Hvala na cestitkama za rodos 😁
Duda je prva stvar koju sam kupila za bebaca haha, mi smo sa curkom korisitili mam i super mi je sto svijetle po noci pa ih je lakse naci u krevetu
Za pocetak smo uzeli 2 vrece za spavanje, jedino cega me strah je previjanje tijekom noci jer ako bude ko seka kakat ce poslije svakog sisanja pa po noci dok ga izvadim iz vrece pa skinem pa previjem pa obucem pa nazad u vrecu
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Duda je prva stvar koju sam kupila za bebaca haha, mi smo sa curkom korisitili mam i super mi je sto svijetle po noci pa ih je lakse naci u krevetu
Za pocetak smo uzeli 2 vrece za spavanje, jedino cega me strah je previjanje tijekom noci jer ako bude ko seka kakat ce poslije svakog sisanja pa po noci dok ga izvadim iz vrece pa skinem pa previjem pa obucem pa nazad u vrecu
Mi smo imali periode nekakanja po 8-10dana, ali kod dojenje djece to je normalno.. tako da ako vam se to desi, čisto da znate... Bitno je da kroz dan bude redovno pelena mokra. Zato cura sad ima probavu ko urica, svaki dan poslije vrtića 🤣
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Mi smo imali periode nekakanja po 8-10dana, ali kod dojenje djece to je normalno.. tako da ako vam se to desi, čisto da znate… Bitno je da kroz dan bude redovno pelena mokra. Zato cura sad ima probavu ko urica, svaki dan poslije vrtića 🤣
E moja tako svaki dan, ali to obavi u vrticu i onda mi se poslije hvali 😂
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
PeggyCarter da, ja sam pitala za ta, puno ti hvala 😊 Bas mi je neobicno da su tako cvrsta jer prekrasno izgledaju pa bih rekla da je samo sminka da nisam gledala karateristike i recenzije. Jos mi jutros na instagramu izade neka boja divine, mislim da je kod nas nema ali savrsena je samo vise za curicu. Drago mi je da si nasla sto ti pase, vidim da si vec dobro opremljena 👌
Nije Peggy nego ja, ali je uletio njen quote u moj post. 😀 Da, Occaro su stvarno super i prekrasna uživo, djeluju mi neuništivo, ali meni su ipak bila preglomazna i teška. Presudilo je što cu kolica dominantno voziti po gradu i želim nesto lakse, kompaktnije i super jednostavno na preklapanje.
Da zivim u kući negdje izvan grada i krecem se po grubljem terenu, sigurno bih uzela Occaro.
Joj oprosti, hvalaa 🤗 Ja se tjesim da sam velika pa mi nece biti problem 😅 Bacit cemo pogled na jos neka a kako ovih nema u splitu trazit cu slicnu kilazu pa da usporedim 😁
Bumbasor koji predivan decko 😍💙💙
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Mi smo isto na kraju dugo co-sleepali tako da su nam vreće ispale nepotrebne. Svakako vreća, ne pokrivala razno razna.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Helou okruglice😊
Mi smo obavili pregled i dobri smo. Sredina, niti mali niti napredni. Imamo 850g, aktivan je dosta i sve je okej sto je najvaznije.
Ja sam na plus 7kg i imam tonu pretraga za napraviti zbog svojih dijagnoza.
Evo jedna slicica malog prasca💙
https://ibb.co/VSNRXny
😊
Jaooooo, pa presladak je 💙💙💙💙 Kakva slikica
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Pozdrav okruglice 😊
Sta se tice spavanja,takoder namjeravam koristiti vreću i swaddle,nikakava pokrivala tipa deka i slicno. Dudu jednu mislim kupiti pa neka se nade. Ja svoju bebu ne osjetim,kad vidim vas u manjim tjednima od mene uvati me panika 😓 Al i dalje virujem da je do mog položaja posteljice,koja je sprijeda. Nadam se!
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Jastuk smo u početku koristili jer vole biti stisnuti i na toplome, u njemu je i spavao. Sada ćemo isto tako, a s vremenom prijeći u vreću za spavanje. Popluna se je preporučaju djeci do barem godine dana.
Dude smo isprobali sve moguće, al nijednu nije htio. Nijedna nije bila dovoljno fina kao cica 😂😂 pa je ili pljuvao ili radio face da će se ispovraćati.
Za novu bebu sam uzela bibs, pa ćemo vidjeti kako (ne)će prihvatiti
👩🏻32
👨🏻32
👶🏻💙 2020.
👶🏻💙 2022.
👶🏻🩷 2024.
I evo nas dvi danas https://ibb.co/1M3HDpk
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Bumbasor ma joooj pa preslaaadak je 💙
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1