Hvala cure, ispit je popodne pa do tad ono mucenje, draze mi je kad je ujutro pa se rijesim
Schinin divna busa 😍, a i vjeverica je preslatka.. ovo za djecu suosjecam, malecka od srijede krece na spavanje u vrtkcu, do sada je poslje rucka isla kuci, sama je trazila da ostaje soavat jer svi njeni prijatelji ostaju, a ona mora ici, ne znam kako cu se suzdrzati od pola 12 do pola 4 da ne odem po nju haha
Mi imamo komodicu od starije, ali njoj cemo naruciti iz ikee malm komodu, vidila sam da ju neki koriste i za previjanje
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Jutro svima,redovno pratim sve ovdje ali rijetko kad se javljam😅
Sutra bi trebala na pregled,ali dosada mi je beba bila toliko visoko da mi je u rebra udarala a ima 3-4 dana kao da se spustila i točno je nisko osjetim da udara vecinom iznad stidne kosti,pa me iskreno strah da se ne bi pocela otvarat...kakva su vaša dosadašnja iskustva bila,meni je ovo prva bebica pa mi je sve novo 😂♥️
Bela_le sretno na ispitu 🤞😃
Schinin imaš predivan trbuščić a vjeverica je preslatka 😃
Studentica napravi test, ni jedna od nas ti ne može reči da li si trudna ili ne.. a test ti može dati odgovor. Ciklusi su ti stvarno dugi, meni to ne izgleda baš normalno.. U svakom slučaju nadam se da će ishod biti onakav kakav ti to želiš.. 🤞
---
Evo mene opet dočekala neprospavana noć.. svega 3h sam prospavala.. A još malo manje od 3mj. imam za izdržati.. Do poroda bit ću kronično neispavana.. 🤦♀️
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Sutra bi trebala na pregled,ali dosada mi je beba bila toliko visoko da mi je u rebra udarala a ima 3-4 dana kao da se spustila i točno je nisko osjetim da udara vecinom iznad stidne kosti,pa me iskreno strah da se ne bi pocela otvarat…kakva su vaša dosadašnja iskustva bila,meni je ovo prva bebica pa mi je sve novo 😂♥️
Dobrodošla! 😊🤗
I meni se moja curica spustila odnosno okrenula, jer udara dolje i okomito gore, al ne zabrinjavam se, ona će se sigurno još ispremještat do kraja 🤣
Lucija 16.12.2021.💗
Jutrooo ☺️
Schinin, baš lijepi buško :)i vjeverica 🐿️ je baš slatkaa😍
Bumbasor, za tetre Ethereal ili mini greeny stranica, jako mekane i često na akciji, komodu ću u Ikei uzet,baš za presvlačenje s onim nastavkom koji se može otvoriti i zatvoriti...
Taya, jooj da nesanica...😅😤 I mene muči zadnjih noći + poneki grč u nozi 🤦
Lucija 16.12.2021.💗
Pregledi 🤰🤰💞💖:
Maša-30.8.
sirenita-31.8.
aurora12-31.8.
Teeny-31.8. 4D uzv
Alexandraaa90- 31.8.
Futuremum5- 31.8.
PeggyCarter-1.9.
Schinin-1.9.
Taya-1.9.
Margo-1.9.
Ninica6-2.9.
nelanr_-2.9.
novasrećica-3.9.
Josipab-6.9.
danchy1990-6.9.4D
XOXO-7.9.
Meaa.-7.9.
Embarasada- 7.9.
Mo_zg-8.9.
LadyD-8.9.
jelenas-9.9.
Scarlett- 9.9.
Mum of four-10.9.
Slee-10.9.
deedee505 - 10.9.
Birdy-13.9.
Bumbasor-13.9.
Matea5-13.9.
Bette-14.9.
Clarissa- 15.9.
Lota_twins-16.9.
Larchi29-17.9
Upitnica_st- 20.9.
danchy1990-20.9.ogtt
AnnaO-21.9.
Freya_444- 21.9.
Jelenko93- 21.9.anomaly scan
piba7- 22.9.
Ri-22.9.
Jelenko 93- 23.9.
Miraclebaby26-23.9.
Bambina- 23.9.
avica-23.9.
nemamimena26-27.9.
Luu- 29.9.
Bela_le- 30.9.
MaLa14- 30.9.
🌞🌞🌞🌞🌞🌞
Mašooo, sretno danas i javi se 🥰🤗
Lucija 16.12.2021.💗
Jutro cure!
Maša sretno na pregledu!
Schinin vjeverica je preslatka, ali meni bušica ipak slađa :) Naočale su novije, prije sam imala baš neke koma 😂
Bumbasor ja sam već rekla da se kunem u Zara home tetre, ja ne volim prevelike tako da su ove top. Baš sam jučer brojala, nekih 10 komada, ne znam jel mi dosta. S prvom malom sam imala 30 i nisam ih baš puno trošila...
Kadicu imamo Stokke flexi u kojoj se i prva curka kupa jer imamo samo tuš tako da će i beba naslijediti. Savršena mi je jer mi stoji doslovno izmedu zida i kupaonskog ormarića (kupaona nam je 2x2 🤯). Prematalicu mi isto imamo komodu iz ikee (Hemnes) ali nismo sigurni hoćemo li je zadržati jer nam trenutno stoji u blagovaoni, u spavaću nam više ne stane. Razmišljam da stavim onu spužvu za prematanje na kinderbet preko dana, po noći ionako prematam u krevetu.
Nego jučer muž skuhao grah, dakle najela sam se ko prasica ali crijeeeeeeva, bolilo me kolko sam bila naduta 🤯🤯
Želim svima super tjedan, one koje rade nek brzo prođe!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Sutra bi trebala na pregled,ali dosada mi je beba bila toliko visoko da mi je u rebra udarala a ima 3-4 dana kao da se spustila i točno je nisko osjetim da udara vecinom iznad stidne kosti,pa me iskreno strah da se ne bi pocela otvarat…kakva su vaša dosadašnja iskustva bila,meni je ovo prva bebica pa mi je sve novo 😂♥️
Dobrodošla! 😊🤗
I meni se moja curica spustila odnosno okrenula, jer udara dolje i okomito gore, al ne zabrinjavam se, ona će se sigurno još ispremještat do kraja 🤣
Hoće haha ima nam do termina😂
Nego je nisam dosad osjetila tako nisko i neku večer su me bolovi u dnu probudili i jedva sam uspjela zaspat...ali najbitnije je da je ona aktivna pa di god udarala 😂
Jutro drage trudnice , nadam se da ste sve dobro ! Schinin ja obožavam vjeverice , bas je preslatka !
Evo ja službeno mogu potvrditi da sam počela osjećati bebicu , ima otprilike 3,4 dana ali bome se to sve vise osjeti , jutros muž stavio ruku na drob pa mu se javila , on jadan poskočio u krevetu 😂😂
Zadnjih par dana bas loše spavam , inače dosad savršeno , al malo su me ledja počeka boljeti pa čas na jedan bok čas na drugi nikako se namjestiti . Al malena je jutros bila bas aktivna od 5 tako da nisam ni zaspala vise . Svim curama koje su na pregledu ovaj tjedan sretno 🥰
08.05.2021 + 🎀
25.03.2023 + 💙
Schinin bas ti je lijep trudnicki trbuscic, a vjeverica je preslatka 🥰🥰
Bela sretno s ispitom, da jos i to rijesis 🤞😊
Maso sretno na pregledu 💞
👷♀️👷♂️29 g.
hiper Graves, pcos, trombofilija
Pokusavamo od 09/2017
1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
HSG 12/2020
Prehrana + suplementi 03/2021
04/2021➕