Da li vam danas posebno bebači luduju u trbuhu? Moja od jutra ima party i ne misli stati, a jučer je nanala skoro cijeli dan 🤣 izgleda da je danas nešto u zraku haha 🤣
Kod mog malenog je isto tako, jutros sam ga bas cesto osjetila i vidila udarce izvana, popodne se muzu javio malo jace, inace njemu nekako sramezljivo 😁
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Luu meni su must have bile komprese za bradavice, slala sam muza u ljekarnu i da mi donese u bolnicu kada je krenulo nasisavanje drugi dan od poroda
Bruna presladak stomacic 😍, ja obavezno ujutro kavu, al popijen nes kremu pabracunam da to nije nesto ekstra jako
Slee komoda o kojoj sam ja pricala ti se zove MALM
Freya leti nam vrijeme, necemo se ni okrenuti, a vec ce pocet stizati bebice
Bette drago mi je da sve okej
Josipab preslatko 😍
Masa cestitke na pregledu, mali Vito je vec veliki frajer
Taya ja sam strjelac al sam malo control freak i vec me hvata panika jer nisam puno pripremila, al nikako da dode na red
Nemojte zamjeriti ako sam kog oreskocila, imala sam 7 strana zaostataka haha
Ja sam odradila ispit, sutra bi trebali rezultati pa cemo vidjeti koliko uspjesno sam ga odradila haha, poslje toga smo pokupili moju malu seku da dode na prespavanac kod nas jer me ona i moja curica vec danima mole, sad sam njih stavila u krevet i konacno odahnula malo
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Maso cestitam, Vito je presladak veliki decko 💙💙
Cure vi ste vec naveliko u pripremama, ja kad kazem da bi vec trebalo razmisljati o nekim stvarima svi mi kazu da je rano. Ne planiram jos u kupnju ali neki popis bi trebala uskoro slagati. Kad vidim vas panika me uhvati, moja beba jos nema nista 🙈
Slee ti si se stvarno potrudila vec oko svega, morat cu poceti prepisivati od vas cura 😊
Pricale ste o komodama, nas necak ima preklopnu iz ikee, super je sto puno stvari stane ali ne znam koliko bi meni bilo prakticno, visoka sam i nisam ljubitelj preklopnih stvari, nemam ja zivaca stalno nesto micati 😁 Vidim da dosta ljudi koristi malm komodu,nju se da kasnije normalno koristiti a djeluje mi kao da ima mjesta i da je gore dovoljno staviti spuzvu.
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Ja sam danas kucala jos jedan post Ali evo vidim nema ga nigdje valjda nisam pritisla pošalji....
U bolnicu obavezno ponijeti kremu za bradavice ja nisam ponijela i mogla sam plakati, a imala sam je kući 😫
I ja sam također mali putni kofer i sve mi je stalo osim odjeće za odlazak kući, to je muž donio taj dan
Također da pitam Jel neka koristila MAM bočice, vidjela sam ih dm-u, a i drugarica mi je pričala za njih, one se mogu na više dijelova rastaviti, tako je lakše i čišćenje, i donji i gornji dio se odvrcu, pa me zanima općenito kakve su ako je neko koristio
Još nešto, jadnu trudnoći imamo ove kao menstruacijske bolove, da li su to ustvari kontrakcije... Mene jest pred porod bolilo kad Što me bolilo i tokom menstruacije samo mnogo jače i tad su me vise leđa bolila, sad me donji dio stomaka boli
Čim sam pritisla pošalji vidjela sam grešku.... Umjesto "jadnu" je trebalo "kad u trudnoći" 😂
Koliko djevica u grupi. Evo i ja se prijavljujem 🤣
Ja se nadam da cu sutra na pregledu saznati spol pa da se malo krenem organizovati.
Ali zato vec nekoliko dana razmisljam sta cu za posao nakon sto istekne porodiljsko.
Curku planiram u vrtic, bebu ne bih s godinu dana slala u jaslice, najradije bih bila bar do 2 godine tu pa tek onda pocela raditi, ali nazalost bojim se da ce me zvati i prije prve godine da se vratim na posao 🙄
Suprug i ja radimo u smjenama, kad smo druga onda bi opet trebali nekog obavezati da Curku pokupi iz vrtica i cuva dok mi ne dodjemo.
Ne znam, znam da ima jos dosta vremena do toga, ali nikako mi ne prija ova zbrka u glavi i sto vec toliko razmisljam unaprijed
Schinin kod tebe uvijek veselo 😆
Hvala ti freya!
Super su vam stvari za bebicee!
Ja danas upravo slozila svoj popis. Kombinirala par popisa s neta i tako, valjda sam dobro pohvatala sve, ako se netko kuzi nek baci oko pa da mi doda/oduzme ako sam nesto krivo:
https://ibb.co/QDF46f7
https://ibb.co/mzSKCxt
Prošla sam kroz popis i usporedila sa svojim.
Ne znam sad za kolicinu svega od odjece, taj dio nisam jos takla :)
Ali kod mene jos ima nekih stvari pod upitnikom:
- termos boca
- mast/krema za bradavice
- toplomjer
- inhalator
- baby detergent za veš
Hvala ti na popisu.
Nemam susilicu za ves pa ne znam jel mi onda treba vise svega ili onima koji ju imaju treba manje?
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Hvala ti freya!
Super su vam stvari za bebicee!
Ja danas upravo slozila svoj popis. Kombinirala par popisa s neta i tako, valjda sam dobro pohvatala sve, ako se netko kuzi nek baci oko pa da mi doda/oduzme ako sam nesto krivo:
https://ibb.co/QDF46f7
https://ibb.co/mzSKCxt
Prošla sam kroz popis i usporedila sa svojim.
Ne znam sad za kolicinu svega od odjece, taj dio nisam jos takla :)
Ali kod mene jos ima nekih stvari pod upitnikom:
- termos boca
- mast/krema za bradavice
- toplomjer
- inhalator
- baby detergent za veš
Hvala ti na popisu.
Nemam susilicu za ves pa ne znam jel mi onda treba vise svega ili onima koji ju imaju treba manje?
Pa ja bih rekla da onima koji je imaju treba manje, ide zima, ja znam kakva je situacija kod mene, nemam gdje sušiti haljine osim u kući u jednoj sobici koju zatvorim a otvorim u njoj prozor.... Najviše bih voljela kad bi uzeli sušilicu, jer sušenje zimi mi je baš problem
Jesenske vec rode 🤭 ajme .. a sjecam da sam mislila dal cu u njihovu grupu mozda 😅
I ja sam djevica 😁 bas nas ima ..
I moja je beba jucer nesto spavala posebno i nije mi se javila navecer, cak sam imala i jako napet trbuh ko kamen, neki cudan osjecaj, ali proslo je ..😇
Schinin na moru sam jos pa mogu haljinice 😉, evo par dana je bilo hladnije, al danas je opet ok.. a trudnicke tajice imam, to samo za po doma jer psihicki ne mogu u tajicama nigdje 🙈 a hlace trudnicke tipa iz hm-a, dobila par komada, i sve su tako uske u nogavicama i to me tako odbija .. 🤷♀️
Slee super za popis.. mislim da me moje organizacijske vjestine napustile u trudnoci, ja o svemu razmisljam a ne djelujem, bas se ne prepoznajem vise 😆
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Hvala tierra na nadopuni. Bas sam jucer u razgovoru s frendicom nnadopisala i termosicu i grijac za boce itu mast za bradavice i guzu, inhalator imam jer sam astmaticar, imam od omrona, ima i neki mini nastavak za djecu. Deterdzenta se nisam sjetila, hvala!
—
Susilicu ni ja nemam, nemam je gdje ni staviti, a veeeelika mi je zelja. Kod nas su zime kisovite i burne, uvijek muku mucim s tom robom
—
Birdy, ne brini, ja sam zato sve radim dok sam jos pri sebi, poznavajuci sebe, za par tjedana ce biti mozak baj baj
—
Jutro svima i sretno ako koja ima pregled! Ja budna jer nesanicaaa 🤬
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com