Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Joja 🙏
    24. Travanj 2021. 10:41

Ja sam maloprije povracala i bas mi je nekako muka.,... Katastrofa

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Romale
    24. Travanj 2021. 10:44

Joja 🙏

Ja sam maloprije povracala i bas mi je nekako muka.,… Katastrofa

Joj suosjećam, bas da je katastrofa, slabost

🙋‍♀️35🧔35
    2007,2010,2015👶tri curke
    01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
    Papa uredan
    01/2021 planiramo 👶
    01/2021 solgar folna
    🤰22. 12.2021 👶💜
    18.12. P❤️
    Gravidon A
    26.4.24. +

Joja 🙏
    24. Travanj 2021. 11:34

Romale

Joja 🙏

Jel tebe boli zeludac? Meni stalno kruli ko da uopce ne moze raditi kako treba

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

Sarita_00
    24. Travanj 2021. 11:35

Hej...
    Kod mene danas spremanje. Jutros mi bilo muka jer smo otišli na u trgovinu prije nego sam jela, ali se odmah sredilo čim sam pojela. Za sad držim sve pod kontrolom 🤞
    Nadam se da će vas brzo proći slabost i mučnine 😘😘

🙋‍♀️ 28
    🙋‍♂️ 37
    ➕ 25.3.21.
    Naše prvo ☀️

Drugo ☀️ stiže ❤️

Romale
    24. Travanj 2021. 11:42

Joja 🙏

Romale

Joja 🙏

Jel tebe boli zeludac? Meni stalno kruli ko da uopce ne moze raditi kako treba

Da, ali odma ujutro čim oči otvorim, gricnem neš i ok je. Dok ne budem opet gladna a to je dosta često sad 

🙋‍♀️35🧔35
    2007,2010,2015👶tri curke
    01/2019 spontani 5+2,bez kiretaze
    Papa uredan
    01/2021 planiramo 👶
    01/2021 solgar folna
    🤰22. 12.2021 👶💜
    18.12. P❤️
    Gravidon A
    26.4.24. +

24. Travanj 2021. 11:52

Cure, da li je neka od vas planirala neko putovanje sad u trudnoci ne znam da li uopce je i pametno razmisljati o nekim malo daljim destinacijama al razmisljam bilo bi lijepo iskoristiti ovaj period dok smo jos uvijek sami za neki fini odmor. 🧔👩‍🦰

Joja 🙏
    24. Travanj 2021. 15:02

nelanr

Cure, da li je neka od vas planirala neko putovanje sad u trudnoci ne znam da li uopce je i pametno razmisljati o nekim malo daljim destinacijama al razmisljam bilo bi lijepo iskoristiti ovaj period dok smo jos uvijek sami za neki fini odmor. 🧔👩‍🦰

Pa ne jer moram mirovati... Preko ljeta cemo otici na more svakako. Inace volimo putovati i imali smo velike planove al srecom zatvorene granice pa nam nije zao sto ne mozemo hehehe... Mi cemo sigurno putovati kad beba dodje. Kud mi tu i beba :)

🦄30g 🐴29g
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :

24. Travanj 2021. 15:27

Joja 🙏

nelanr

Pa ne jer moram mirovati… Preko ljeta cemo otici na more svakako. Inace volimo putovati i imali smo velike planove al srecom zatvorene granice pa nam nije zao sto ne mozemo hehehe… Mi cemo sigurno putovati kad beba dodje. Kud mi tu i beba :)

ma nama je zao sto zbog korone nismo mogli poslije vjencanja nigdje i sad bebi stize da je bar malo iskoristiti al zaista nisam sigurna jel to pametno u trudnoci i gdje bi 😂

BubaT
    24. Travanj 2021. 16:02

Ako je trudnoća bez problema, ne moras mirovati zasto ne?
    Muzevi nisu odavde, pa smo svakako stalno na putu od 500km. Samo cesce stajati, dobro se hidrirati i to je to. Zadnje sam putovala u 6mj trudnoće, iza toga mi vise nije bilo ugodno. Nismo jedni od onih kojima zivot staje ako dobiju bebu, isao je s nama svuda. Baka mu rekla da je vise proputovao u godini dana nego ona 😂 nisu to neke daleke destinacije, ali da nema korone i viska para isli bi svuda s njim 🙈

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

Bela_le
    24. Travanj 2021. 16:13

Jel vas zaboli nekad u podrucju stomaka? Sad me par puta probolo s lijeve strane al mal vislje pa se odmah brinem, razmisljam slijedeci tjedan (sad od pon) otici negdje privatno vidjeti jel sve uredu, al opet ne znam jel bi se lijepo moglo vidjeti, sutra sam 6t

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.