Bela mozes nadopisati da cu roditi u Rijeci, a za ime jos ne znamo. Imamo par favorita, nekako ga jos moram upoznati da vidim sto mu pase 😂
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Čestitam Xoxo!
Curke, sad ste me podsjetile, imam Wonder weeks na engleskom za čitanje na ekranu, ako netko želi naći ćemo način da razmijenimo! Počela sam u prošloj trudnoći pa kako se sve ružno završilo samo sam ostavila po strani ali mi se čini super. Također imam booklet od Tanje Hrvatin Šimičić o odgoju.
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Evo vec dvije veceri oko 20 h kad legnem osjecam udarce i to nekih 10 minuta lupkanja u dijelu ispod pupka 🥰 konacno sam docekala i te prave..
al nekako imam osjecaj da je to jos uvijek tek pocetak 😂
Tierra rekla sam si isto da cu citati, samo sto se nisam uclanila u knjiznicu jos, a bas sam trebala sad prije Go 😏 Online ne nalazim bas literature, imas ti nesto mozda u pdf-u da podijelis?
Ocito ce i to ostati za kraj 9.mj kao i cijela priprema za bebu 🤭
Učlanila sam se jučer u knjižnicu pa ti na zalost nemam nista u pdf-u.
Super da imamo ovdje curke koje su vise upucene 😘
Isto sam na faksu imala kolegije za osnovno i srednjeskolsku djecu pa o bebama ne znam nista. Ovo sto se podruzim malo s necacima nije bas primjenjivo.
Uzela sam neke knjige o dojenju, stvarno bi jako htjela dojiti.
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Hvala za naslove.. pja cu uskoro doma pa ce prva stanica biti gradska knjiznica i nadam se malo ubijat vrijeme u citanju da se podsjetim... inace u prvoj t sam imala samo neku knjizicu sto sam dobila u kutiji sto se u rodilistu dobije sa tedterima i sl. I jednu neku debelu iz doba kad sam ja bila beba 😂😂😂😂😂 tada sam to malo listala al sto baba i mama je bilo oko mene tako da sam se ipak vodila viđeno/po osjecaju... bas se osjecam ko prvorotkinja opet 😂😂😂😂😂
Od opreme sam uzela onaj jastuk za dojenje al da pokusam trenutno da se malo naspavam jer nikako da se namjestim a vec sam dosla na 7 jastuka oko sebe 😂😂😂😂😂 dragi je polako poceo krisom prelazit na kauc... al dobro vidit cu kako ce funkcionirat jastuk...
Pokusala sam ucitat slikice al bezuspjesno.. nesto sam ocito pokupila pa me stalno izbaciva al planiram promjenit mob uskoro pa cu pokusat opet 😉
👦 42👧40
👨 💙20
💗👱 2
➕️05.02.
Hvala za naslove.. pja cu uskoro doma pa ce prva stanica biti gradska knjiznica i nadam se malo ubijat vrijeme u citanju da se podsjetim… inace u prvoj t sam imala samo neku knjizicu sto sam dobila u kutiji sto se u rodilistu dobije sa tedterima i sl. I jednu neku debelu iz doba kad sam ja bila beba 😂😂😂😂😂 tada sam to malo listala al sto baba i mama je bilo oko mene tako da sam se ipak vodila viđeno/po osjecaju… bas se osjecam ko prvorotkinja opet 😂😂😂😂😂
Od opreme sam uzela onaj jastuk za dojenje al da pokusam trenutno da se malo naspavam jer nikako da se namjestim a vec sam dosla na 7 jastuka oko sebe 😂😂😂😂😂 dragi je polako poceo krisom prelazit na kauc… al dobro vidit cu kako ce funkcionirat jastuk…
Pokusala sam ucitat slikice al bezuspjesno.. nesto sam ocito pokupila pa me stalno izbaciva al planiram promjenit mob uskoro pa cu pokusat opet 😉
Ja sam se preporodila s tim jastukom, vise nikad necu bit ista 😂
👩🦰31
🧔31
👩💼12/2013 ❤️
5/2021 ➕
31.01.2022 termin 💙
Ja imam dva ta jastuka 😂😂😂 prvi nam je na krevetu od curke, izmedu nje i zida a drugi evo ja koristim 🙈
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji