem a svakako gledam da pijem vodu, ali obratit ću malo više pažnje na to

• Josipab
    21. Rujan 2021. 21:34

Masa, kolica su savrsenaaaa
    Bruna, odradite obe kucni test i mirne ste. Ja bi to odmah sutra napravila 

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

LadyD
    21. Rujan 2021. 21:37

Odleti post 😂😂😂😂😂 
    .... da izgledam 20 razliciti i svi mi na kraju dosli isti 😂😂😂😂😂 nisam nimalo koncentrirana danas ..
     Uspjela sam otici i ja na oggt (nadam se da sam dobro napisala) uglavnom jucer gladna citav dan kao laganu hranu cu i kriza plac i histerija me uhvatila i u 22 sam morala nesto pojesti ( muz je plako samnom al od smjeha )  i tako sam otisla gladna tamo i zedna i cekala pol sat da me prozovu... jos 10 min da dodjem na red....  predala prvi jutarnji urin ( od drugog mlaza)  vadili su krv iz vene i iz prsta i dobila sam samo 2 case te slatke vode... tocno nakon 2 sata sam ponovno vadila krv samo iz prsta... uglavnom otisla sam kuci cekat... rekla je da mogu sjedit kod njih ili ic setat po gradu i nemoram kao mirna bit i smijemm malo vode pit... ) najgore je ta glad jer znas da nesmijes nista ... 
     I eto danas puna 3 dana kako imam neke bolove kao ukljestenje nekog zivca ili sl.  toliko da se nemogu osloniti na nogu.. tocno osjetim kroz sredinu guza da je to neko mjesto di me to ukljesti... zvala sam doktoricu da pitam sta cu i sta mogu... kaze da je to normalno i da ce se najvjerojatnije pojavljivat do kraja... nista od ljekova nece pomoci kaze... preporucila je vise na suprotnu stranu prebacivat tezinu tjela u spavanju i lezanju i laganu relaks masazu duz noge nekim uljem laganim za tjelo... nikakve toplo/hladne obloge ili sl. nece pomoci... i po malo neke vjezbice za noge i d.dio leđa za trudnice....
     eto drage moje ako se kojoj isto pocne događati 😉 a nadam se da nece jer je uzas... 

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

Bruna257
    21. Rujan 2021. 21:42

Josipab

Masa, kolica su savrsenaaaa
    Bruna,odradite obe kucni test i mirne ste. Ja bi to odmah sutra napravila

Stvar je da nigdje nismo bile, stvarno smo samo doma... I ona je od četvrtka kući,nije u vrtiću...  Pa mi nije jasno ... Znam da je još prošli tj vrtić poharala ovakva viroza, pola klinaca fali.... 
    Sad me frka druga stvar, nije problem napraviti test, ako ispadne pozitivan, kakve će posljedice imat za mene? S obzirom da ništa ne smijem osim lupoceta.. Mamu isto neka hunjavice ulovila, mm isto kaže da je smrcav.... Zbilja sam luda, u kombinaciji sa hormonima, ludujem 😭

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Bruna257
    21. Rujan 2021. 21:45

LadyD

Odleti post 😂😂😂😂😂
    …. da izgledam 20 razliciti i svi mi na kraju dosli isti 😂😂😂😂😂 nisam nimalo koncentrirana danas ..
    Uspjela sam otici i ja na oggt (nadam se da sam dobro napisala) uglavnom jucer gladna citav dan kao laganu hranu cu i kriza plac i histerija me uhvatila i u 22 sam morala nesto pojesti ( muz je plako samnom al od smjeha ) i tako sam otisla gladna tamo i zedna i cekala pol sat da me prozovu… jos 10 min da dodjem na red…. predala prvi jutarnji urin ( od drugog mlaza) vadili su krv iz vene i iz prsta i dobila sam samo 2 case te slatke vode… tocno nakon 2 sata sam ponovno vadila krv samo iz prsta… uglavnom otisla sam kuci cekat… rekla je da mogu sjedit kod njih ili ic setat po gradu i nemoram kao mirna bit i smijemm malo vode pit… ) najgore je ta glad jer znas da nesmijes nista …
    I eto danas puna 3 dana kako imam neke bolove kao ukljestenje nekog zivca ili sl. toliko da se nemogu osloniti na nogu.. tocno osjetim kroz sredinu guza da je to neko mjesto di me to ukljesti… zvala sam doktoricu da pitam sta cu i sta mogu… kaze da je to normalno i da ce se najvjerojatnije pojavljivat do kraja… nista od ljekova nece pomoci kaze… preporucila je vise na suprotnu stranu prebacivat tezinu tjela u spavanju i lezanju i laganu relaks masazu duz noge nekim uljem laganim za tjelo… nikakve toplo/hladne obloge ili sl. nece pomoci… i po malo neke vjezbice za noge i d.dio leđa za trudnice….
    eto drage moje ako se kojoj isto pocne događati 😉 a nadam se da nece jer je uzas…

Išijas ako ide kroz jednu stranu dupeta u nogu... Ja zbog toga sa 24godine završila na hitnoj, tramal kapima(prije morfija), zaracet kapsulama(protiv bolova), b kompleksu i Normabelu.. upala ili uklještenje tog živca, meni je išlo od kralježnice kroz dupe u lijevu nogu, do vrha palca, noga debelo otečena i plavkastih nijasni... 🥴 Miruj samo i bit će bolje, drugo ti ne preostaje 🤞🤞

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Jelenko93
    21. Rujan 2021. 21:47

Piba miruj uzimaj terapiju i sigurno će bit oke, da je jako strašno nebi te pustili doma, tako da samo polalo🥰 Ne znam zašto kod žena zna doći tako do ranog skraćivanja i/ili otvaranja, npr i mojoj mami se to dogodilo i sa sestrom i samnom pa je išla na serklažu, samnom nije izdržala do kraja pa sam se rodila 2 mjeseca ranije i znam po pričama da smo bile mjesec dana u bolnici, nisam išla u inkubator jer sam bila ravne 2 kile a ispod 2 su stavljali u inkubator, mene su grijali sa nekim termoforima🙈

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• Josipab
    21. Rujan 2021. 21:50

Bruna, dosta roditelja mi se žalilo na djecje viroze,kolektivno se svi razbolili…meni je sestra isto mislila da imaju virozu ona i mali kad na kraju korona…vise nisi pametan,izmisale su se viroze,gripe i korona jer sko cilu zimu bili izolirani i sad je sve izaslo medu ljude i misa se. Bolje da znas jeli korona ili ne pa ces znati kako dalje postupati. Lupocet je svakako najbolji za snižavanje temperature tako da je to okej. Paziti samo da ne krene kasalj i na pluca i tad se uključi neki antibiotik. I nakon sta prebolis,bonkas se fragminom do lraja trudnoce i sveeee dobro prode! Samo hrabro 
    Al za pocetak,odradite obe kucni test 

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Zelena36
    21. Rujan 2021. 21:57

LadyD

Odleti post 😂😂😂😂😂
    …. da izgledam 20 razliciti i svi mi na kraju dosli isti 😂😂😂😂😂 nisam nimalo koncentrirana danas ..
    Uspjela sam otici i ja na oggt (nadam se da sam dobro napisala) uglavnom jucer gladna citav dan kao laganu hranu cu i kriza plac i histerija me uhvatila i u 22 sam morala nesto pojesti ( muz je plako samnom al od smjeha ) i tako sam otisla gladna tamo i zedna i cekala pol sat da me prozovu… jos 10 min da dodjem na red…. predala prvi jutarnji urin ( od drugog mlaza) vadili su krv iz vene i iz prsta i dobila sam samo 2 case te slatke vode… tocno nakon 2 sata sam ponovno vadila krv samo iz prsta… uglavnom otisla sam kuci cekat… rekla je da mogu sjedit kod njih ili ic setat po gradu i nemoram kao mirna bit i smijemm malo vode pit… ) najgore je ta glad jer znas da nesmijes nista …
    I eto danas puna 3 dana kako imam neke bolove kao ukljestenje nekog zivca ili sl. toliko da se nemogu osloniti na nogu.. tocno osjetim kroz sredinu guza da je to neko mjesto di me to ukljesti… zvala sam doktoricu da pitam sta cu i sta mogu… kaze da je to normalno i da ce se najvjerojatnije pojavljivat do kraja… nista od ljekova nece pomoci kaze… preporucila je vise na suprotnu stranu prebacivat tezinu tjela u spavanju i lezanju i laganu relaks masazu duz noge nekim uljem laganim za tjelo… nikakve toplo/hladne obloge ili sl. nece pomoci… i po malo neke vjezbice za noge i d.dio leđa za trudnice….
    eto drage moje ako se kojoj isto pocne događati 😉 a nadam se da nece jer je uzas…

To si u hr radila? Hocu se i ja narucit gdje ne vade 3x iz vene 😭

https://lmtf.lilypie.com/apYfp2.png

aurora12
    21. Rujan 2021. 22:28

Nela ja ne znam jesam luda al isto imam takav osjecaj, nekako su mi nemirna stopala prije spavanja i ne znam kako da prode, kao da ih treba protresti, bas cudan osjecaj. 
    Piba drzim fige da to ne ide dalje i da uz mirovanje prode sve ok, samo slusaj doktore i uzimaj terapiju ❤ Bas kako je jedna cura napisala, da je tako lose ostavili bi te, bit ce sve u redu.
    Maso bas su lijepa kolica, bit ce deckic zadovoljan 🥰
    Bruna drzite se, nadam se da ipak nije korona i da ce brzo proci.

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

Jelenko93
    21. Rujan 2021. 22:47

Evo samo da vam pokažem kako moja opasna mačka spava na trbuhu, a beba lupka li ga lupka🙈🥰
    https://ibb.co/P6HJVKP

🙋‍♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋‍♂️26
    Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
    Pokušavamo od 5/2021
    + 31.5.2021
    5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
    12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
    21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
    19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
    25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.