Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Josipab
    03. Rujan 2021. 19:42

Slee, ni ja svoju bebolinu vise ne osjetim,zasad samo dva puta,tribamo se ocito jos strpit 🤗

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Upitnica_st
    03. Rujan 2021. 19:55

Svima sretni rođendani i pregledi 😁
    ---
    Posao - meni su svi, od direktora do najužih kolegica rekli da samo kažem kad ne budem mogla više raditi. Zamjena se traži, ali još nije stigla. Ne čekam zamjenu, ali mj je cilj raditi još bar 2mj, ako sve ostane ok. Radim odgovoran posao i svi već plaču što idem ali im je i drago zbog mene i kažu da će godina proletjeti i vidimo se opet.
    ---
    Danas sam na poslu sjedila zavaljena u stolicu i skroz podvučena pod radni stol da mi je trbuh bio naslonjen na stol s donje strane i osjetila sam napokon bebu! Prilično sam sigurna da je to to. Kao crijeva ali naprijed :D i sad sam preuživljena iako znam da to ne krene jedan dan pa idući sve više 😂 

33👩‍❤️‍👨32

Mum of four
    03. Rujan 2021. 20:16

Slee

Bas mi je zao zbog situacije s poslom. Nije fer, pogotovo jer si im sve unaprijed rekla i oni se usmeno slozili s time. Ja sam od prvog dana na komplikacijama, uzasne su naknade, ali isto tako nisam imala mogucnost raditi od doma i bila prisiljena odmah ih uzeti. A ako ti imas mogucnost za rad od doma i nista ne bi bilo drugacije onda stvarno ne znam zasto se idu toliko protiviti. Bezveze mi je to.

Meni se danas mali nije jos javio (jucer sam bila sigurna da je prvi put), ali pretpostavljam da to na pocetku ni ne ide svaki dan.

Ne brini,evo ja sam skoro u tjednima kao i ti i to cetvrta beba pa jos ne osjetim 

https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png

• Lilli07
    04. Rujan 2021. 01:06

Novasrecica drago mi je da je beba dobro 🤗
    A što se tiče tog drugog,  ja zaista ni ne znam šta je to, ali nadam se da će biti ok na sljedećem pregledu 🤞🤞

freya_444
    04. Rujan 2021. 05:52

novasrećica

Evo mene cure s pregleda..
    S jedne strane dobar pregled, beba živahna, ima 750g, svi organi kako trebqju biti, a s druge strane ventrikularna komora je na gornjoj granici..jesu vama to mjerili? Oznake Vp i H? Kontrola 27.09., pa ćemo vidjet dal se to povećava.

Drago mi je da je bebica dobro! 🥰 
    Meni to nisu mjerili, tako da ti ne bih znala reći o tome🤷

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    04. Rujan 2021. 05:55

Jutro cure, ima li ranoranioca?
    Mene nesanica od 4 ujutro zeza 😤🥺 nakon pišanja, nisam mogla zaspati, pa se vrtim, pa blejim u ništa u mraku, pa mobitel, pa se razbudim, pa muž hrče, pa se beba probudila i udara, pa krulji unutra...i takooo digla sam se i otišla jesti nešto jer ne mogu izdržati više. I sad gledam TV 👀👀🙈🤣😔 i ljubomorna sam na muža jer tako lijepo spava 🤭🤦

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    04. Rujan 2021. 06:05

Čitam kako se u jesenskim bebicama redaju bebice skoro svaki dan, evo Jana nam je rodila velikog momka 💙
    i razmišljam si kada da krenem sa svojim pripremama, sve mi se čini da će to vrijeme proletjeti 🤣🤣🤣

Lucija 16.12.2021.💗

• Lilli07
    04. Rujan 2021. 06:48

Evo ima još jedna ranoranilica, ali zbog moje velike bebe 😂 probudila se u pet jutros i evo malo sjedimo gledamo pjesmice, malo hodamo po kući, šta god hoće. Nema me kad ni uhvatiti teudnjxka nesanica 😂 

• Lilli07
    04. Rujan 2021. 07:08

*trudnicka 😂 

Bela_le
    04. Rujan 2021. 07:34

novasrećica

Evo mene cure s pregleda..
    S jedne strane dobar pregled, beba živahna, ima 750g, svi organi kako trebqju biti, a s druge strane ventrikularna komora je na gornjoj granici..jesu vama to mjerili? Oznake Vp i H? Kontrola 27.09., pa ćemo vidjet dal se to povećava.

Super sto je bebica dobro, meni isto nisu mjerili pa ti ne mogu reci o tom 

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.