Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    30. Kolovoz 2021. 13:45

Maša🥰🤰🏼

Mala ista stvar 😂😂😂 ali krevetic bijeli iz ikeje :) i da te ruckice one okrugle svijetlo smede kao “bambus”

Freya odi si ju pogledat u zivo meni iskreno ne izgleda prakticno jer ovo za presvlacenje dode previse napred i moras se saginjat da bi dosao do kremice, pelena i ostalih stvari sta ti je u ladicama ….

Ja se slažem s tobom za tu komodu .. ima bratić, a s obzirom da sam ja visoka,nikako mi ne odgovara to saginjanje za svaku.... Kažem ja sam imala komodu 130cm*96cm visoka i 65cm duboka... To smo restaurirali staru komodu,ima preko 90god.... Bojali u bijelo i zbilja je odlična... Praktične ogromne ladice, gore mjesta za onu široku podlogu za presvlačenje, plus košare 2 za sitnice i pelene... Sad ću uzeti u ikei onu najobičniju za 200kn, da ju stavim u kupaonicu, radi kupanja, ne želim si kičmu patiti, pa ću na nju kadu, i pojednostavniti si.. 

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Alexandraaa90
    30. Kolovoz 2021. 13:46

Dobar dan drage moje trudnice.  Pratim vas i citam stalno.  Kazite mi kako se napravi ovaj baby traker sto imate ispod?  Moja beba sem neki put kad mi se mozda ucinilo se bas i ne javlja jos.  Sutra idemo na pregled, pa se nadam da cemo uspjeti vidjeti da li je decko ili curica.  Mada ja imam neki osjecaj da je decko.  😊 

"https://lb1f.lilypie.com/oyF1p1.png"

Bette
    30. Kolovoz 2021. 13:46

Bok cure, da se ja malo javim 
    Ja sam trebala 14.9. opet na pregled, ali budući da me već tjedan dana nešto pritišće  (bojala sam se da nije opet hematom), danas sam bila na pregledu. Hvala Bogu sve je ok s bebom, nemam hematom, nisam otvorena, tlak je dobar,  ali imam neku upalu i dobila sam antibiotik. Curka je živahna i super napreduje.
    Laganini nabavljam stvarčice za bebu, ne treba mi  puno toga jer će većinu toga nasljediti od braće. Jedino što ću kupiti je robica budući da od braće ima samo hrpu plave robe s kamionima i bagerima i Psićima u ophodnji ^^
    I da, u petak sam si kupila rozo gnijezdo u Dada&Rocco, imali su taman neki popust. Malo ću se sad iživit s rozom bojom haha

Bette
    30. Kolovoz 2021. 13:47

I da,  sljedeći mi je pregled 29.9.

Slee
    30. Kolovoz 2021. 14:54

Bette super da je sve ok, a upala ce brzo proci! 
    Alexandra, klikni na jedan od ovih nasih trakica, kreiraj svoj i onda ces imati neke kodove koje moras kopirati i zalijepiti u svoj potpis, ne znam tocno koji kod je ispravan, ja sam lijepila sve dok nisam vidjela da mi se vidi trakica
    Freya pita moj muz znas li mozda od koliko kilovata vam je taj za u dnevni i kuhinju? I kolika vam je kvadratura tog jednog prostora? Sori sto davim, ali evo bas racunamo, a svi nasi uglavnom imaju centralno pa ne mogu pomoci

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Slee
    30. Kolovoz 2021. 14:55

I jeste li uzimali termostat dodatni mozda da mozete regulirati kao kod cemtralnog? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Josipab
    30. Kolovoz 2021. 15:11

Ja sam kupila nesto svojoj bebolini 😍
    https://ibb.co/9W5dNVh

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

freya_444
    30. Kolovoz 2021. 15:27

Slee

Bette super da je sve ok, a upala ce brzo proci!
    Alexandra, klikni na jedan od ovih nasih trakica, kreiraj svoj i onda ces imati neke kodove koje moras kopirati i zalijepiti u svoj potpis, ne znam tocno koji kod je ispravan, ja sam lijepila sve dok nisam vidjela da mi se vidi trakica
    Freya pita moj muz znas li mozda od koliko kilovata vam je taj za u dnevni i kuhinju? I kolika vam je kvadratura tog jednog prostora? Sori sto davim, ali evo bas racunamo, a svi nasi uglavnom imaju centralno pa ne mogu pomocij

A negdje 25 kvadrata, uzeli smo onaj od 1200W.
    On ima svoj termostat, kaže moj muž, ugrađen u sebe ..🤣

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    30. Kolovoz 2021. 15:29

https://ibb.co/j8gXfnw 
    Evo ovo je naš. Ovo je čak neki stariji model, mislim da su izbacili nove na tržište...

Lucija 16.12.2021.💗

jelenas
    30. Kolovoz 2021. 16:43

Josipa preslatko mi je to medo odjelce, baš sam ga škicala ali nam je frendica onda rekla da će nam vratiti naše od prve curice pa mi je bedasto da imam dva za ta dva tri mjeseca do toplijeg vremena... a divno mi je 😍😍😍

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.