Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • messy
    21. Kolovoz 2021. 10:01

Dobro jutro svima 😀
    Podsjetite me kako odgovaram svakom pojedinačno? Zatamniti ime? 
    Moram si i potpis staviti 😀
    Uglavnom ukratko, termin nam je 2.12, prva beba nakon  3 pokušaja potpomognute oplodnje i presretni smo. Trudnoća je od starta uredna skroz i malena napreduje školski. Ovaj tjedan vadila OGTT i natašte mi je granično 5.1, ostala vađenja ok, u ponedjeljak imam pregled pa se nadam da me neće grditi zbog toga i dati dozvolu za more i to neko laganije vježbanje nakon što se vratimo. 

Angel 🌼
    21. Kolovoz 2021. 10:25

Messy meni je bio prvi 5,2 i mogla sam na normalno na more i sve al mi prepisao dijetu koje se bas ne drzim strogo. Samo secer i ugljikohidrate vise izbjegavam.

Sto se tice kave, popijem ujutro jednu tursku meni za dusu 🤣

A beba me udara sad stalno al skroooz nisko, mislim cak prenisko. Jedva čekam pregled da pitam za to 🤔

Maša🤰🏼
    21. Kolovoz 2021. 12:36

Bok cure :) 

Mene moj ovu noc udarao ko lud 🙊 mozda je kriva ona jedna coca cola koju inace nikad ne pijem 😂 i isto udara bas bas bas nisko ali sad negdje poslje 20 tjedna bi se trebao dignut gore vise ako se ne varam…

Nego… dali je vas strah poroda? 😂 
    Ja samo onako dosta bila chill ali nekad kad se probudim po noci pa nemogu zaspat i onda razmisljam o tome i nekad me lagano vec ulovi panika dali cu ja to moc izdrzat tu bol, dali ce sve bit uredu , dal cu znat tiskat kako cu nakon poroda i tako svasta 🙈

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Mo_zg
    21. Kolovoz 2021. 13:46

Maša🥰🤰🏼

Bok cure :)

Mene moj ovu noc udarao ko lud 🙊 mozda je kriva ona jedna coca cola koju inace nikad ne pijem 😂 i isto udara bas bas bas nisko ali sad negdje poslje 20 tjedna bi se trebao dignut gore vise ako se ne varam…

Nego… dali je vas strah poroda? 😂
    Ja samo onako dosta bila chill ali nekad kad se probudim po noci pa nemogu zaspat i onda razmisljam o tome i nekad me lagano vec ulovi panika dali cu ja to moc izdrzat tu bol, dali ce sve bit uredu , dal cu znat tiskat kako cu nakon poroda i tako svasta 🙈

Sto se tice straha od poroda, meni je tako bilo u prvoj trudnoci, bas sam isto znala nocima razmisljat o svemu tome🙈 prvenstveno onaj strah da sve prođe u redu, a onda i sve ostalo. Najvise me mucilo da kad dodjem u bolnicu, da cu imat osjecaj da je vrijeme stalo i da nikad nece proc tih x sati dok sve ne bude gotovo. Da skratim pricu, na kraju, iskustvo s prvog poroda je bilo vise nego dobro, tako da me sada strah da je to bila puka sreca i da ce mi sad sa drugim sve to doc na naplatu😂😂

🤵 29g.
    👩🏼‍🦱 28g.
    👶 1.8g💙
    ♂️ 20.01.2022.💙

• Bumbasor
    21. Kolovoz 2021. 14:09

novasrećica

Hello cure!
    Kako provodite vikend? Kod mene čišćenje u tijekujelenas čestitamanamerižao mi je zbog svega! Želim ti da izdržiš još bar 10 tjedana..znaš da se svaka žrtva isplati kad dobiješ dijete u ruke!
    Jelenko imala sam grozne mučnine kad nebi jela, ali sada je već nekoliko tjedana ok
    avica čestitam
    messy dobrodošla!
    Schinin baš si me nasmijalaSleeja popijem jednu kavu na dan tj u početku kako kad zbog mučnina
    Mašanemojmo se lagat da ne boli, ali ja sam si stavila u glavu još u prvoj trudnoći da to sve prođe kroz jedan dan i što je to naspram nagrade koju dobiješ..iskreno radije bi još 10 puta rodila prirodno nego jednom na carski..
    ……………..
    Oprostite ako sam koju zaboravila!!
    ………………
    Uglavnom mene ovaj tjedan čeka OGTT..malo ću odmarati u čekaonici i kasnije na kavu sa prijateljicom. Malo se vidimo pošto je ona u Rijeci i baš baš se veselim tome (i kavi u miru)
    Jeste dobile lineu negru? Očito su kod mene babske priče istinite..sad je isto nema na vidiku, već sam ju imala samo kad sam bila trudna sa sinom.

Ja ju jos nemam, ali sam je imala sa prvih dvoje. Razlicitog su spola i nemam pojma kad sam je dobila. Inace sam dosta tamne puti pa je i bila ona dosta tamna i ostala dugo jos iza

22.02 2008.👦
    04.09.2009.👩
    14.12.2021.👶
    https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png

Bela_le
    21. Kolovoz 2021. 14:18

Masa u orvoj trudnoci sam osto dosta razmisljala hocu to moci, koliko ce trajati, sve dok nisam prenjela, onda mi je bilo u glavi sam da izade vise iz mene, iskreno mislim da mi je puno pomoglo to sto se niaam toliko bojala na kraju jer kad sam konacno dobila trudove puknuo me takav adrenalin i sreca da konacno stize beba, bolilo je, pogotovo kad su mi pristekali drip, ali prode 
    Novasrecica meni se jos nije pojavila

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Taya_
    21. Kolovoz 2021. 14:47

Maša i meni je prvi porod ali trenutno ne želim razmišljati o tome.. Idem dan po dan, bitno da je sve u redu.. Sad prvo riješim ogtt, uskoro će pregled.. A porod jednostavno kako će biti, bitno da sve dobro završi.. Kao što cure kažu taj dan ćemo sve izdržati i onda nam slijedi najljepša nagrada za cijeli život 💜
    Ja lineu negru još nisam dobila.. Možda ni neće 🤷‍♀️
    Cure ja sam počela sa kupnjom.. Evo naručila sam nam kolica.. Trebala bi nam stići za nekih 2tjedna.. Odlučili smo se za Cybex talos s lux.. Sad ću polako krenuti i s ostalim stvarima.. Baš me vesele takve stvari.. 🤗

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

• Josipab
    21. Kolovoz 2021. 14:56

Taya, ja sam dobila Dlakavi trbuh 🤦🏻‍♀️🙊
    Gledam i ja cybex kolica i nameću se talos s i balios s,majkemi meni izgledaju identicno a različiti su modeli kao i cijena. Jesi ti vidjela mozda taj balios model,u cemu je razlika?

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

Maša🤰🏼
    21. Kolovoz 2021. 15:04

Mo ma mislim da drugi moze bit samo laksi tako da to drzim 🤞 da bude tako :) ja imam vise taj neki strah od nepoznatog, gledam stalno YouTube pa mi onda bude lakse kao da bar otprilike znam sta ce se desavat :) 

Novasrecica hahahaha jasno mi je da boli i jasno mi je da je nagrada na kraju neprocjenjiva ali tako cisto kako mi je prvo djete neznam kakva je ta bol, dali se to moze izdrzat 😂

Bela da vjerujem da kad dodes na kraj samo jedva cekas da upoznas svoju mrvicu :) 
    Josipa ja sam gledala i jedna i druga u trgovini i iskreno VELIKA je razlika. Idi si pogledat… ja zivim u kuci prizemnici pa mi nije bitna tezina Talios su dosta veca i cvrsca i glomaznija a time i teza. Balios suu jakooooo tiješnja ( ljetni dio) bas su uska onako jako i tanja i laksa … a sad sve ovisi sta trazis i sta ti treba. Ali svakako odi pogledat prije :) 

👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g

12/2020 missed 6tt
    Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
    12.07.2022. ➕
    Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀

• Josipab
    21. Kolovoz 2021. 15:12

Maša, hocu hocu,obavezno idem prije pogledati,dotad skupljam iskustva s terena 😂

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.