Slee- ja pijem isto dvije kave na dan, ako mi dode da bi vise onda uzmem bezkofeinsku, bude mi isto ok. A kaj se tiče akcije, cak imam volje sad al zaspim prije nego muz uspije zube oprat i doc u krevet 😂😂😂
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Jelenas onda neka iduci put pere zube nakon akcije 😂😂😂
Btw, jesi nakon onog neki dan jos osjecala curku? Bas mi je fascinantno da tako rano osjecate neki. Gdje je tocno osjetis? Sad mi je to nova opsesija, stalno se osluskujem
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ja kahvu mogu popiti, Ali nemam neku zelju ni potrebu za njom. Radije ću uzeti sebi napraviti neki cappuccino ili nešto slično nego pravu kahvu. U prošloj trudnoći joj nisam mogla ni mirisa nikako, a kamoli da je popijem 🤢
Dok bih Coca colu umjesto vode pila, toliku želju imam 😂
Ja nakon onolikog problema sa seksom i kočnicom sad kad smo otišli na more i prošla svadba sve se pokrenulo🤣 jelena ti si na knežiji, tamo mi je i najbolja prijateljica sad i vjenčana kuma pa se znam tamo naći 😅 E da ali nije za pohvalit što sam stala sa korištenjem vaginaleta onih do kraja sad kad smo na moru, moram ih potrošit sad do kraja, budem opet počela sutra navečer pošto u nedjelju idemo doma pa ću opet bit par dana off za seks 🤣
🙋♀️28, epilepsija, Folacin 5mg 🙋♂️26
Dobili zeleno svjetlo od neurologa 5/2021
Pokušavamo od 5/2021
+ 31.5.2021
5.7. 9+1 ❤️ kuca, veliki smo 2cm 🤗
12.7. 12+1 kombinirani probir nizak rizik, veliki smo 5,37 cm, već kažu da sam dečko 🤗💙
21.9. anomaly scan, po uzv 19+4,300 grama, sve super ali beba se predomislila i curica je 💓🙈
19.10. 24+2 4D UZV, 518 grama🤗
25.11. 29+4 UZV 1155 grama🤗
Ja kahvu mogu popiti, Ali nemam neku zelju ni potrebu za njom. Radije ću uzeti sebi napraviti neki cappuccino ili nešto slično nego pravu kahvu. U prošloj trudnoći joj nisam mogla ni mirisa nikako, a kamoli da je popijem 🤢
Dok bih Coca colu umjesto vode pila, toliku želju imam 😂
Ja sam i u prvoj trudnoći pila Coca colu (nemajka😅) i to se često nekako poklopilo da bi popila prije pregleda kao dok čekam, pa bi beba na uzvu podivljala🙈
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
I može mi molim vas netko pomoć, zašto vi svi imate lijepe ove trakice u potpisu, a meni je link? Gdje sam pogriješila?😅
🤵 29g.
👩🏼🦱 28g.
👶 1.8g💙
♂️ 20.01.2022.💙
Bruna sve ukazuje na "dehidraciju". sigurno nije nista za zabrinuti se, samo nek mala gospodjica malo vise pije i vratit ce se sve u normalu 😃
Freya neke posebne znanstvene potvrde nema, teorija je da jetra koja je i nas "cistac" organizma ne moze da se nosi (odnosno da preradi) sa vecom dozom vitamina i tih ostalih elemenata i/ili da se javi usljed toga kao neka upala i da zato te vrijednosti u krvi rastu. najcesce se moze tako sto dogoditi sa vitaminom A, ali ocigledno se moze desiti i kad se uzimaju ti prenatalni komplexi.
Slee ma da se izregulirati prehranom, slucajevi gdje bas moras na inzulin su puno rijedji. jesu bili spustili granice, bas zbog te fizioloske inzulinske resistencije, ali imas i dr koji bas pretjeruju, ono muci te sa dijagnozom, kojekavim dijetama itd a ti nikad nisi imala secer visi od 5.2 🤦♀️moram kritikovati kolege, jer se sve vise ide na taj tunelizirani pogled, ako jedna vrijednost nije u redu, odmah ludnica, umjesto da se vidi cjelokupna slika. ja se ne bih napr. puno uzbudjivala ni da je secer 5.8 ako je sa trudnicom sve u redu i beba u nekom prosjeku ili cak manja, jednostavno zadrzis oko na takvom slucaju da u se u slucaju promjene pravovremeno moze reagirati. BTW kako si napisala da si prof hrv. sve me strah tebi pisati, jer sigurno mozes naci milijun greski 😅 zao mi je ako ti s tim dizem tlak 😂 za moju odbanu: zivim od 12 god u inozemstvu
jelenas evo i mene je rasplakalo! cestitam na curici i naravno na dobrom nalazu, nista drugo nisam ni ocekivala ❤️
anameri zao mi je zbog takvog nalaza i da moras mirovati 😥 nemoj si previse praviti stres, kako su ti vec druge cure pisale s mirovanjem uspijes jos i prenijeti 😉 jesu ti uzeli briseve da vide da nemas kakvu infekciju???
Tierra fT4 ti je samo minimalno smanjen, ja sad ne bih skakala na to, jer ti je TSH jos dobar. ali njemu treba malo da se poveca kroz duze vrijeme smanjene vrijednosti ft4 i fT3 tako da bih te ja u svakom slucaju poslala da to opet iskontroliras za 4 tj. iz iskutstva zene se najbolje osjecaju ako je TSH 1-1.5, dakle ako imaju neki simptomi moze se uvesti terapija levothyroxinom (=T4) iako je sve u granicama normale.
avica cestitke na dobrom pregledu 💕 sad odmaraj i mazi busu 😍
messy dobro dosla
ja "akciju pod lancunima" necu ni komentirat, muz samo uzdise "jao ti tvoji hormoni"😂😂😂😂 onda vam je sve jasno 😂
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
sto se akcija tice ja bi, muz i dalje ne smije tako da smo mi off do poroda i ko zna koliko jos poslije 😂 ne znam da li mi se smije ili place. 😂😂😂
boy 💙🌍
Schinin ma daaaaaj, pa ja prva ne pazim sto pisem na internetu. Dosta mi je pravopisa i svega, sad sam off do 2023. 😂
Stvano nisam grammar nazi
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Slee osjetila sam je još jednom kratko, jučer navečer. To je zaista ono niti 5sek tog osjećaja tako da jako brzo prode i lako se zamijeni za crijeva. Jučer je bilo malo desno od pupka, u ravnini, mislim da su nogice.
Jelenko ma daaaaj?? Onda se možda i vidimo s kolicima iduće proljeće! :)
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji