Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Josipab
    14. Rujan 2021. 17:35

Tierra, svugdi sam naletila na neke podatke da se soba treba grijati i da temperatura bude neka 22 stupnja. Stvarno nisam iskusna, imamo ovdje mame sa stazom pa se nadam da ce podijeliti svoja iskustva i praksu?
    Kad je pregled? Jesi li vec trebala poceti brojati udarce ili to kasnije ide?

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Josipab
    14. Rujan 2021. 17:36

Joj sad vidim da je u cetvrtak,sorry,trudnički mozak 😅

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Margo
    14. Rujan 2021. 17:39

Josipab

Tierra,svugdi sam naletila na neke podatke da se soba treba grijati i da temperatura bude neka 22 stupnja. Stvarno nisam iskusna, imamo ovdje mame sa stazom pa se nadam da ce podijeliti svoja iskustva i praksu?
    Kad je pregled? Jesi li vec trebala poceti brojati udarce ili to kasnije ide?

Ja sam kcer rodila 24.12. 
    Dvi pecice su mi grijale sobu, i ako bih slucajno ugasila jednu patronazna kad bi dosla bi odmah vikala da palim. 🤷

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

Mum of four
    14. Rujan 2021. 17:54

Ja sam 31.12 svoju,i nama je govorila da je pretoplo u kuci a bilo oko 24 stupnja,mi inace volimo po kuci hodat u kratkima usred zime. Dok su u bolnici otvarali prozore i uopce nije bilo ugodno

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

PeggyCarter
    14. Rujan 2021. 17:57

Mo_zg

Cure, ne znam jeste vidjele, evo nakon Lidla, od cetvrtka ce i u Kauflandu biti nesto za trudnice, doduse, cini mi se samo potkosulje za dojenje (po 39kn) i ponesto robice za bebice 🤭

Fala na info za Kaufland.

Vidim da ste spominjale vreće za spavanje, koje ste uzele, ima li nekih preporuka?
    Imam trenutno samo 1 vreću, koju sam još i ja koristila kao mala, al je malo veća - rekla bih da je mogu koristit tek kad beba bude imala 3-4 mj

30.11. 👶💙
    👨‍💻 1996. (25), 👩‍💻 1997. (24)
    Luck is what happens when preparation meets oportunity.

• Margo
    14. Rujan 2021. 18:04

Mum of four

Ja sam 31.12 svoju,i nama je govorila da je pretoplo u kuci a bilo oko 24 stupnja,mi inace volimo po kuci hodat u kratkima usred zime. Dok su u bolnici otvarali prozore i uopce nije bilo ugodno

Blago tebi mi smo i u rodilistu krepavali od vrucine 😂

👩‍🦰31
    🧔31
    👩‍💼12/2013 ❤️
    5/2021 ➕
    31.01.2022 termin 💙

Mum of four
    14. Rujan 2021. 18:14

Margo

Mum of four

Blago tebi mi smo i u rodilistu krepavali od vrucine 😂

Eto sve imamo neka različita iskustva🤣

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

LadyD
    14. Rujan 2021. 18:15

Uspjela sam dobiti termin za petak sad za uzv... pa evo za pracenke... 
    Opet cu imena pobrkat pa cu ovako...  cestitke za preglede
    Sretan rođendan kcerkici 😘
     Dobrodosla nam jos jedna nova 😉

Mislim da cu i ja nuk za dudicu ali se dvoumim za bocice... svakao cu uzet jednu samo do odlucim 😂😂😂😂 ali anticolik sigurno  i da bude siroka 😉
    Ja razmisljam o toj dekici kao sto se djete zamota... za spavanje za pocetak i bas sam gledal na bubamari isto ... sina sam iml dosta u jastuku i bilo mi je lakse baratat s njim al sad bi isto tako al malo lakse nesto... razmisljala sam da nam je oboma bilo lakse jer neznas nist i za sve umires od straha pa je bilo  super al sad je malo drugcije jer nemam straha toliko kao onda ali ovo mi je drugi brak a dragom je prvo  i vec sad po nekim stvarima vidim da ce trebat treninga 😂😂😂😂  tako da me to nekao zbog toga vuce na tip -  jastuk 
     Mene zanima dali se smije onaj jastucic za jaje staviti ispod bebice odmah za izlazak... sve mi je to nekako prekruto ili sam vise izludila posto je meni svagdje neudobno pa mislim da i bebi nece biti 😂😂😂😂😂

👦 42👧40
    👨 💙20
    💗👱 2
    ➕️05.02.

nemamimena26
    14. Rujan 2021. 19:10

Mamasite, evo da se i mi malo javimo, taman prije sutrašnjeg 25.tjedna 🥰 imam blagi osjećaj da smo ogromni 🙈🙈
    https://ibb.co/48YQtmh
    Stigli maloprije sa posla, pa malo odmor sada 🤗
    Baš vas čitam za te dude, vidim da dosta vas razmišlja o Bibsu, Aventu i Nuku, mislim da smo i mi na tragu toga, pa ćemo vidjeti još malo 😊

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

Bruna257
    14. Rujan 2021. 19:11

Ja sam rodila u 7 mjesecu kad je baš taj tjedan bilo +35.... Koma kolko je bilo vruće,tako da ne znam,u zimi je ona bila već veća, i spavala da nama pa sam je malo pokrivala, pipnila bi joj ručice i prema tome nekako procijenila jel joj vruće/hladno...
    U jaju smiju biti samo original dijelovi, i kad se ide iz bolnice, umetak za novorođenče mora biti, onaj original.  

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.