Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maša🤰🏼
    27. Kolovoz 2021. 12:53

Taya potpisujem sve sta si rekla za kolica. Meni iskreno balios izgledaju dosta “jadnija” onako onaj kasnije dio je dosta uzak i stisnjen i definitivno su mi puno bolja i ljepsa Talios pa smo se odlucili za njih :) ali kako si rekla slee najbolje ti je ic u trg i pogledat sama u baby centru ti imaju i jedna i druga :)

Mi isto zivimo u kuci u prizemnici tako da mi velicina kolica nije problem rade cu da su glomazija :) 

Nemamimena cestitam na super pregledu i freya cestitam na super nalazu 🥳🥳🥳 dal to idu sve trudnice radit? Ja imam pregled u pon pa valjda ce mi nesto rec jer mi nije spominjao da moram to radit 🤔

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

aurora12
    27. Kolovoz 2021. 13:08

Josipab i freya bravo za briseve i ogtt 🤗
    Nemamimena cestitam na pregledu 🎉🎉💙
    Sto se kolica tice ja mislim da se stalno vrte neki popusti, gledala sam i mamas&papas ocarro koja su sad na nekoj akciji al bit ce sigurno opet. Nadam se da je izbor po ducanima u splitu ok pa da se svasta moze isprobati. Cure su vec pisale da je dobro uzeti 2u1, a 3u1 ako su neka s provjereno dobrom autosjedalicom pa su ova cybex sigurno dobar izbor 😊 Ima li netko da ne planira kupovati kisobran kolica? Nekako mi se standardna cine preskupa da bi jos neka kupovala uz njih, a uzela bih neka za sve terene jer planiram dosta setati i koristiti ih svugdje. 

👷‍♀️👷‍♂️29 g.
    hiper Graves, pcos, trombofilija
    Pokusavamo od 09/2017
    1/2019 Missed ab. (10/6tj.)
    HSG 12/2020
    Prehrana + suplementi 03/2021
    04/2021➕
    💙, sljedeci pregled 23.11.

• Bumbasor
    27. Kolovoz 2021. 13:14

jelenas

Bumbasor ja sam isto za nju dobila preporuku. A iz kojeg razloga ideš na taj uzv? Oprosti ako nisam popratila prije…
    Pretpostavljam da trebam uzeti uputnicu od svog ginekologa (ovaj privatni mi ju je preporučio) i naručiti se. Nadam se da se ne čeka dugo na termin…

Zbog nekih srcanih oboljenja u obitelji. Uzmes uputnicu i sad se vec naruci jer se ne moze raditi bilo kada vec u odredenim tjednima kad se najbolje vidi.

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

Slee
    27. Kolovoz 2021. 13:26

Super nalaz ogtt-a! Ja se nadam da ce moj nalaz secera iduci tjedan biti ok iako uopce ne pazim sto jedem.

Meni su se svidjela kolica bugaboo lynx, nesto su manja od foxa2 i laksa.

Farbanje - znamd a ste vec pisale o tome, ali evo meni to tek sada dolazi na red jer sam htjela prva tri mjeseca izbjeci, a i ljeti mi uz more i sunce nije imalo smisla. Imam tamnu kosu i inace se farbam samo u svoju prirodu boju, sad bi mozda pramenove, cisto da mi ovih par sijedih prekrije (izletile mi sad u trudnici). Koliko sam skuzil, preporuka je radit pramenove, ne farbanje? Ili svejedno? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

jelenas
    27. Kolovoz 2021. 13:38

Thanks Bumbasor!

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

• Mo_zg
    27. Kolovoz 2021. 13:44

aurora12

Josipab i freya bravo za briseve i ogtt 🤗Nemamimena cestitam na pregledu 🎉🎉💙
    Sto se kolica tice ja mislim da se stalno vrte neki popusti, gledala sam i mamas&papas ocarro koja su sad na nekoj akciji al bit ce sigurno opet. Nadam se da je izbor po ducanima u splitu ok pa da se svasta moze isprobati. Cure su vec pisale da je dobro uzeti 2u1, a 3u1 ako su neka s provjereno dobrom autosjedalicom pa su ova cybex sigurno dobar izbor😊 Ima li netko da ne planira kupovati kisobran kolica? Nekako mi se standardna cine preskupa da bi jos neka kupovala uz njih, a uzela bih neka za sve terene jer planiram dosta setati i koristiti ih svugdje.

Evo ja mogu reci svoje iskustvo sa prvim sinom, trenutno ima 18mj i jos uvijek se vozi u tim 3u1 kolicima, nismo kupovali kišobran kolica posebno. Kolica koja imamo su za sve terene, sa puno amortizera i još uvijek u sportskom dijelu ima dovoljno prostora za ugodnu vožnju, čak i za spavanje još uvijek🙈

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

nemamimena26
    27. Kolovoz 2021. 13:46

Slee

Super nalaz ogtt-a! Ja se nadam da ce moj nalaz secera iduci tjedan biti ok iako uopce ne pazim sto jedem.

Farbanje - znamd a ste vec pisale o tome, ali evo meni to tek sada dolazi na red jer sam htjela prva tri mjeseca izbjeci, a i ljeti mi uz more i sunce nije imalo smisla. Imam tamnu kosu i inace se farbam samo u svoju prirodu boju, sad bi mozda pramenove, cisto da mi ovih par sijedih prekrije (izletile mi sad u trudnici). Koliko sam skuzil, preporuka je radit pramenove, ne farbanje? Ili svejedno?

Slee ovo sam ja upravo pronašla, jer bi se i ja trebala farbati sada možda za vikend  
    Vidim da dosta njih piše da je najbolje preskočiti farbanje u prvom trisemestru...

__

Boje za kosu bez amonijaka
    Premda boje za kosu najčešće ne sadrže velike količine amonijaka, tijekom trudnoće najbolji odabir su boje za kosu koje uopće ne sadrže amonijak. Riječ je o jednom od najštetnijih sastojaka boje za kosu pa ga je preporučeno izbjegavati, pogotovo u trudnoći. Ako idete u frizerski salon, provjerite prije termina imaju li boje za kosu bez amonijaka.
    Neke od boja za kosu bez amonijaka koje možete pronaći na našem tržištu su sljedeće:
    [ul]
    [li]Garnier OLIA boje za kosu bez amonijaka – 40 kn[/li]
    [li]L’Oreal casting creme gloss – 50 kn[/li]
    [li]Syoss Oleo intense – 40 kn[/li]
    [/ul]

'04./21. ➕
    12.05., 4mm, ❤ kuca
    09.06., 3.24cm, rastemo, sve je odlično 🙏😇
    24.06., 5.66cm, sve u najboljem redu, rastemo ❤
    30.06., stigao nalaz kombiniranog probira, uredan, nizak rizik
    16.07. pregled odličan, beba super, dečko nam dolazi 💙
    26.08., pregled prošao u najboljem redu, sve odlično, veliki smo 25cm, 413grama smo teški 💙
    08.09. pregled prošao super, 613grama, nalaz urinokulture uredan
    04.10. idući pregled, privatni

• Bumbasor
    27. Kolovoz 2021. 14:10

Sad sam potrosila neplanski previse na dada&rocco jer je kao popust, a jos nisam ove velike rijesila za skolu🙄

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

PeggyCarter
    27. Kolovoz 2021. 14:24

Slee

Što se tiče farbanja, ja sam prirodno tamno smeđa i farbam se u bakrenu, doduše u trudnoći malo blažu i tamniju verziju da izgleda slično prirodnoj (da nemam sijede ne bi se ni farbala)
    Baš idem u ponedjeljak, skoro 2 mj nisam bila 
    Po netu a i po tome što mi je frizerka rekla savjeti su sljedeci:
    Prvo tromjesečje nikakva farba, kasnije možeš i boju ako nema amonijaka ni blajha, nisi limitirana isključivo na pramenove, iako se oni preporučuju
    I za treće tromjesečje se preporuča prorijediti ili izbacit farbanje skroz

Al evo, moja mama se u sve 3 trudnoce farbala u plavo, isto je smeđa prirodno, i to su bile boje s amonijakom, pa nikom ništa od nas 3 sestre nije bilo

Mislim da to sve ovisi ponaosob, ako te i prije svrbilo tjeme kad ti stavi farbu, ja bi onda preskocila farbanje 

30.11. 👶💙
    👨‍💻 1996. (25), 👩‍💻 1997. (24)
    Luck is what happens when preparation meets oportunity.

PeggyCarter
    27. Kolovoz 2021. 14:26

Što se kolica tiče, trenutno još gledamo što uzeti, al najviše sam preporuka dobila upravo za cybex balios s lux, talos su koliko sam čitala skoro 3 kg teža pa mi nekako to pari puno (14.5kg za kolica)
    Čekam neki popust pa da ih odemo uzeti

30.11. 👶💙
    👨‍💻 1996. (25), 👩‍💻 1997. (24)
    Luck is what happens when preparation meets oportunity.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.