Bumbasor, sretan rodendan! 🎂
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Sretan rođendaaaannn 🥳🤩🤗
Ajme i meni će za čas, 28 godina, kud to leti🤣
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Bumbasor, sretan rodendan! 🎂 Sve nabolje želim!
Sretno danas na pregledima
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Bumbasor sretan rođendan 🎉
Cure s pregledom danas, sretno!
Ja danas na druženju s curkom, ❤️, ostala doma, imamo produženi vikend 😁
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Bumbasor sretan rođendan,
Novasrecica sretno na pregledu i muzu sretan rodendan!
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Upravo sam shvatila da mi pise jos 100 dana do termina 🤪 sad ce pocet panika hahah
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
novasrećica sretno na pregledu 😀
Bumbasor sretan rođendan 🎂
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Bok svima! Pogubila sam se malo tko sve ima rodendan tako da sretan rodendan svima koji danas slave! 🥳
Sretno i svima na pregledu danas!
Mene curka par puta lupnula malo prije, baš sam sretna i sve manje imam potrebu palit babywatcher 🥰
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jao koja velika lista kod Bele 🥰💞💙
Cure cestitam na dobrim pregledima 😊
Jelenkosigurno je sve ok al uvijek je lakse kad obavis pregled pa si mirnija, sretno 🤗
Jel neka od vas imala problema sa zeljezom? Kod mene je uvijek super dosad, citala sam da je normalno da u ovoj fazi bude malo nize, nisam puno ispod granice ali gin.mi je dao da pijem globifer forte a vidim da on ima folnu kis.pa ga nisam htjela uzeti. Ima li neka preporuku sto je isto dobro a moze se piti u trudnoci i da je samo zeljezo? Zbog ovog mthfr homozigota skroz izbjegavam folnu, samo folat dolazi u obzir.
Oprosti, preskocila sam tvoje pitanje.
Uz zeljezo je pozeljno piti vitamin C da bi se bolje apsorbiralo.
Posto trazis preparat koji nema folnu onda ti je dobar Sideral forte jer je samo zeljezo i vitamin C.
Kod nas nema Kendurala, ali vidim po sastavu da je isto samo zeljezo i vitamin C pa vjerujem da je ok.
Ono sto meni licno pomogne, a pila sam svasta je Revita sa Fe. Sadrzi maticnu mlijec, zeljezo i vitamin c. Pretpostavljam da ga ima i kod vas.
Prije neki dan sam ispila jednu turu pa ga planiram ukljuciti kroz mjesec dana opet posto mi je sad Fe i hemoglobin okej, a kad sam radila ljekarsko taman kad sam ostala trudna bilo je nisko.
Lili tacno je da mlijeko i mliječni proizvodi ometaju apsorpciju zeljeza, ali to ne znaci da ih trebas potpuno iskljuciti.
Dobro bi bilo napraviti neki razmak, 2 sata prije i poslije uzimanja zeljeza da se ne uzimaju mlijeko i mliječni proizvodi 🙂
Joj puno ti hvala 🤗 Trazim kendural c pa nikako naci koja ljekarna ga ima. Sestri je samo revita fe pomogla dignuti zeljezo nakon sto je popila par kutija necega sto joj je dr.dala i nije imalo nikakvog efekta. Nisam znala je li revita ok u trudnoci ali uzet cu onda nju, nije je problem nabaviti. Ja sam bome i sa mlijecnim proizvodima pretjerala u zadnje vrijeme, sve sto jedem su sirevi, namazi, jogurti pa cu malo smanjiti.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Cure imam jedno pitanje, prvotni plan mi je bio dojenje, ali mi je obavijest da ce sva predavanja biti uzivo pomrsila planove za striktno dojenje, zelja mi je onda izdajati se i da mali pije moje mlijeko dok sam ja na predavanjima, trebaju mi preporuke za izdajalice i jel li bolja rucna ili elektricna?
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji