Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jelenas
    21. Kolovoz 2021. 07:11

Dobro jutro cure! Malena sinoć zaspala prije 21, muž i ja se baš fino nagrlili (samo to 😂) i ja zaspala baš sretno i mirno. rekli smo jučer nekim susjedima da čekamo seku i baš su svi veseli jer znaju sve što smo prošli. 
    Schinin thanks za ilustraciju, baš sam se čudila kako na babywatcheru još uvijek nisko pronalazim otkucaje (a oni u uputama pišu oko 1cm oko pupka) ali sad ima smisla! 
    Želim svima super predivan vikend i puno odmora! 

👩🏻 33 👨🏻33
    👧🏻 11/2018.
    👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
    PAI 1 4G/5G
    ➕ 06/2021
    termin 18.2.2022. 🌈
    stiže nam curica 💕

Bela_le
    21. Kolovoz 2021. 08:16

Jutro
    Freya moj malac je najaktivniji navecer i tako rano ujutro, nadam se da nece ostatai tako kad se rodi 😂
    Jelenas bas mi je drago da su svi sretni zbog vas i sto si konacno u miru 💗
    Sto se tice iskljucivanja profesionalnog mozga, mozda je glupo da komentiram to jer jos studiram, ali ja svoj ne mogu ugasiti pa sve dodatno analiziram i jako se suzdrzavam ne davati savjete i mjesati se kad me netko ne pita
    Nasi planovi za vikend su opustanje hahah

👩 23
    👱‍♂️ 25
    👧 3
    👶 13.12.

Slee
    21. Kolovoz 2021. 08:22

Schinin hahahahahhahaa umrla sam od smijeha! Osla ti na off i aj bok.
    I hvala za sliku. Ja imam dosta nisko pupak i cijeli torzo mi je bas kratak nekako pa se pitam gdje ce se meni to dijete zgurati na kraju 😂

Ja se jutros probudila s nekim menstrualnih grcicima, sad cekam da prodju. Muz danas ide doma, ja ostajem s mamom i bas sam nekako emitivna i nije mi jasno gdje je prije otislo to vrijeme.
    Osim sto sam emotivna, jako sam i glupkasta, totalno mi neke jasne stvari nisu jasne iz prve i bas se nekad mucim da skuzim nesto ful jednostavno. Mozda da ipak malo previse off 😂 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Josipab
    21. Kolovoz 2021. 08:32

Žene moja,ja sam jucer falila uru termina za depilaciju pa sam cekala 2 sata na isti,zaboravila pin od kartice koju koristim vec 6 godina,jednostavno blokirala. I zaboravila sifru od vrata od portuna,a kljuc od portuna nisam ponila pa sam zvonila okolo ljudima da mi otvore. Svasta! Ako to nije od trudnoce,onda ne znam od cega je! Inace pamcenje mi je nenadmasivo Al ovo sad…rasplakala se jucer nakon svega 😂😂😂

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Upitnica_st
    21. Kolovoz 2021. 08:36

Schinin

E cure, ovo vam hocu staviti vec citavu vjecnost, pa nikako, memorija mi je ko svicarski sir😅
    https://ibb.co/gd7rQ1j
    To vam je kako uterus raste I “dize” se prema gore kroz tjedne da znate gdje otptilike da trazite bebace 😁

Hvala! Baš primjećujem kako mi se maternica rasteže i podiže. Pa gledam koliko je bliže pupku. Uh, s 20tt me čeka veliki stomak ako ga već sad imam 😂
    --
    Umrla sam na priču o traženju doktora. 😁 nama je kardiolog u planinarskoj školi (kao dio predavanja o prvoj pomoci) rekao da on prvi uvijek viče "zovite doktora" kad je neka hitna situacija 😂😂

33👩‍❤️‍👨32

• Upitnica_st
    21. Kolovoz 2021. 08:38

Josipab

Žene moja,ja sam jucer falila uru termina za depilaciju pa sam cekala 2 sata na isti,zaboravila pin od kartice koju koristim vec 6 godina,jednostavno blokirala. I zaboravila sifru od vrata od portuna,a kljuc od portuna nisam ponila pa sam zvonila okolo ljudima da mi otvore. Svasta! Ako to nije od trudnoce,onda ne znam od cega je! Inace pamcenje mi je nenadmasivo Al ovo sad…rasplakala se jucer nakon svega 😂😂😂

Ma me brini, pa ne zove se baby brain bezveze 😉 to je anegdota koju ćeš kasnije rado pričati 😂

33👩‍❤️‍👨32

Slee
    21. Kolovoz 2021. 09:11

Cure, sad sam slusaa malog preko baby watchera i uvijek mu otkucaji budu 145-150, sad su bili 136-140. To je isto sve ok je tako? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• mamasita05
    21. Kolovoz 2021. 09:52

Slee

Cure, sad sam slusaa malog preko baby watchera i uvijek mu otkucaji budu 145-150, sad su bili 136-140. To je isto sve ok je tako?

Ok je od 120-160 cca. 
    Cure su pisale o tom kad se osjete bebe. Ja sam u prvoj trudnoci osjetila u 19.tjednu, a sada u 16. U drugoj trudnoci se obicno ranije osjeti, sad vec me mlati na veliko i bas se vidi kako se podize trbuh. 🥰
    Inace to kad ce se osjetit ovisi o nekoliko stvari, izmedju ostalog kako je polozena posteljica, sprijeda ili straga, debljini trudnice, aktivnosti bebe, al obicno se pocme osjetit bar malo do 20.tjedna. 

Birdy 🧚🏻
    21. Kolovoz 2021. 09:52

Jelenas jako mi je drago radi nalaza! Sad puno mirnije dalje..
    Anameri nadam se da ces izdrzati sve i mirovati 😇
    Jelenko93 e s tim sam se “problemom borila prva 3 mjeseca 🤦‍♀️ snazni osjecaji gladi uhh..  i onda kad sam jos radila to mi je bio veliki problem.. i kako sam zavrsila na komplikacijama ipak, tada sam lijepo papala i skupljala kile 😅
    Slee nisam pila kavu 4 mjeseca a inace veliki kavopija, smrdila mi jako, pocela sam sada vec mjesec dana jednu dnevno s vise mlijeka nego inace.. 
    Mi uzivamo na moru, i jos nisam pocela nista narucivati, moram bar popis napisati uskoro 😁

👱‍♀️ 38
    06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
    03/21 ➕
    Termin 27.11.2021. 💞

Lolitaa
    21. Kolovoz 2021. 09:58

Pozdrav curke,nadam se da ste sve dobro.
    Ja sam jos na mirovanju,hematom je jos tu,malo se smanjia. Sada smo 12+3,02.09 nam je kontrola,i datum poroda se promjenia sada je 03.03.21. 🤗🤗🤗🤗🤗❤️

2014 ab 😔

2019 biokemijska trudnoca

2020 biokemijska trudnoca

2021 +

2022 stiglo nase blago ❤️

2025 + ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.