Jutro cure 😊
Ja danas bez mucnina 🥳
Sutra imam pregled, umirem od straha oće sve bit ok. Nisam bila takav panicar u prvoj trudnoći, uopće se ne mogu prepoznati 🥺
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Buba totalno te razumijem. Prvi puta sam bila ok do dan pred pregled. Onda bi krenula panika jel sve ok, šta ako... To se ponavljalo iz pregleda u pregled dok nisam počela osjećati pokrete. Svejedno bi me uhvatilo na kratko, ali je bilo puno manje. Ne mogu reći da ni da sam onda bila neki paničar, trudila sam se što manje misliti na loše. Sada se isto trudim biti pozitivna, što manje misliti na loše.
Hoću reći, sve je to normalno, samo treba paziti da loše misli ne preuzmu sve. I biti će ok ❤️
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Bubat tako i ja, kad se usporedim prosli put i sad, nebo i zemlja, mislim da je normalno da se nekad uplasimo ipak se radi o nasem djetetu, a i hormoni igraju veliku ulogu
Drzim fige da sutra sve bude okej 🤞❤
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
BubaT javi cim mozes kako je proslo. Ne mogu se docekat prvog pregleda a imam ga isto kao i ti s 6tjedana i par dana. Bas me zanima ako se vec cuje srce ili ne 😊
BubaT sretno na pregledu
Cure uzivajte u lijepom vremenu i nedjelji nadam se bez mucnina
33👨32👩
03/2020 blighted ovum
11/2020 missed 9 tt
https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
➕04/2021
Novalac, Duphaston, Aspirin100
Hvala cure ♥️ lakse je kad kazem nekome 🥰
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Pozdrav curke, evo na ja poslu a glava ko balon. Jučer me peklo grlo da bi mi se danas sve glasnice upalile, jedva pričam, nos curi i uši začepljene inhaliram vodom i pijem čajeve...kako da si još pomognem kad ne smijem ništa drugo.
danas 5+3, rekli roditeljima pa šta bude. da se vesele s nama :D Mučnine ništa još ali me sise ubijaju
Pozdrav curke, evo na ja poslu a glava ko balon. Jučer me peklo grlo da bi mi se danas sve glasnice upalile, jedva pričam, nos curi i uši začepljeneinhaliram vodom i pijem čajeve…kako da si još pomognem kad ne smijem ništa drugo.
danas 5+3, rekli roditeljima pa šta bude. da se vesele s nama :D Mučnine ništa još ali me sise ubijaju
Smijes ISLA pastile za grlo u trudnoci one su na prirodnoj bazi,i smijes lupocet(paracetamol) bez problema za glavobolju.
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Pozdrav curke, evo na ja poslu a glava ko balon. Jučer me peklo grlo da bi mi se danas sve glasnice upalile, jedva pričam, nos curi i uši začepljeneinhaliram vodom i pijem čajeve…kako da si još pomognem kad ne smijem ništa drugo.
I smijes sprej za nos koji sadrzi samo morsku vodu,trazis tetu u ljekarni napomenes da si trudna i sve ce ti rec,dati i objasniti,przeni secer za grlo je takoder dobra pomoc,bar meni pomogne.
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
I smijes sprej za nos koji sadrzi samo morsku vodu,trazis tetu u ljekarni napomenes da si trudna i sve ce ti rec,dati i objasniti,przeni secer za grlo je takoder dobra pomoc,bar meni pomogne.
Hvala, imam od malog sterimar i fiziološku pa s tim ispirem, mislim da čak imam isla doma jer me baš muči grlo..
Sortiraj odgovore
Najstariji