Sretno svim curama na pregledu ovaj tjedan. 🤗
Ja sam sve veće (čitaj skuplje) stvari planirala kupiti za crni petak u 11.mj, kolica, prematalicu, kadicu i sl. Nadam se da će biti nekih popusta.
Vi koje već imate dječicu, imate neke 'must have' proizvode za preporučiti? Tipa nešto što vam je bilo neophodno na početku, a nešto što uopće niste trebale?
Bokic :)
Hvala cure, pregled je tek navecer pa se javim :)
Eto spavala nisam NISTA! popila jucer malo kole i malac je imao tulum cijelu noc , em sam ja ruzno sanjala i svasta nesto ugl nisam spavala ni 2 sata :/ ali dobro imam vremena odmarat danas :)
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Jutro ☁️ vani je brrrrrr!
Evo i mene da vam se pokažem,slikano jučer 🙈
https://ibb.co/pPv6Cby
Imam viška od prije, tako da je malko veći, u prvoj t mi je takav bio u 6.mj trudnoće 🤣 i dobila sam cijelu kilu... Moja beba od jučer popodne nekako mirnija... Pa sam sva splašena... Nadam se da će se danas javljati češće 🙏🙏
Luu mi smo kadicu uzeli u ikei, jeftina a dan danas se curka kupa u njoj .. pa ću uzeti još jednu takvu... Neophodne su nam bile dude 🙈 jastučići za grudi jer je mlijeko teeeklooo, hrpa tetri jer sam ih stavljala svuda(krevet,kolica,kauč,na rame,prematalicu) i zbog bljucanja, za brisanje poslije kupanja..tetrice za kupanje i bodi benkice, po par puta na dan presvlačili jer je bljucala... Sad mislim da će i kapice biti poprilično potrebne s obzirom da će biti zima... Komodu sam imala od prije, dosta visoka i duboka pa nisam kupovala posebno, samo podlogu za presvlačenje.. i mislim da je to to, ako se sjetim, obavijestim 🤣
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Jutro! Maso sretno i javi se!
Ja planiram isto kao i Luu sve na crni petak.
—
Kakva je to komoda iz ikee koju svi spominjete? Imate kakav link ili naziv pa da proucim.
—
Mi moramo srediti grijanje sad na jesen. Plan nam je bio prodati ovaj stan i kupiti veci, ali nekako mislim da necemo ulaziti sada u tu zbrku dok ne rodim. Ovaj stan nam je super, mali je (55) kvadrata, ali imamo terasu i vrt i sve sto nam treba za sada. Jedino me muci grijanje. Tu kod nas su zime blage i mi smo se grijali na inverter klimu i to nam je sasvim dovoljno. Klima je bila skupa i stvarno dobro zagrije i jako malo trosi. Medjutim, sad razmisljamo da kupimo neke privremene radijatore ili nesto na struju jer ne mogu bebu samo s klimom, bar mislim da ne. Mi smo inace ludi i volimo spavati u hladnom, sobu nikad ne grijem i cak spavamo usred zime s otvorenim prozorom. Morat cu se pocet navikavati na toplije. Ima li koja od vas ideju za grijanje? Nemamo mogucnost sad raditi centralno jer bi nam izbilo puno novaca, a trebalo bi sve od nule jer stan nema pripremu za centralno, a i uskoro se svakako selimo pa nam se ne isplati toliko ulagati.
—
Studentica nekad se PCOS teze dijagnosticira, jajnici ne moraju izgledati policisticki, a da se ipak radi o pcos-u. Ja bih otisla kod jos nekog ginekologa i vidjela sto ce reci. Vrkuta je super za reguliranje ciklusa, ali ja je svejedno ne bi na svoju ruku uzimala. Jesi li vadila amh? Po njemu se moze vidjeti imas li mozda pcos. I u kakvom su ti odnosu lh i fsh? Mozda samo jos nije sve doslo na sebe nakon pilule, ne znam kakvi su ti ciklusi bili prije. Provjeri jos jednom sve hormone ukljucujuci i amh i lh i fsh obavezno, ne znam kakav je progesteron, imas li ovulacije? posavjetuj se s ginekologom jos nekim te vidite sto mozete napraviti da se ciklus ustabili, pogotovo ako nekad u buducnosti planiras imati bebu. Za trenutnu situaciju - kupi test, ako je proslo 14 dana od kobnog odnosa mozes i onaj najjeftiniji, imas u Mulleru trakice za 13kn i super su. I moj savjet ako razmisljas o bebi, a nekako imam osjecaj da malo cak i da - prikljuci se curama na forumu ovdje - zelim dijete i udji u jednu od grupa gdje cure razgovaraju o problemima s ciklusima i zacecu, mozda bi ti one vise mogle pomoci nego mi debele ovdje 😂 Sretno i neka bude onako kako si sama zelis!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Bruna super je trbuh, lijepo zaokruzen! Ti vec osjetis bebu? Jojjjjj kako sam ljubomorna!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Bruna super je trbuh, lijepo zaokruzen! Ti vec osjetis bebu? Jojjjjj kako sam ljubomorna!
A po malo osjetim.... Ništa sad pretjerano, al tek toliko da osjetim... I baš je divan osjećaj, sjetim se prvih leptirića sa curkom ❤️❤️ i hvala za bušu 😉
Di to osjetis, skroz nisko kod gacica?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Evo ja cu uzet ovu komodu iz ikeje i samo ruckice cu kupit nove 🙊
https://www.ikea.com/hr/hr/p/hemnes-komoda-s-8-ladica-bijeli-bajc-10239280/
Stolar ce nam napravit onaj okvir za gore i onda onu spuzvu unutra :)
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Di to osjetis, skroz nisko kod gacica?
Da, neka 2 -3 prsta ispod pupka, nekad lijevo,nekad desno... Ne znam kako objasniti, nekad kao neko gurkanje, nekad kao leptirići, a nekad kao trzanje živca 🤣 a kad stavim ruku,nekad kao trzanje živca čak i pod rukom osjetim.... Inače kažu da se u drugoj t prije osjeti.... 🤷
Bruna vjerujem da ce beba danas biti aktivnija 😊 Moj se jucer javio al nekako slabije, zato je jutros imao period stalnog lupkanja koje se i vidjelo i napokon sam uspila snimiti i poslati muzu jer je na terenu 🥰 On ga uspije osjetiti ali puno rjede, meni je nekad stalno ruka na trbuhu pa ga lakse uhvatim 😁
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕
💙, sljedeci pregled 23.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji