Ja popijem jednu kavu, i to nesicu i ponekad malo moke 🤭😁
Što se akcije tiče, mi smo probali pa me boljelo jer napočetku nismo smjeli pa se valjda sve stislo dolje hahaha al pomalo 😅🤣🤣
Lucija 16.12.2021.💗
Avica cestitam na super pregledu!
Messy cestitam i dobro dosla! Mi smo isto ivf beba 💙
—
Cure, pijete li vi kavu? Meni se u prvom tromjesecju gadila, sad me neki gust bas lovi.
Moram se pohvalit danas i s prvom trudnickom akcijom pod lancunima 😂 malo me bilo strah, al evo prezivjela sam. Nadam se da cu se moc opustit vise jer mi je zelja bas jaka, ali mi glava neku kocnicu ima. Imate li vi taj problem?
Nikako u prvom tromjesečju, sve mi se gadilo.
Inace pijem nes ili cappucino, kako su se smanjile mucnine ponekad na poslu popijem nes ali nije mi se zelja jos uvijek vratila.
Sto se tice akcije, nije nesto bas često. Ali priznajem, do mene je 🤣
Mene trtica bas boli ovih dana, ide vikend pa se nadam da ce biti malo lakse dok odmorim.
Curke, stigao nalaz. Sve je low risk i stiže nam curica ❤️
Evo plačem od sreće! Hvala vam na ogromnoj podršci zadnjih tjedan dana!
Cestitaaaaaam 💞💞💞💞
Moja curka govori da je seka u stomaku, ne da reci da je braco iako joj pokusavam objasniti da postoji mogucnost da bude i braco.
Bas me zanima hoce li pogoditi ili cemo je morati na kraju malo razocarati 🤣
Curke, evo mene s pregleda. Nemam bas nesto predobre vijesti. Znaci razlika izmedu pregleda je 10 dana, na zadnjem pregledu u bolnici je cervix bio T = 27-28 mm, a dns je Y =24,5 mm. Doktorica je rekla da strogo mirujem od sada te me salje da se dalje kontroliram u Petrovoj u PT1 ambulanti zbog gestacijskog dijabetesa tj da mi naprave GUK profil. Ako ikoja od vas ima ikakva iskustva s tim odjelom te kako da se najbrze narucim, molim vas neka mi napise 😭
Bas sam u strahu
Nemam iskustva s tim, ali kao sto cure pisu to ne mora nista da znaci. Velike su sanse da na kraju uz mirovanje izneses trudnocu do samog kraja. Pokusaj misliti pozitivno koliko si u mogucnosti 😘
I može mi molim vas netko pomoć, zašto vi svi imate lijepe ove trakice u potpisu, a meni je link? Gdje sam pogriješila?😅
Kad sve odaberes i dođeš do linka, ove treba kopirati koliko se sjećam, moraš kliknuti na ovo PSEUDOHTML.....
https://ibb.co/F3dK3Wh
Slee Hvala na gledanju kroz prste 😂😂😂 I podrska am da si off 😂 Evo ti jedna prica da se malo nasmijes na temu biti off: zavrsila ja fax, krenula raditi u svicarskoj, ergo ne u blizini mojih i tako odlucimo mi zajedno na Brac da odemo da budemo malo zajedno… i tak pravili mi izlet u neko manje mjesto, nigdje nikoga na ulicama kad ide covjek, skroz izbezumljen, mlatara rukama, malo prica engleski, malo francuski , ja rekoh treba covjek pomoc i tako mi to se engleski-francuski sporazumijemo da covjek trazi doktora za unuku. A ja fino njemu “oprostite gospodine, stvarno ne znam gdje ima dr, nismo ni mi odavde. Ali ja vam pricam hrvatski pa idem pitat nekog” i tako kazem ja to mojima a mama pa za Boga miloga, ti si doktor, idi pomozi covjeku…..😂ja sam bila totalno off s mozgom, totalno u “odmor mode” da nisam uopce razmisljala sto sam u “stvarno” zivotu 😂😂😂 na srecu, nikad mi se to vise nije dogodilo 😅
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
E cure, ovo vam hocu staviti vec citavu vjecnost, pa nikako, memorija mi je ko svicarski sir😅
https://ibb.co/gd7rQ1j
To vam je kako uterus raste I “dize” se prema gore kroz tjedne da znate gdje otptilike da trazite bebace 😁
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Slee Hvala na gledanju kroz prste 😂😂😂 I podrska am da si off 😂 Evo ti jedna prica da se malo nasmijes na temu biti off: zavrsila ja fax, krenula raditi u svicarskoj, ergo ne u blizini mojih i tako odlucimo mi zajedno na Brac da odemo da budemo malo zajedno… i tak pravili mi izlet u neko manje mjesto, nigdje nikoga na ulicama kad ide covjek, skroz izbezumljen, mlatara rukama, malo prica engleski, malo francuski , ja rekoh treba covjek pomoc i tako mi to se engleski-francuski sporazumijemo da covjek trazi doktora za unuku. A ja fino njemu “oprostite gospodine, stvarno ne znam gdje ima dr, nismo ni mi odavde. Ali ja vam pricam hrvatski pa idem pitat nekog” i tako kazem ja to mojima a mama pa za Boga miloga, ti si doktor, idi pomozi covjeku…..😂ja sam bila totalno off s mozgom, totalno u “odmor mode” da nisam uopce razmisljala sto sam u “stvarno” zivotu 😂😂😂 na srecu, nikad mi se to vise nije dogodilo 😅
Hahahah, ja sam mag.med.techn, glavna na pedijatrijskoj hitnoj i obicno me razvlace za sve i svasta samo ja ne reagiram bas...odnosno za sve uputim da se jave svom lijecniku. Mozak mi je iskljucivo razvijen za "gasenje pozara" i zbrinjavanje vitalno ugrozene djece tako da sve ostalo kod mene nije "vazno" ili moze cekati do "sutra"
22.02 2008.👦
04.09.2009.👩
14.12.2021.👶
https://lb1m.lilypie.com/juZep1.png
Bumbasor eto vidis, moj mozak je kompletno bio iskljucen tu 😂😂😂
Ja sam sad puno cooler neg sto sam bila, bas to sto kazes razvlace te na sve strane, ti hoces pomoc, sve objasnis kako zasto itd i onda ne slijede te troje savjete pa se ja jos grizem, sto ne i bilo bi ti puno bolje da poslusas itd. Sad objasnili sto I kako, prepisem/donesem lijekove pa radi kako hoces. Ja se be osjecam ni bolje ni losije ako netko das me slijedece savjest ili be uzima lijek. Ali da dodjem u smijesno situacije, to uvijek 😂 ja sam magnet za tako neke ludosti
👩🏻⚕️40 👨🏻⚕️53
Dobro jutro od nas dvije 😁🤭curka se počela rano buditi i udarati hehe 🤣
Kako ste, kakvi su vam planovi za vikend? 😄
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji