@jelenas Dali je to možda Fitnest?
Oni su mi se jedini rekli javiti kad naprave grupe i odrede termine 😀
Pozdrav svim curama ovdje 😀 Par mjeseci nisam bila aktivna nakon grupe potpomognuta oplodnja 😀 Trenutno 25tt, čekamo curicu početkom 12 mjeseca. Zadnjih 10-tak dana imam bolove u trtici i išijas me lovi, tome naravno ne pomaze moja iskrivljeni lumbalni dio kralježnice. Zanima me dali netko od vas ide na neko vježbanje za trudnice u Zg ili ima preporuku za nekoga? Nalazim samo online programe, a voljela bi da me netko kontrolira dok izvodim vježbe 😀 U ponedjeljak idem na kontrolu pa na more ako dobijem dozvolu pa ću pitati dali smijem odrađivati neke vježbe u 9 mjesecu kad se vratim da si možda malo olakšam bolove ako će ih biti i dalje.
Hvala puno
Dobrodošla i čestitam 😁🤗
Lucija 16.12.2021.💗
Messy, bit ce u 9.mjesecu prenatal yoga u Velver pepper studiju, u Vinogradskoj
33👨32👩
03/2020 blighted ovum
11/2020 missed 9 tt
https://lbdf.lilypie.com/cQZnp2.png
➕04/2021
Novalac, Duphaston, Aspirin100
Avica cestitam na super pregledu!
Messy cestitam i dobro dosla! Mi smo isto ivf beba 💙
—
Cure, pijete li vi kavu? Meni se u prvom tromjesecju gadila, sad me neki gust bas lovi.
Moram se pohvalit danas i s prvom trudnickom akcijom pod lancunima 😂 malo me bilo strah, al evo prezivjela sam. Nadam se da cu se moc opustit vise jer mi je zelja bas jaka, ali mi glava neku kocnicu ima. Imate li vi taj problem?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Pozdrav svim curama ovdje 😀 Par mjeseci nisam bila aktivna nakon grupe potpomognuta oplodnja 😀 Trenutno 25tt, čekamo curicu početkom 12 mjeseca. Zadnjih 10-tak dana imam bolove u trtici i išijas me lovi, tome naravno ne pomaze moja iskrivljeni lumbalni dio kralježnice. Zanima me dali netko od vas ide na neko vježbanje za trudnice u Zg ili ima preporuku za nekoga? Nalazim samo online programe, a voljela bi da me netko kontrolira dok izvodim vježbe 😀 U ponedjeljak idem na kontrolu pa na more ako dobijem dozvolu pa ću pitati dali smijem odrađivati neke vježbe u 9 mjesecu kad se vratim da si možda malo olakšam bolove ako će ih biti i dalje.
Hvala puno
Dobrodosla, napisi kad ti je tocan termin pa te ubacim na nasu listu 😁
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Avica cestitam
Slee ja pijem jednu, ponekad dvije kave dnevno... sto se akcijanja tice, dok sam smijela mi se nija dalo, sad kad ne smijem bas mi se omililo hahaha eto sta psiha radi
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Slee, ja jedva cekam da se mm vrati kuci (za mjesec dana) pa da krene akcija 😂😂 nema sta,ako nemas zabranu-go for it 🤪
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Avica cestitam na super pregledu!
Messy cestitam i dobro dosla! Mi smo isto ivf beba 💙
—
Cure, pijete li vi kavu? Meni se u prvom tromjesecju gadila, sad me neki gust bas lovi.
Moram se pohvalit danas i s prvom trudnickom akcijom pod lancunima 😂 malo me bilo strah, al evo prezivjela sam. Nadam se da cu se moc opustit vise jer mi je zelja bas jaka, ali mi glava neku kocnicu ima. Imate li vi taj problem?
Ne pijem kavu, imam još gori porok - coca cola😅 dok sam imala mučnine, uopće mi nije pasala, ali saaad🙈
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Messy- nene, zove se Joga plejs. Imaju dvije lokacije: savsku i knežiju.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Hahhahaha ja ne znam sto je s tom zeljom tako intenzivnom, prva tri mjeseca mi se gadila uopce pomisao na seks, sad bi stalno 😂
—
Ajme coca cola i meni, al se trudim ne piti zbog tog glupog gestacijskog s kojim me prepala doktorica. Aaaaaa zasto si je sada spomenulaaaaa
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji