Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    25. Travanj 2021. 21:36

danas sam bila tvrdoglava i citav dan provela na suncu, zato sad me ubi glavobolja i mucnine razmisljam vrlo moguce da je suncanica jer su mi lice i ruke izgorile 🤷 smije li se popiti nesto mozda paracetamol ili neki prirodan lijek za glavobolju?

Bela_le
    25. Travanj 2021. 21:50

nelanr

danas sam bila tvrdoglava i citav dan provela na suncu, zato sad me ubi glavobolja i mucnine razmisljam vrlo moguce da je suncanica jer su mi lice i ruke izgorile 🤷 smije li se popiti nesto mozda paracetamol ili neki prirodan lijek za glavobolju?

Mozes lupocet popit

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Antonela122🐘🌠
    25. Travanj 2021. 22:08

nelanr

Mozes uzeti bilo koji paracetamol sto znaci lekadol,lupocet itd.

-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
    Pokusavamo od 5mj 2020
    04mj. 2021+++
    Dosla nam je curica u 12.mj😍😍

• buducamama2021
    25. Travanj 2021. 22:19

Angel 🌼

BubaT javi cim mozes kako je proslo. Ne mogu se docekat prvog pregleda a imam ga isto kao i ti s 6tjedana i par dana. Bas me zanima ako se vec cuje srce ili ne 😊

Ja sam bila na prvom pregledu sa 6+6 i culo se srce 
    Nisam puno aktivna na forumu, ali zato jesam vani, setam kad mi to umor i mucnine dozvole
    Danas sam se bas odlicno osjecala, dok sam jucer dan prelezala koliko sam se osjecala bezveze
    Nadam se da ste sve dobroo

20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
    Folate Solgar
    24.3. + 😍
    https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png

Bela_le
    26. Travanj 2021. 08:06

Jutro trudnicice 🤰
    Ana i Nelanr kako ste? Jeste bolje?
    Ja sam presretna jer sam uspjela popit kavu i nije mi muka 🎉, a i mala je prespavala cijelu noc pa smo se i mi naspavali iako nisam mogla zaspati na pocetku, bas su mi izmjesani simptomi, prosli put mi je bilo ono prvo tromjesjecje mucnine, drugo tromjesjecje super, a trece bol u ledima i nesanica, a sad kako koji dan haha, kako vi ostale stojite sa simptomima? 

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Sarita_00
    26. Travanj 2021. 08:11

Pregledi 
    BubaT - 26.4.
    Sarita_00 - 27.4.
    nelanr - 29.4.
    Romale - 29.4.
    anameri - 30.4.
    freya_444 - 30.4.
    Bela_le - 3.5.
    Angel - 4.5.
    Taya - 5.5
    avica - 6.5.
    Antonela112 - 11.5.
    ginger39 - 11.5.
    garava - 13.5.
    Ana1987 - 18.5.
    Pa_996 - 24.5.

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Sarita_00
    26. Travanj 2021. 08:17

Dobro jutro! 
    Nadam se da ste se naspavale  Ja sam jedva dočekala leći sinoć (u 22:20) i tek sam se oko 5 probudila. Odmah sam zaspala dalje. Maloprije sam popila kavu i užasno mi je loše...  Danas ne radim samo od kuće, nego moram i fizički biti na poslu. Nadam se da će se srediti i da ću funkcionirati. 
    Buba sretno na pregledu i javi se kad uspiješ 

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

26. Travanj 2021. 08:57

sretno na pregledu koje imaju danas ❤️❤️
    jos malo pa cu i ja vidjeti bebi nadam se i cuti srce ☺️ imam malu tremu ☺️
    jutros sam bolje inace simptomi su mi dosta blagi jedino malo mirisi mi smetaju piletina narucito a ostalo je sve oke mnogo sam i aktivnija kako je sunce napokon 🌞 samo jos da se naucim pameti i sjedim u hladu kad ugrije al tesko 😂

Bela_le
    26. Travanj 2021. 09:02

Bubat sretno na pregledu ❤

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Taya_
    26. Travanj 2021. 09:03

BubaT sretno na pregledu.. 😃 

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.