Jelenas, ja doslovno sve moram kupiti jer nemam kod koga dobiti,nije nam se potrefio spol i godisnje doba rođenja bebe 😂 uzela sam velicinu 56 i racunam da ce beba to nositi 2. I 3.mjesec,kasnije vjv nece ni trebati jer kod nas u Dalmaciji su zime dosle bas kratke..😅
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Hvala ti freya!
Super su vam stvari za bebicee!
Ja danas upravo slozila svoj popis. Kombinirala par popisa s neta i tako, valjda sam dobro pohvatala sve, ako se netko kuzi nek baci oko pa da mi doda/oduzme ako sam nesto krivo:
https://ibb.co/QDF46f7
https://ibb.co/mzSKCxt
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ja bih samo povećala broj ručnika za bebicu,a mozda si dovoljne i te tetra pelenice za početna kupanja i brisanja,nisam bas strucnjak 🙊
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
Da, i meni se cini malo, ali tako na internetu nalazim 🤷🏻♀️
I pelene ne 0, sad vidim da je to za nedonoscad.
Hmm, bas ima masu toga, malo se gubim 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
hvala vam cure na komplimentima za busu😍 ja sam sebi ogromna 😂 ali bar jos nisam u kornjaca modusu pa se sve moze 😂 evo djeca u skolici, sto bela kaze morat cu se skulirat da ne budem tamo vec u podne😅 ali moram raditi tako da se nadam da ce me to malo okupirati i odvesti misli u drugom pravcu. Vjeverica update: evo ga spava kod mene dok ja tipkam. Smijesno mi je da dodje, legne kao palacinka preko trbuha ako lezim i onda mu bebac lupka i on spava tu. probala ga iznijet van: sakrio mi se pod kosu, puls 1000...
Masa sretno s pregledom i javi kako je bilo
Futuremum5 dobro dosla i ostani sa nama tipkat 😃
bruna divna busa 😍 a ja kafu obavezno jednu ili dvije kroz dan popijem, inace ne bih mogla prezivjeti 😂 samo mi vise ne pase onako crna ili sa kapi mlijeka, sad ulijem bar pol solje mlijeka... do 20mg kofeina je sve ok
nemamimena 🤞 da je sefica razumna i da budes mogla iskombinirati! ja radim uglavnom od doma i toliko mi je bolje neg kad sam morala stalno u ured i hodati, ako nista udubnije sam obucena 😁
Josipa odjelce je 😍 i mi smo takvo imali i dosta smo ga iskoristili
Slee ako mislis kupovati onako onu specijalnu kantu za pelene bacat - po meni je to bacanje novca. imam dvije kuci, nismo ni jednu specijalno koristili, obicna kanta sa poklopcem nam je bila na kraju bolja, ides svaki ili svaki drugi dan iznijeti i to je bilo to. razmisli o "putnoj" dekici/dekicama. ja sam imala po dekicu i mom i u mm autu, jer smo djecu relativno normalno oblacili, stavili u jaje (jakne te trebaju da idu u autosjedalicu!) i onda dekica za ususkat. tako smo uglavnom i isli u setnje. a nakon prvog bljucanje preko dekice, ja isla nabavit jos 😂😂😂 i carapice - kad god vidis na snizenju kupi! ja ne znam jesu moja djeca tu specificna, ali oni su stalno skidali i izgubili smo milijardu carapica - uglavnom njih nikad dosta 😂 i ja bih svaki put na snizenju nakupovala vlaznih maramica -njih nikad dosta. ali ja sam ih koristila i za guzu, i za obrisat rukicu ili lice na brzaka, obrisat igracku... ma sve, pogotovo kad smo negdje isli.
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Schinin, pa ti si dobila jos jednu bebu, vjeverica se nakacila na tebe i gotovo 😂😂
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
Slee baš si slatka! Ja ti ovako na prvu mogu reći da sam imala 4 ručnika, mislim da bi mi 3 bila sasvim dovoljna (oni s kapicom kao). Škarice za nokte vidim da si stavila pod ljekarnu, meni su ti savršene one iz dma, još ih koristimo.
Slažem se za dekicu za jaje sa Schinin, jako dobra stvar. Znam da Mamino radi jako lijepe, ja imam dva komada od flisa iz Lidla, stavim sliku pa poprati ako bude uskoro u ponudi:
https://ibb.co/Q8F0v4W
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Evo da vam se i ja malo javim. Vikend provela spavajuci i odmarajuci od ogtt bockanja sam bas bila lose i samo spavala 😂 bebac je od tad aktivniji lupa konstantno i mislim da sam uspjela osjetiti rukicu ☺️ sad se je vec popeo iznad pupka ali se ne pomjera sa desne strane tako da moje bolno rebro zavisi od njegovog polozaja ☺️ ovi dana smo imali neke radove u stanu i kako su konstantno otvoreni prozori a ja nisam nasla gdje su debele deke sinoc sam se smrzla i evo ga opet bolno grlo.
Slee meni se spisak cini odlican moram i ja napraviti sto se odjecice tice mislim da imam sve ako sta zafali nekog cu poslati usput da uzme, kozmetika i to nemam nista jos uvijek to cu zadnje uzeti, krevetac tek u novembru montirati i preuzeti i tako.
Eh mene interesuje kolika torba je dovoljna za bolnice da li je velika sportska taman nemam nikakvu manju a kad citam sta sve treba ne znam ni kako bi stalo u manju 😂
boy 💙🌍
Studentica draga meni se cini da ti nisi bas nabasala na doktora koji bi se s tobom pozabavio i neke stvari ti objasnio. jako mi je zao zbog toga, pa evo da krenemo: kako sam skuzila iz ovoga sto si pisala, ti draga nisi vadila hormone, bar ne one sto si trebala ako ne znas sto je fsh, lh i da se vadi iz krvi. druga stvar PCO (PolyCystic Ovaries) i PCOS (PolyCystic Ovarien Syndrome) nije isto, ni blizu. PCO znaci da imas ciste na jajnicima koje mogu biti i fizioloski tu odnosno da nastanu kroz ciklus i da budu tu, odu, vrate se itd, ca. 25% svih zena to ima ali je hormonalno sve u redu, ovulacije su prisutne i redovne. kod PCOS hormonalna ravnoteza nije prisutna, a mozes (u preko 80% slucajeva) ali i ne moras imati ciste na jajnicima i/ili povecane jajnike. za dijagnosticirat PCOS treba se izvaditi LH, FSH ( i izracunati LH/FSH kvocijent- koji je u slucaju PCOS visi nego 1, LH koncentracija je visa nego normalno) kao i testosteron, androstendion, dehydroepiandosteron-sulfat i AMH koji su u slucaju PCOS poviseni. trebalo bi se i na insulinsku resistenciju testirat jer je ona u vecini slucajeva prisutna. ne zelim te plasiti, ali idi napravi te nalaze, jer i ako imas PCOS to se da lijeciti i izregulirati. Normalan ciklus je do 35 dana, a da je kod tebe duzi ukazuje na neki disbalans hormona, moze biti PCOS, ali moze biti i nesto skroz deseto. A to sto si mlada nista ne znaci, nadji nekog dr koji ce se pozabaviti s tobom, jer kao sto su cure rekle, dobro je da si krenula dok si jos mlada, jer za sve izregulirati treba jednostavno vremena. sto me dovodi do slijedeceg: pilule - tebi ociledno isto nitko nikad nije objasnio i da kad krenes koristiti pilule da treba vremena (Ca 3mjeseca) da se sve izregulira? to sto si od jednih dobila akne je moguca nuspojava za pocetak, da si ih nastavila uzimati dulje, moguce da nikad vise ne bi imala niti naznake pristica a kamoli njih same. vecina pilula ce imati neke nuspojave u prvom (do prva tri ciklusa) koje onda nestanu i sve super. a pilule nisu definitivno jedina metoda zastite. kondom je dobra alternativa, ako se dobro koristi (sto vi ne cinite, kondom ide od pocetka, a ne kad bi mogao ili htjeo svrsiti, i btw i u preejakulatu mogu se naci spermiji), razne spermicidne kremice i pjene, diaphragma...
ako imas kakvih pitanja, rado cu ti odgovoriti i objasniti
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Jao puno ste pisale bas, pola sam i zaboravila dok sam pročitala sve 😂
Masa sretno s pregledom
Schinin i bruna ma predivni trudnicki stomacici 😊
Preslatka i robica za bebice 😍
Slee ja za svoju malenu imam od početka 4 ručnika i nekako mi je to bas koliko mi je i trebalo, ispočetka smo je stalno kupali pa je i trebalo stalno imati čist ručnik
Vidjela sam da ti je bočica s upitnikom, ja bih uzela bar jednu i uzela sam bila za kćerku a dobila je još 3, ispocetka nisam koristila, ali poslije sam morala
Također i izdajalica, ja sam je uzela na početku na preporuku pedijatra, nisam je tad uspjela koristiti, ali sam poslije nakon 3 mjeseca pila antibiotike i injekcije primala jer sam bolovala koronu i prvo mlijeko sam morala izdojiti, tako da mi se definitivno isplatila, ali nju ne moraš uzimati možda ranije, nego ako vidiš da ti treba lahko je otići do apoteke ili dm-a uzeti
I daa dekice, meni dvije nisu dovoljne bile definitivno, imam ih blizu 10, Ali ja sam svoju bebu umotavala u njih na početku
Sortiraj odgovore
Najstariji