Bela samo smireno,sve ce bit u redu 🤞
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Ostavili su me u bolnoci da mi naprave briseve, oni ne vide krvarenje, kasnije ce ki naoraviti ultrazvuk… nadam se da ce se ipak predomisliti ako je ultrazvuk uredu i da ce me pustiti kuci
Drži se draga Bela, bit će sve okej 😘🥰
Lucija 16.12.2021.💗
Čestitam svima na dobrim pregledima.
Kako vi osjećate bebe i gdje? Ja sam počela osjećati bebu ali mi se čiji da ju jako, jako nisko osjećam. Skroz dolje ispod pupka, a po noći imam osjećaš da mi je beba doslovno u jajnicima koliko me nisko udara. Bila sam na pregledu prije 10 dana i sve je bilo u redu, nije mi doktor nista rekao da je beba nisko.
I izluduje me iscjedak, danas cijeli dan proucavam gace, već sam u par navrata imala osjećaj da mi curi plodna voda, izludit ću.
Ja ju osjećam ispod pupka i sastrane lijevo desno posvuda, vjerojatno je poprečno onako i igra se s rukicama i nogicama🤣
Lucija 16.12.2021.💗
Bela drzi se, javljaj nam novosti!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Bela, bit ce sve okej! ❤️
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Bela jesi ok? Nadam se da si doma i da odmaraš!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Hvala cure ❤
Ostajem danas u bolnici, nadam se da ce me sutra pustiti kuci, izvadili su mi krv i uzeli urin, ali nisu jos ni ultrazvuk naoravili ni briseve, viditi cu sutra u viziti sta kazu jel mogu ispregovarati da me puste kuci jer zivim preko puta bolnice pa da dodem na pretrage koje treba
Sad sam pricala sa curicom preko kamere pa sam se isplakala, kad sam joj rekla da sam u bolnici jer moram cuvati bracu mi je rekla ali ja te volim i pitala zasto ju ne mogu zagrliti tako da mi je trenutno jako tesko jer sam nju ostavila kod kuce
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Ma zasto te tako dugo muce? Bas mi je zao :(
Al vjerujem da je sve ok s obzirom da oni nisu vidjeli krvarenje
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Bela vjerujem da ti je užasno teško, zabrinuta si i starije dijete ti nedostaje. Znaj da je ona u drugim najboljim mogućim rukama s tatom, prve su naravno ipak uvijek tvoje. Meni je ta razdvojenost jako teško pala, tako da te razumijem, pogotovo kad se ugase bolnička svjetla i ostaneš sama sa svojim mislima. I mi smo tu za tebe!
Jesu li ti radili uzv kad si došla? Bebu osjećaš i više ne krvariš?
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Bela vjerujem da ti je užasno teško, zabrinuta si i starije dijete ti nedostaje. Znaj da je ona u drugim najboljim mogućim rukama s tatom, prve su naravno ipak uvijek tvoje. Meni je ta razdvojenost jako teško pala, tako da te razumijem, pogotovo kad se ugase bolnička svjetla i ostaneš sama sa svojim mislima. I mi smo tu za tebe!
Jesu li ti radili uzv kad si došla? Bebu osjećaš i više ne krvariš?
Samo mi je kod brisanja posljw wca ostala krv, al je bila onako pomjesana sa sluzi, ja nisam ni htjela na hitnu, a muz ajde ajde i osla, bebac se javlja uredno tako da ja vjerujem da je sve okej, a ultrazvuk mi nisu radili jer su bili u zurbi, rekli kasnije ce, ali nikad nisu dosli po mene
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Sortiraj odgovore
Najstariji