Helou okruglice😊
Mi smo obavili pregled i dobri smo. Sredina, niti mali niti napredni. Imamo 850g, aktivan je dosta i sve je okej sto je najvaznije.
Ja sam na plus 7kg i imam tonu pretraga za napraviti zbog svojih dijagnoza.
Evo jedna slicica malog prasca💙
https://ibb.co/VSNRXny
😊
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Joj ja se nakupovala tih duda i bocica,nakraju ni jedna od njih nije htjela🙈 tako da mi je u planu uzet sad samo jednu da testiramo hoce li i on bit kao i seke.
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Ja isto ne znam uzeti dudice ili ne, neki tvrde da i one mogu zeznuti dojenje. Mislim da cu uzeti nekoliko malih za pocetak pa vidjeti za dalje.
Bela, sretan rođendan malenoj! 🥳💕
Birdy, drago mi je da si bolje! Ja svaki put imam frku od tog pišanja na stapic, strah me preklampsije jako iako mi je tlak uvijek niži. Frendici se zakomplicirala dva mjeseca pred porod, bubrezi joj bili u komi, morali su je prijevremeno inducirati.
Cuclu cu uzeti i flasice nek se nadje a da li cu koristiti vidjet cu vjerovatno mam ili nuk cuclu.
Danas sam se citav dan zaposlila da operem plisane igrackice koje su dosle uz baby gym, kolijevku jedino ne znam kako da operem ove sto sviraju njih predpostavljam ne smijem u masinu?
Takodjer je i na pranju dekica sto sam mu plela, moram ovih dana po jos vune da jos jednu napravim ☺️ slikam vam je kad bude suha ☺️☺️
Za sad sam uzela u Dm deterdjent ultra sensitive pa planiram njega, a imam i na dm kartici 25% popusta za persil sensitive pa kontam njih probati za robicu.
Ja pijem magnezij bioelectra od 12 sedmice al me opet grcevi hvataju pogotovo u zadnjici i listovima skoro svaku noc me probude😳
boy 💙🌍
PeggyCarter da, ja sam pitala za ta, puno ti hvala 😊 Bas mi je neobicno da su tako cvrsta jer prekrasno izgledaju pa bih rekla da je samo sminka da nisam gledala karateristike i recenzije. Jos mi jutros na instagramu izade neka boja divine, mislim da je kod nas nema ali savrsena je samo vise za curicu. Drago mi je da si nasla sto ti pase, vidim da si vec dobro opremljena 👌
Nije Peggy nego ja, ali je uletio njen quote u moj post. 😀 Da, Occaro su stvarno super i prekrasna uživo, djeluju mi neuništivo, ali meni su ipak bila preglomazna i teška. Presudilo je što cu kolica dominantno voziti po gradu i želim nesto lakse, kompaktnije i super jednostavno na preklapanje.
Da zivim u kući negdje izvan grada i krecem se po grubljem terenu, sigurno bih uzela Occaro.
Bumbasor presladak je!!!!
Bruna ja sam naručila Bibs dude. Prva curka je imala avent ultra soft i sa 6 mjeseci ih više nije htjela, sama je odbacila. Potajno se nadam da će tako i ova, svakako ću joj ponuditi u početku jer me spasilo prvih par mjeseci.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Cure, cime vi planirati pokrivati bebe sad na pocetku? Ja sam paranoicna oko popluna dok su jos tako mali (čitala sam neki dan članak o SIDS-u pa sam opsjednuta sigurnim spavanjem po noci), makar mi frendica kaže da nema straha jer se ne mrdaju puno prvih par mjeseci. Ali mislim se je li možda bolje odmah krenuti s vrećom za spavanje.
Helou okruglice😊
Mi smo obavili pregled i dobri smo. Sredina, niti mali niti napredni. Imamo 850g, aktivan je dosta i sve je okej sto je najvaznije.
Ja sam na plus 7kg i imam tonu pretraga za napraviti zbog svojih dijagnoza.
Evo jedna slicica malog prasca💙
https://ibb.co/VSNRXny
😊
Ajme 😍😍😍😍
Preslatko!
4/20 spontani 💔
3/21 drugi 💔
Bumbasor, presladak je 🥰🥰🥰💙💙
Ginger39, mislim da ću s vrećom za spavanje krenut odmah, nekako sam i ja paranoična s tim poplunima 😨👀
Lucija 16.12.2021.💗
Sa curom smo prakticirali co-sleeping, pa ne znam... 🤣 Vreće nisam nikad imala, cura je sa nama spavala do 3,5god... Sad ćemo vidjet kak ćemo... Ima ona svoj krevet, ali voli zaspati sa nama pa ju preselimo u njezin... Krevetninu/poplun imam ... Dekicu ću kupiti još koju lijepu.. a za vreću još vidjeti 🤷
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Sortiraj odgovore
Najstariji