Bela, probode me, al na mjestu gdje se pikam, tak da nam mozda nije isto.
Mene isto muci hoće se sto vidjeti u ponedjeljak na pregledu, 6+4 cu bit.
Ne znam ti reć pametno, ako sumnjas da nesto nije ok, ajde. Ali ti rani uzv u trudnoći samo stres nose 🥴
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Jel vas zaboli nekad u podrucju stomaka? Sad me par puta probolo s lijeve strane al mal vislje pa se odmah brinem, razmisljam slijedeci tjedan (sad od pon) otici negdje privatno vidjeti jel sve uredu, al opet ne znam jel bi se lijepo moglo vidjeti, sutra sam 6t
Mene svako toliko probada u donjem dijelu trbuha. Ali to više povezujem s tim što nikako da usporim 🙄 Eto šta se kod mene radi 😁 https://ibb.co/LCcYD86
I stidna kost me boli svako toliko.
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Jel vas zaboli nekad u podrucju stomaka? Sad me par puta probolo s lijeve strane al mal vislje pa se odmah brinem, razmisljam slijedeci tjedan (sad od pon) otici negdje privatno vidjeti jel sve uredu, al opet ne znam jel bi se lijepo moglo vidjeti, sutra sam 6t
Mene svako toliko probada u donjem dijelu trbuha. Ali to više povezujem s tim što nikako da usporim 🙄 Eto šta se kod mene radi 😁 https://ibb.co/LCcYD86
I stidna kost me boli svako toliko.
Uuu dolazim ti i ja
Hvala vam cure, malo mi je lakse da vidim da i vas zna tako ❤❤
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
da li je normalan zuckasti iscjedak, ne bude ga puno 😳
Je to ti je normalno, bit će to tako kroz cijelu trudnoću. Ja ga imam isto. Pazim da održavam intimnu njegu sa posebnim šamponima da ne bi neku infekciju ili gljivice pokupila. I da pij puno probiotika 🤞🤗
Sarita, znači ja jučer jela pizzu i tako mi je loše sjela na želudac bila mi mukaaaa do danas ujutro nikako da prođe 😪😪
Lucija 16.12.2021.💗
Garava ako on smatra da je to ok, valjda je ok. Makar sve što sam čula, uzv je bio obavezan, a ako se radi o ranoj trudnoći, onda vađenje bete. Ali neka se ne ponovi 😊
Freya jooj, vjerujem da je osjećaj katastrofa 😔😔 Nadam se da se situacija sredila 😘
Nelanr kak je Freya napisala, bit će toga kroz trudnoću 🙄
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Garavaako on smatra da je to ok, valjda je ok. Makar sve što sam čula, uzv je bio obavezan, a ako se radi o ranoj trudnoći, onda vađenje bete. Ali neka se ne ponovi 😊
Freyajooj, vjerujem da je osjećaj katastrofa 😔😔 Nadam se da se situacija sredila 😘
Nelanrkak je Freya napisala, bit će toga kroz trudnoću 🙄
Sredila sam, puno je bolje! Duga šetnja sve riješava :)
Lucija 16.12.2021.💗
Nelanr, ok je takav iscjedak i pojacan u trudnoći. Sve dok ne mijenja boju i nema miris je dobro.
Sarita, jaaao zeno sta nam radis 🤤 ja sam napravila salatu za veceru jer sam ujutro kao pretjerala s burekom, pa onda lagana vecerica. Aham eo taman polizala sladoled 🙈
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Nelanr, ok je takav iscjedak i pojacan u trudnoći. Sve dok ne mijenja boju i nema miris je dobro.
Sarita, jaaao zeno sta nam radis 🤤 ja sam napravila salatu za veceru jer sam ujutro kao pretjerala s burekom, pa onda lagana vecerica. Aham eo taman polizala sladoled 🙈
eh super hvala sad mi je lakse znam da ste pricale o tome al nisam stigla sve prelistati da pronadjem do juce je bio providan pa me danas ovo zuckasto malo zbunilo al izgleda da je u trudnoci sve normalno 😂
Ja se danas citav dan osjecam mamurno 😂 citav dan sam nesto grickala po malo pa valjda se to sad sve zbuckalo 😂
Jutro trudnice!
Kako ste danas?
Ja sam s blagim mucninama, ali necu se zaliti jer vidim da vas dosta ima puno gore nego ja
Ja sam se pocela bojati da ce biti blizanci, znam da zvucim ludo, ali necete vjerovati meni je vec poceo rasti stomak, a i ja i muz imamo u obitelji blizance i sad ne mogu docekati orvi pregled haha
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji