Pozdrav, vec neko vrijeme vas citam pa bih se rado i pridruzila :) danas nam je tocno 22 tjedna, kako netko neki dan rece, krenule su jesenske bebe i mi smo slijedece ;)
Dobrodošla i čestitam 💗🤗
Lucija 16.12.2021.💗
Pozdrav, vec neko vrijeme vas citam pa bih se rado i pridruzila :) danas nam je tocno 22 tjedna, kako netko neki dan rece, krenule su jesenske bebe i mi smo slijedece ;)
Dobrodošla nam ❤
'04./21. ➕
12.05., 4mm, ❤ kuca
09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
04.10. idući pregled, privatni
Cure, vec par dana za redom me navecer jako žari u grlu i ide mi na povracanje. Pretpostavljam da je zgaravica, ali nisam nikad imala. Posebno sam primijetila da jebpovelo bas jako nakon sto sam popila casu soka od ananasa. Jel ima jos netko problema s tim i sto je vama najbolje kao instant rjesenje?
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Evo i nas - 28.tjedan danas 🤭 malo sam skicnula Jesenske, bolje da nisam 😅
netko je pitao za more, evo ja se okupam svaki dan jos.. zadnja dva dana me bas jako hvata plac i depra, muz mi se vraca sutra u Zg, a ja cu ostati jos tjedan dana, mama mi dode malo.. no ja placem i jecam kad se sjetim da ce on sam ici doma, a tamo sve u radovima koji jos stoje 😢😢 znaci hormoni na najjace..
sve manje sansi je da cemo zavrsiti s radovima a kamoli namjestiti, tako da sve ide k tome kako nisam htjela ni planirala, zato mi je sad malo teze to prihvatiti..🤷♀️
Dobro dosle nove cure 😇🥰
I sretno svima sa pregledima i dalje 😊
Anameri velika beba vec, bas me zanima jel i moja vec preko kilu 😅 sretno s mirovanjem, i svim curama svaka cast koje trebaju tako 💪
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
tierra zgaravica me muci od 14 tt jedino sto mi malo pomaze su Rennie tablete koje gledam da ne uzimam vise od 1-2 dnevno iako pise da smije i do 11 dnevno al to mi je previse. Ljuto, biber, paradajz mi najvise dovode do nje, nista specijalno ne pomaze mozda ponekad casa hladnog mlijeka. Mozes probati bademe, mlijeko, jogurt, sirova riza ( nisam pokusala ).
boy 💙🌍
Jutro 🤰,danas 22.tt. Ponekad mi se čini da vrijeme stoji, a ponekad tjedan prođe za tren.
Tobolac dobrodošla
Tierra ja za zgaravicu pijem sok od jabuke , super mi pomaže,probaj. U svim trudnoćama imam problem s tim već od prvih tjedana,pa sam opskrbljena sa sokom i stalno ga kupujem 😄
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Jutro trudnice 🤰
Mene uhvati zgaravica ako se jako najedem za veceru, nema neke posebne hrane koja ju potice, ali moj malac je nisko pa se nadam da ju ni necu imati cesto
Ja sam zadnjih par dana jako iritabilna, bas me je lako nazivcirati, moguce i zbog nervoze zbog obrane, a i hormoni
Nego da vam se pohvalim da smo konacno krenuli prema rjesavanju problema oko imena, sjeli smo jucer navecer i objasnili oboje kako se osjecamo i dogovor je da ce si muz uzeti tjedan dana i prouciti neka druga imena 😁
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jutro trudnice 🤰
Mene uhvati zgaravica ako se jako najedem za veceru, nema neke posebne hrane koja ju potice, ali moj malac je nisko pa se nadam da ju ni necu imati cesto
Ja sam zadnjih par dana jako iritabilna, bas me je lako nazivcirati, moguce i zbog nervoze zbog obrane, a i hormoni
Nego da vam se pohvalim da smo konacno krenuli prema rjesavanju problema oko imena, sjeli smo jucer navecer i objasnili oboje kako se osjecamo i dogovor je da ce si muz uzeti tjedan dana i prouciti neka druga imena 😁
Slatke brige i prepirke oko imena 🥰 nas to čeka od sutra kad saznamo spol bebe 🤩
👨👩👦
🧑 4god.
3/2020 kiretaža u 13tt
3/2021 biokemijska
06.05.21 10dpo ➕🥰🙏🌈
Stiže nam Mia 💝
Cure, vec par dana za redom me navecer jako žari u grlu i ide mi na povracanje. Pretpostavljam da je zgaravica, ali nisam nikad imala. Posebno sam primijetila da jebpovelo bas jako nakon sto sam popila casu soka od ananasa. Jel ima jos netko problema s tim i sto je vama najbolje kao instant rjesenje?
Bademi i Donat mg spaaas 🎉🎊
Lucija 16.12.2021.💗
Bela bravo za muza 😍
Dobrodosle nove cure i cestitam svima koje su usle u novi tjedan 🎉🎉
Nela vidim da je kod tebe jos 100 dana 🥰
Ja sam se jucer opet malo iznervirala zbog polipa, nesto kratko je poceo curiti a imali smo goste pa se nikako umiriti da osjetim bebicu, nakon sto su otisli opet se nije htio javiti al je zato kasnije nadoknadio 👶🏻🤗
Schinin mislim da si u pravu i da dr.to i izmjere, ja znam da moj stalno nesto gleda i mjeri a ne iskomentira meni sve, na ovom zadnjem pregledu je gledao mozak, mali mozak, neki straznji rog al ja to nista ne kuzim. Valjda je sve u redu pa ne spomene, u trudnicku je unio samo bbd, fr i ac.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji