Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Upitnica_st
    27. Kolovoz 2021. 11:07

Ja od jučer u čudnoj bolnoj situaciji. Popodne bolovi lijevo u abdomenu kao da imam - bolan jajnik, zatvor, uklijesten misic.... ok sam dok sjedim, ok sam kad šetam. Uglavnom. A ustajanje mi je ajme majko. Moram polako i pricekati da se to nešto prilagodi novom položaju. 
    Sve se mislim otići popodne vanredno na uzv. 😐

33👩‍❤️‍👨32

• Josipab
    27. Kolovoz 2021. 11:18

Uputnica, popij magnezij i malo odmori prvo..ako se nastavi,lijepo se negdje naruci ili odi na hitnu,ne bih se ni ja zezala s nekom boli koja mi ne pase i koja mi stvara veliku brigu i stres 

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Bela_le
    27. Kolovoz 2021. 11:24

Saljem zgrljsj svima kojima je potreban ❤

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

nemamimena26
    27. Kolovoz 2021. 12:17

Pozdrav drage moje trudilice 
    Evo da se javimo malo, sinoć smo imali pregled, sve je u najboljem redu, razvijemo se baš onako kako treba, točno u tjedan. Napravili smo veliki anomal scany, malac se jučer pola sata skrivao, ruke je stavio na lice i nismo uspjeli uloviti niti jednu sličicu, pa smo onda pričekali nekih 15min, misleći da ćemo možda nešto uspjeti vidjeti, ali ipak na kraju nismo. 
    Kaže doktorica da je prava mala mudrica 
    Idući pregled nam je 27.09., pa me možete ubaciti na popis, a u međuvremenu imamo urin dati, briseve napraviti i ići ćemo na Sv.Duh na prvi pregled, čekamo termin da nam jave....
    Tlak mi je i dalje nizak, ali kažu da je to normalno.
    __
    Također čestitam svima na dobrim pregledima, a vidim da je nekima od vas danas baš težak dan, tako da vam šajem svima velike zagrljaje 

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

jelenas
    27. Kolovoz 2021. 12:31

Bumbasor ja sam isto za nju dobila preporuku. A iz kojeg razloga ideš na taj uzv? Oprosti ako nisam popratila prije... 
    Pretpostavljam da trebam uzeti uputnicu od svog ginekologa (ovaj privatni mi ju je preporučio) i naručiti se. Nadam se da se ne čeka dugo na termin... 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

freya_444
    27. Kolovoz 2021. 12:34

nemamimena26

Pozdrav drage moje trudilice
    Evo da se javimo malo, sinoć smo imali pregled, sve je u najboljem redu, razvijemo se baš onako kako treba, točno u tjedan. Napravili smo veliki anomal scany, malac se jučer pola sata skrivao, ruke je stavio na lice i nismo uspjeli uloviti niti jednu sličicu, pa smo onda pričekali nekih 15min, misleći da ćemo možda nešto uspjeti vidjeti, ali ipak na kraju nismo.
    Kaže doktorica da je prava mala mudrica
    Idući pregled nam je 27.09., pa me možete ubaciti na popis, a u međuvremenu imamo urin dati, briseve napraviti i ići ćemo na Sv.Duh na prvi pregled, čekamo termin da nam jave….
    Tlak mi je i dalje nizak, ali kažu da je to normalno.
    __
    Također čestitam svima na dobrim pregledima, a vidim da je nekima od vas danas baš težak dan, tako da vam šajem svima velike zagrljaje

Čestitam na super pregledu! 💙 Zapisana na popis :)

Lucija 16.12.2021.💗

freya_444
    27. Kolovoz 2021. 12:38

Cure kojima je težak dan, šaljem veliki zagrljaj ❤️🥰🤗
    I meni je nedavno umro svekar od teške bolesti, a jako se veselio svojoj unučici tako da vas razumijem...dođu takvi teški dani, puno pusa svima ❤️💋
    Meni došli nalazi ogtt, sve je super:
    1.vrijednost-4.6 
    2.vrijednost- 6.5
    3.- 5.9 

To mi je bilo bitno i sad sam puno mirnija 😄😊
    Za kolica gledali smo ABC design swing, jako su lagana i jednostavna, gledamo i cybex, ali sad kako komentirate taj talios baš ću baciti oko ..koja je njihova cijena i da li znaju bit na popustu u baby centru?  ☺️

Lucija 16.12.2021.💗

nemamimena26
    27. Kolovoz 2021. 12:40

freya_444

I meni je nedavno umro svekar od teške bolesti, a jako se veselio svojoj unučici tako da vas razumijem…dođu takvi teški dani, puno pusa svima ❤️💋
    1.vrijednost-4.6
    2.vrijednost- 6.5
    3.- 5.9

Za kolica gledali smo ABC design swing, jako su lagana i jednostavna, gledamo i cybex, ali sad kako komentirate taj talios baš ću baciti oko ..koja je njihova cijena i da li znaju bit na popustu u baby centru? ☺️

Čestitam i bravo za nalaze ogtt-a, sada si sigurno mirnija 

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

freya_444
    27. Kolovoz 2021. 12:46

nemamimena26

freya_444

I meni je nedavno umro svekar od teške bolesti, a jako se veselio svojoj unučici tako da vas razumijem…dođu takvi teški dani, puno pusa svima ❤️💋
    1.vrijednost-4.6
    2.vrijednost- 6.5
    3.- 5.9

Za kolica gledali smo ABC design swing, jako su lagana i jednostavna, gledamo i cybex, ali sad kako komentirate taj talios baš ću baciti oko ..koja je njihova cijena i da li znaju bit na popustu u baby centru? ☺️

Čestitam i bravo za nalaze ogtt-a, sada si sigurno mirnija

Jesam, puno mirnija ☺️☺️🥰 hvala ti 😘

Lucija 16.12.2021.💗

Taya_
    27. Kolovoz 2021. 12:50

nemamimena26 čestitke na super pregledu 🧡
    Freya_444 bravo za super rezultate ogtt-a ❤️ sad možeš biti mirna.. 😃 
    ---
    Ja sam naručila kolica sa bazzar-a.. Stigla su nakon 8 dana. Platila sam ih 5900 ali s popustom od 8%.. Kupovala sam svaki dio posebno jer u baby centru nisu imali moju boju na zalihi.. 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.