danas sam bila tvrdoglava i citav dan provela na suncu, zato sad me ubi glavobolja i mucnine razmisljam vrlo moguce da je suncanica jer su mi lice i ruke izgorile 🤷 smije li se popiti nesto mozda paracetamol ili neki prirodan lijek za glavobolju?
danas sam bila tvrdoglava i citav dan provela na suncu, zato sad me ubi glavobolja i mucnine razmisljam vrlo moguce da je suncanica jer su mi lice i ruke izgorile 🤷 smije li se popiti nesto mozda paracetamol ili neki prirodan lijek za glavobolju?
Mozes lupocet popit
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Mozes uzeti bilo koji paracetamol sto znaci lekadol,lupocet itd.
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
BubaT javi cim mozes kako je proslo. Ne mogu se docekat prvog pregleda a imam ga isto kao i ti s 6tjedana i par dana. Bas me zanima ako se vec cuje srce ili ne 😊
Ja sam bila na prvom pregledu sa 6+6 i culo se srce
Nisam puno aktivna na forumu, ali zato jesam vani, setam kad mi to umor i mucnine dozvole
Danas sam se bas odlicno osjecala, dok sam jucer dan prelezala koliko sam se osjecala bezveze
Nadam se da ste sve dobroo
20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
Folate Solgar
24.3. + 😍
https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png
Jutro trudnicice 🤰
Ana i Nelanr kako ste? Jeste bolje?
Ja sam presretna jer sam uspjela popit kavu i nije mi muka 🎉, a i mala je prespavala cijelu noc pa smo se i mi naspavali iako nisam mogla zaspati na pocetku, bas su mi izmjesani simptomi, prosli put mi je bilo ono prvo tromjesjecje mucnine, drugo tromjesjecje super, a trece bol u ledima i nesanica, a sad kako koji dan haha, kako vi ostale stojite sa simptomima?
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Pregledi
BubaT - 26.4.
Sarita_00 - 27.4.
nelanr - 29.4.
Romale - 29.4.
anameri - 30.4.
freya_444 - 30.4.
Bela_le - 3.5.
Angel - 4.5.
Taya - 5.5
avica - 6.5.
Antonela112 - 11.5.
ginger39 - 11.5.
garava - 13.5.
Ana1987 - 18.5.
Pa_996 - 24.5.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Dobro jutro!
Nadam se da ste se naspavale Ja sam jedva dočekala leći sinoć (u 22:20) i tek sam se oko 5 probudila. Odmah sam zaspala dalje. Maloprije sam popila kavu i užasno mi je loše...
Danas ne radim samo od kuće, nego moram i fizički biti na poslu. Nadam se da će se srediti i da ću funkcionirati.
Buba sretno na pregledu i javi se kad uspiješ
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
sretno na pregledu koje imaju danas ❤️❤️
jos malo pa cu i ja vidjeti bebi nadam se i cuti srce ☺️ imam malu tremu ☺️
jutros sam bolje inace simptomi su mi dosta blagi jedino malo mirisi mi smetaju piletina narucito a ostalo je sve oke mnogo sam i aktivnija kako je sunce napokon 🌞 samo jos da se naucim pameti i sjedim u hladu kad ugrije al tesko 😂
BubaT sretno na pregledu.. 😃
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji