Hvala na savjetima, skicnem onda avent ili medela, mislim da sam vidila u bebenova da imaju obje marke
Nemamimenaja bi na tvom mjestu probala na lijepo jos kroz slijedeci tjedan, a ako bi vidila da ne ide, otisla na komplikacije
Tako nekako sam i mislila, vidjeti još koji dan ako se možemo nešto normalno dogovoriti, ako ne, riješiti to onda drugim putem.
Iduću srijedu ionako imam prvi pregled u bolnici, pa ću malo i sa doktorom porazgovarati o cijeloj situaciji.
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Nemaimena, nisi ugnjavila uopce, ovo je problem s kojim se nazalost dosta zena susreće…tesko je i radat i odgajat i radit,maksimalno nam se to otežava
Ja sam pukla u jednom trenutku i rekla tad i tad idem,doc cu kad budem mogla uru dvi i to je to od mene. Prebacujem se na kucni rad,od kuce sta mogu pomoc-pomoci cu. Isto sam odmah nakon prvog pregleda (5 tjedana) javila da sam trudna
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Cure imam jedno pitanje, prvotni plan mi je bio dojenje, ali mi je obavijest da ce sva predavanja biti uzivo pomrsila planove za striktno dojenje, zelja mi je onda izdajati se i da mali pije moje mlijeko dok sam ja na predavanjima, trebaju mi preporuke za izdajalice i jel li bolja rucna ili elektricna?
Ja sam puno istraživala i odlučit ću se za električnu.
Danas je baš influencerica Maša objavila video o prvih 2 tjedna nakon poroda i preporuča Avent električnu.
Ja ću još vidjet Avent ili Philips
Treba uzeti Masinu preporuku sa rezervom. Nije da je probala neke druge izdajalice, probala je samo Philipsovu (to je Avent). Ona radi s Philipsom promocije pa su joj mozda i poklonili ovo. Ja sam za Medelinu dobila preporuke.
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Nemamimena sve mi je jasno. Meni je šef sad i u prošloj trudnoći rekao: reci ako trebaš neke posebne uvjete za rad! Mislim, moj posao je terenski, ja sam to sama smanjila znatno i većinu radim od doma da nitko ni ne zna realno. Sve si mislim kad bi pitala da službeno radim od doma kakvo bi se mišljenje stvorilo i što bi me dočekalo kad ću se vraćat. Jer da, sad mi ne može ništa ali kad se vratim može me sprašit ako naumi. 🥴
Kužim sve, ali opet eto iako si nešto malo iskombinirala, opet si tu, radiš, nisi tražila službeno nikakve posebne uvjete za rad, ako sam dobro shvatila (barem ne naglas onako kako se kaže, da se zna).
Ma samo da me malo rasterete tih svakodnevnih odlazaka u ured, već bi mi bilo lakše, eto samo to.
__
Cure, oprostite, ugnjavila sam vas sa svojim problemima i malim komplikacijama oko posla.
S obzirom da si im sve najavila na vrijeme, jako je ruzno da su se sad poceli neckati. Mogli su odmah onda reci da im ne odgovara. Inace poslodavci znaju biti grozni jer se boje da ce posao patiti i da zene ne zele uzimat komplikacije jer je jako niska mjesecna naknada od drzave i onda ocekuju da ce zena ostati na njihovom trosku, ali da ce raditi sa smanjenim kapacitetom (jer ne moze vise/bolje ili joj se vise ne da).
Sjecam se u mojoj firmi da su za kolegicu, koja je prije par godina bila trudna i radila do prorodiljnog, govorili da zasto vise ne ode na komplikacije, da joj vise nije stalo do posla i da joj mozak vise ne radi kao prije i da ovako samo imaju probleme. Jako ruzno.
Drzava nam jednostavno ne daje puno izbora nego ostati raditi, a u vecini slucajeva to bude losije za poslodavca. Ja priznajem da sam radila manje i manje se i trudila jer mi je trebalo vise odmora. Ja bih ti preporucila, da ako stvarno mozes i zelis raditi, da ne dozvolis sad da te obeshrabre!!! Ne mogu ti nista osim ovako pokazivati nezadovoljstvo
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Nemamimena sve mi je jasno. Meni je šef sad i u prošloj trudnoći rekao: reci ako trebaš neke posebne uvjete za rad! Mislim, moj posao je terenski, ja sam to sama smanjila znatno i većinu radim od doma da nitko ni ne zna realno. Sve si mislim kad bi pitala da službeno radim od doma kakvo bi se mišljenje stvorilo i što bi me dočekalo kad ću se vraćat. Jer da, sad mi ne može ništa ali kad se vratim može me sprašit ako naumi. 🥴
Kužim sve, ali opet eto iako si nešto malo iskombinirala, opet si tu, radiš, nisi tražila službeno nikakve posebne uvjete za rad, ako sam dobro shvatila (barem ne naglas onako kako se kaže, da se zna).
Ma samo da me malo rasterete tih svakodnevnih odlazaka u ured, već bi mi bilo lakše, eto samo to.
__
Cure, oprostite, ugnjavila sam vas sa svojim problemima i malim komplikacijama oko posla.
S obzirom da si im sve najavila na vrijeme, jako je ruzno da su se sad poceli neckati. Mogli su odmah onda reci da im ne odgovara. Inace poslodavci znaju biti grozni jer se boje da ce posao patiti i da zene ne zele uzimat komplikacije jer je jako niska mjesecna naknada od drzave i onda ocekuju da ce zena ostati na njihovom trosku, ali da ce raditi sa smanjenim kapacitetom (jer ne moze vise/bolje ili joj se vise ne da).
Sjecam se u mojoj firmi da su za kolegicu, koja je prije par godina bila trudna i radila do prorodiljnog, govorili da zasto vise ne ode na komplikacije, da joj vise nije stalo do posla i da joj mozak vise ne radi kao prije i da ovako samo imaju probleme. Jako ruzno.
Drzava nam jednostavno ne daje puno izbora nego ostati raditi, a u vecini slucajeva to bude losije za poslodavca. Ja priznajem da sam radila manje i manje se i trudila jer mi je trebalo vise odmora. Ja bih ti preporucila, da ako stvarno mozes i zelis raditi, da ne dozvolis sad da te obeshrabre!!! Ne mogu ti nista osim ovako pokazivati nezadovoljstvo
Slažem se da nam država ne pomaže nimalo, a što bi trebala, jer toliko žele da se djeca rađaju i govore kako se sve manje i manje djece rađa.
Ono što sam ja tražila je da se samo normalno dogovorimo oko toga da me se rastereti svakoga dana da dolazim na posao, pa sam iznijela prijedlog, par dana doma, par dana u uredu, kada gledamo na cijeli tjedan.
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
Meni za rad treba laptop, mobitel i pristup poslovnim bazama, što i imam.
U niti jednom trenutku nije upitno da li želim raditi ili ne.
Jednostavno već sada ne funkcioniram svako jutro i svaki dan isto, što znate i same iz iskustva, ne moram vam ni govoriti 🤗❤
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
Što se izdajalice tice, ja sam imala elektricu iz Baby Landa, marka je BabyOno i bila sam jako zadovoljna, cijena je nekih 500kn ako se ne varam, ima opciju samo masase, masaze s izdajanjem, samo izdajanje....u svakom slucaju, sluzi svrsi :)
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Bas mi je zao zbog situacije s poslom. Nije fer, pogotovo jer si im sve unaprijed rekla i oni se usmeno slozili s time. Ja sam od prvog dana na komplikacijama, uzasne su naknade, ali isto tako nisam imala mogucnost raditi od doma i bila prisiljena odmah ih uzeti. A ako ti imas mogucnost za rad od doma i nista ne bi bilo drugacije onda stvarno ne znam zasto se idu toliko protiviti. Bezveze mi je to.
—
Meni se danas mali nije jos javio (jucer sam bila sigurna da je prvi put), ali pretpostavljam da to na pocetku ni ne ide svaki dan.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Slee normalno je da ga na pocetku tek povremeno osjetis, ne mora svaki dan. Ja se nisam puno opterecivala, povremeno bih drzala ruku na trbuhu dok lezim pa kad osjetim super. Proci ce ti i ovaj period brzo, bebac je velik i za tjedan, dva ce to bit pravi udarci 👶🏻🥰
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Aurora hvala ti! Da, tako sam i mislila pa se ni ne sekiram, bitno da je pomalo krenulo
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji