Fala drage okruglice! ❤️
Sretan rođenda🎊🎊🎉
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Hvala svima na cestitkama za rodjendan. Jucer smo se druzili obiteljski i bas sam se lijepo opustila i zabavila. Smedjarenja nema od petka popodne i nadam se da ce tako i ostati!
—
Freya i Bela drago mi je i da su vasa krvarenja stala!
—
Taya zao mi zbog nesanice, mene isto zna muciti, ali pred jutro sve nadoknadim
—
Nelanr jao, sto ja mrzim takve snove, cijeli dan mi zna unistiti. Sto se tice bolova, da nije mozda isijas?
—
Ladyd vidim i ti muku mucis sa snovima. Ja sam isto neki dan uspjela snimiti jedan udarac, iako cesto stane lupati bas kad ja upalim kameru, prasac!
—
Josipab sretan ti rodjendan! Znaci nas dvije dan za danom slavimo, a i termini su nam tu negdje 💗
—
Teeny i Jelenko cestitam ti na punom tjednu, polovica puta predjena, sad moze ici samo sve brze. Do zadnjeg mjeseca, za njega kazu da traje mjesecima 😂
—
Margo hvalaa ti, jesmo, zabavili smo se, a danas stize i druga tura gostiju, ali sve laganini i opusteno :)
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Josipab Sretan rodjendan, sve najljepse ☺️🎂
Slee nemam pojma bol je nekako bas nisko ispod stomaka i evo i dalje traje i kad god me bas zaboli nakon manje od minut on pocne da lupa i javlja se tako da nemam pojma nadam se da ce uskoro da se malo pomjeri i da nije nista drugo ozbiljnije.
boy 💙🌍
Cure cestitke na polovici 🎉🎉❤
Slee drago mi je da je proslo, nek tako i ostane 🤗
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Nelanr a moguce da se mali onda tako namjestio pa ti stisce neki zivac ili nesto, pogotovo ako si to povezala s njegovim pokretima kasnije.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Josipa sretan ti rođendan!
Mamasita hvala na preporuci za nosiljku!
Freya baš ću pogledati tu stranicu, hvala
Cure spominjale ste popis za rodilište i za bebu. Ima li koja već sastavljeni pa da podijeli s nama neznalicama?
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5, Vit D 103
Muž sve ok
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal, Menopur, Cetrotide; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap, Menopur, Orgalutran; 7🥚;ET 1 blastice, 2🐧; 6dnt ➕️; 1.beta 12 dnt 331; 2. beta 497; 3. beta 998; UZV 17.6.⏳️
Josipa sretan rodendan!
Cure ja sam nasla neki dokument koji smo frendica i ja dobile prije prve bebe, nadopunile svojim komentarima. Ima stvari za rodilište i kasnije za bebu. Pošaljem na mail ako tko hoće!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Ja sve čekam utorak da saznam spol za sigurno pa da se počnem pripremat, ovako mi se sve čini nekako napamet 😆 Jel se vama bebe počnu jako ritat, udarat i okretat kad se iz sjedećeg položaja premjestite na leđa, moj kao da me kažnjava jer sam dugo sjedila pa ga stisnula valjda😆🥰🤗
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Ja sve čekam utorak da saznam spol za sigurno pa da se počnem pripremat, ovako mi se sve čini nekako napamet 😆 Jel se vama bebe počnu jako ritat, udarat i okretat kad se iz sjedećeg položaja premjestite na leđa, moj kao da me kažnjava jer sam dugo sjedila pa ga stisnula valjda😆🥰🤗
Bas sam to maloprije dragom svom rekla na videopozivu 😂😂😂😂😂😂 zadnjih tjedan ko za inat tako svaki put 😂😂😂😂 dragi se smije i kaze i ti se otimas kad te stisnem 😂😂😂😂😂 ista mama 😂😂😂 bas sam se ismijala al i reagira na glas njegov... ja kad pricam nista a on cim pocne eto nje lupka li lupka....
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Josipasretan ti rođendan!
Mamasitahvala na preporuci za nosiljku!
Freyabaš ću pogledati tu stranicu, hvala
Cure spominjale ste popis za rodilište i za bebu. Ima li koja već sastavljeni pa da podijeli s nama neznalicama?
Ja sam rodila u Rijeci,tamo do izlaska za bebu ne trebas nista.
Za mamu:
U predradjaoni ja sam samo imala bocu vode i trudnicku knjizicu,spavaćicu za rađaonu su oni dali,ja sam se presvukla i svu moju robu su dali mužu.
Za sobu sam imala:
-jednokratne gacice
-dvije spavacice sa gumbicima za lakse dojenje (vecinom vremena sisa ce biti vani🙃🙃)
-rucnici
-japanke za pod tus
-higijenske potrepštine (za tusiranje,kaladont...)
-ulosci (meni su najvise odgovarali vir) uzela 3 paketa
-obavezno neki krekeri ili keksi (mene su dovezli navečer u sobu tako da do doručka nema jela,tokom noći nose samo caj)
- krema za bradavice
-vlažne i papirnate maramice
-labelo
-punjač za mobitel
-slapice
Mislim da je to sve🤔
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji