Evo i mene s pregleda.. bebica raste skolski... Teski smo 184g i cca 15cm (to je napamet racunala) sve mjere odgovaraju 17+1 t. I kaze 90% sigurna da je curica ❤ kaze vec bi strsilo nesto za ove tjedne.. iduca kontrola za 4 t jer je napokon sve ok i danas zadnji dan pijem duphaston... nastavljam sa euthyrox i prenetal do daljnjeg. Moram se naruciti pa javim kroz koji dan za pregled.
Ja sam bila 100% sigurna da je deckic al eto prevarila sam se i sad se bas osjecam kao da je prvo 😂😂😂😂😂 bas neznam nista sto se curica tice a kako su vecina deckica odrastali oko mene bas sve mi je cudno 😂😂😂😂😂
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Čestitam cure na odličnim pregledima 🧡
LadyD čestitke na curici ❤️
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Cestitam na pregledima! Vidim napokon i curka neka u nasoj grupi! 💗
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Evo i mene s pregleda.. bebica raste skolski… Teski smo 184g i cca 15cm (to je napamet racunala) sve mjere odgovaraju 17+1 t. I kaze 90% sigurna da je curica ❤ kaze vec bi strsilo nesto za ove tjedne.. iduca kontrola za 4 t jer je napokon sve ok i danas zadnji dan pijem duphaston… nastavljam sa euthyrox i prenetal do daljnjeg. Moram se naruciti pa javim kroz koji dan za pregled.
Ja sam bila 100% sigurna da je deckic al eto prevarila sam se i sad se bas osjecam kao da je prvo 😂😂😂😂😂 bas neznam nista sto se curica tice a kako su vecina deckica odrastali oko mene bas sve mi je cudno 😂😂😂😂😂
Cestitam 💗
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Evo i mene s pregleda.. bebica raste skolski… Teski smo 184g i cca 15cm (to je napamet racunala) sve mjere odgovaraju 17+1 t. I kaze 90% sigurna da je curica ❤ kaze vec bi strsilo nesto za ove tjedne.. iduca kontrola za 4 t jer je napokon sve ok i danas zadnji dan pijem duphaston… nastavljam sa euthyrox i prenetal do daljnjeg. Moram se naruciti pa javim kroz koji dan za pregled.
Cestitam 😊💗
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Čestitam ladyD!
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Čestitaaam💜💞💞💖🥰
Lucija 16.12.2021.💗
Pozdrav svima!
Malo se kasno javljam ali eto da se i ja pridružim. Danas sam 12 tj i 3 dana. Termin mi je 20.2. Ovo mi je prva trudnoća. 😊 🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji