Jutro
Ja sam danas cak dugo odspavala, do 7, inace sam vec oko 6 budna
Freya i mene je potjeralo na pripreme, jucer rodila prijateljica koja je 14 tjedana vise trudna od mene, cijelu trudnocu sam zajedno s njom prozivljavala tako da je i mene sad mini panika uhvatila da je vrijeme da pocnem nesto raditi
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Drage zene, malo kasnim ali voljela bih vam se pridruziti :) trenutno sam 22+3 tjedna trudnoce sa drugim djetetom, danas si dajem zadatak procitati postova pa da vas sve skupa popratim :)
Prva trudnoca je bila curica prije 3god a sada je na putu decko! Uz moju Saru jedva stignem misliti da sam trudna ali me poneki simptomi podsjete 😅 zelim svima da uspjesno iznesu trudnocu do kraja 💛💛
Novasrecica, ako se ne varam,to je nesto povezano sa srcem? Nisam jos u tjednima da bi mi se to mjerilo,stvarno drzim fige da sve bude okej i da za 3 tjedna mjerenje bude kako treb 🙏🏻🙏🏻
Vjv ce nam Schinin znati vise o tome!
Meni jucer rodila prijateljica,dvi imamu dogovoren porod u nedilju jer su prenijele,od te dvije jedna je dobila jucer trudove pa mozda i izbjegne indukciju
Joooooj i mene uvatila panika 😂😂
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Baby dobrodošla!
Svima želim super vikend! Naša curka se sve više miče, mislim da mogu reći da je svaki dan osjetim po 1-2 puta.
Novasrećica nemam iskustva s tim, pretpostavljam da je to mjerio na anomaly scanu, nemoj se unaprijed brinuti!
Nego kako ja odbrojavam tjedne na poslu, jučer otpisan još jedan, dakle još ostaje samo 5 tjedana od kojih imam 7 dana godišnjeg i dva dana slobodno za preglede 🥳
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Novasrecica, super sta imas tako detaljnog doktora i sta uvijek detaljno pregleda bebu!
Zao mi je sta sad 3 tjedna moras zivit u strepnji i mukama, necu ti ni reci da se ne brines jer je to nemoguce!
Znam kakva bi ja bila :/
Srećom imas se kime i cime zaokupirati da dani prolete do pregleda, a i ovdje s nama kratiti sata ozbiljnim i manje ozbiljnim temama 🤗
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
Drage zene, malo kasnim ali voljela bih vam se pridruziti :) trenutno sam 22+3 tjedna trudnoce sa drugim djetetom, danas si dajem zadatak procitati postova pa da vas sve skupa popratim :)
Prva trudnoca je bila curica prije 3god a sada je na putu decko! Uz moju Saru jedva stignem misliti da sam trudna ali me poneki simptomi podsjete 😅 zelim svima da uspjesno iznesu trudnocu do kraja 💛💛
Baby, dobrodošla i čestitam 💗💗💗
Javi kad ti je idući pregled i datum termina pa te stavimo na naše liste 😄🥰
Lucija 16.12.2021.💗
Novasrecica ja stvarno ne znam sto je to pa ne mogu pomoci, ali se nadam da ce na iducem biti sve ok! Koje su neke opasnosti?
—
Baby dobro dosla! Sara, moja imenjakinja 💗
—
Meni se jucer nije mali javio cijeli dan i onda navecer nesto malo i taman drzala ruku na trbuhu i na tom mjestu na kokem sam ga osjetila sam osjetila i izvana na ruci mali kao val, ne znam opisati. I mislila sam da sam umislila jer mi nekako prerano da pocnem i na vani osjecati, ali jutros kad sam se probudila opet i opet stavim ruku i ovaj najjaci sam opet osjetila! Preuzbudjena sam!
—
Smijem li biti malo gadna ovdje? Nemam kome reci, tj. Neugodno mi o tome pricati, a vas ne poznajem uzivo pa mi manje bed 😂 Mene je jucer popodne pocelo nesto cudno zatezati dolje bas na ulazu u vaginu i napipala sam izmedju (da prostite) dvoje rupe jel, tocno izmedju njih pa malo ulijevo ogromno neko zadebljanje, ne znam dal ko neki cir ili sta. Boli ko sam vrag. Probala sam na ogledalo i vidim samo da je crveno, ne znam. Boli me sjediti, hodati, kad piskim jedva se pobrisem ma uzas uzas, bas uzas. Ne znam smijem li to s necim namazati ili kako si olaksati. Ima li netko ideju i zna li o cemu se radi? Drzim do higijene, perem se i sve majkemi, nemam pojma kako je to doslo 😞
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Novasrecica,super sta imas tako detaljnog doktora i sta uvijek detaljno pregleda bebu!
Zao mi je sta sad 3 tjedna moras zivit u strepnji i mukama, necu ti ni reci da se ne brines jer je to nemoguce!
Znam kakva bi ja bila :/
Srećom imas se kime i cime zaokupirati da dani prolete do pregleda, a i ovdje s nama kratiti sata ozbiljnim i manje ozbiljnim temama 🤗
Novasrećica, totalno se slažem s Josipab, tu smo za tebe ❤️❤️
Lucija 16.12.2021.💗
Slee, a da se doslovno nije neka dlaka upalila??
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
Josipab a tesko jer se nisam brijala na tom mjestu ima 10 dana i sve su izrasle vec jer mi doslovno u 2 dana narastu ko lude. Bas evo uzas kako boli
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji