Jutro! Sretno danas na pregledima, bas vas je puno! Vidim i nas za srijedu ima podosta.
Nove cure dobro dosle 💗
Nije mi jos prestala ta glupa bol tako da vecinu vremena lezim jer me tad ne boli. Ali i ja vjerujem da nije od bebe jer mislim da je nesto opasno da bi me konstantno bolilo i da bi se bol pojacavala 🤷🏻♀️
Cak razmisljam o mjehuru ili bubregu jer se pritisak pojaca ako mi je pun mjehur.
—
Kako ste vi danas? Ja jos ne oticem. Mucnine se smanjile, nisam vec 5 dana povracala, samo mi se jos dosta smrdi sve. Sve u svemu bilo bi super da nema te glupe boli
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Meni frendica s troje djece ima peugeot 3008 (ili tako neki, mozda sam fulala model) i znam da je zadovoljna. Sad jos imaju o psa i svi stanu.
Mi imamo skodu kamiq, to je mali suv, mi smo zadovoljni iako bi voljela da je bunker veci. Vidjet cemo sad kad dodju kolica kako ce biti.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Jutro! Sretno danas na pregledima, bas vas je puno! Vidim i nas za srijedu ima podosta.
Nove cure dobro dosle 💗
Nije mi jos prestala ta glupa bol tako da vecinu vremena lezim jer me tad ne boli. Ali i ja vjerujem da nije od bebe jer mislim da je nesto opasno da bi me konstantno bolilo i da bi se bol pojacavala 🤷🏻♀️
Cak razmisljam o mjehuru ili bubregu jer se pritisak pojaca ako mi je pun mjehur.
—
Kako ste vi danas? Ja jos ne oticem. Mucnine se smanjile, nisam vec 5 dana povracala, samo mi se jos dosta smrdi sve. Sve u svemu bilo bi super da nema te glupe boli
Mene isto boli dosta kad mi je mjehur pun,pogotovo ujutro. Al sam primjetila i ako duze zadrzim mokracu poslije wc me isto zna zabolit
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Drage moje,
Citam Vas i veselim se s vama pa da se i ja pridruzim :)
Trenutno sam 25+0, termin 25.11.2021.
Dobrodošla i čestitam!!! 🤗🤗
Znaš li što nosiš?💜💙
Napiši slobodno idući datum pregleda pa te ubacim na listu :)
freya_444 curica je :)
Sutra smo na pregledu, za sada je sve super tako da se bas veselim :)
Jutro! Sretno svima na pregledu danas
Dobrodosle nove curke! I cestitke curkama na svim super pregledima ovaj tjedan!
Ja isto planiram raditi do kraja, imat cu i mogucnost rada od kuce prema potrebi tako da se nadam da ce se sve nastaviti bez komplikacija pa da mogu delati. Jos sljedeci tjedan radim, onda napokon i moj GO, jedva cekam. Zasad ne oticem. Bila sam sinoc 2 sata u muvingu po nasipu i zaspala poslije ko kruska. Osjecam sve vise stezanja dolje u trbuhu, nadam se da je to sve normalno. Jooooj i sve vise apetita imam, jedino nikak sa mi se vrati onaj fini osjecaj kad se vode napijem, kao da mi je ostala bljutavost iz faze mucnina. Pa kud bas na vodu napalo!
Isto cu morati nesto iscitavati, bas sam neznalica...Zabiljezit cu si vase preporuke. Sve me strah koliko toga ne znam, ajme jel to zbilja dodje instinktivno?
Hormoni soraju i dalje. Neka od vas je napisala da ima zamisljene svadje s muzem...e ja sam jutros na putu za posao imala u glavi pravu televisa presenta produkciju, sama sa sobom inscenirala svadju sa svekrvom i uzrujala se, trebalo mi neko vrijeme da izadjem iz tog filma!
Jelenas, Jelenko93, Birdy i Mum of four sretno na pregledu 😀
Matea5 čestitke na curici i dobrodošla.. 😘
♀️ 37 ♂️ 38
missed ab 10/20 (10tt)
11.21. 🩰N
12/23 radimo na bebi br. 2🤞
Jelenas, Jelenko93, Birdy i Mum of four sretno na pregledu 😀
Matea5 čestitke na curici i dobrodošla.. 😘
Hvala Ti :)
Clarissa, tako je i meni bilo s prvim ali stvarno to nekako dode samo po sebi kad stigne mali paketic
Pozdrav svima!
Malo se kasno javljam ali eto da se i ja pridružim. Danas sam 12 tj i 3 dana. Termin mi je 20.2. Ovo mi je prva trudnoća. 😊 🤰
Čestitam i dobrodošla!!🤗
Kako se osjećaš, imaš li mučnina?
Napiši slobodno kad ti je idući pregled pa te dodam na našu listu 💞
Hvala svima na čestitkama! 😊 Ja se za sad super osjećam, nemam nikakvih tegoba, nadam se da će tako i ostati. Mučnina nisam uopće imala. I slijedeći pregled mi je u utorak 17.8.
Hvala cure! Evo me s pregleda, sve je uredu, ima 788 grama ☺️ 😇 pokriva si lice cim je krene slikati, al kako sam vidjela vec mi lici na tatu 😁
u plusu sam 13 kg 🤪 i sutra idem raditi ogtt, a poslijepodne na more 😅
Dobro dosle Larchi i Matea5! 😊
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Hvala cure! Evo me s pregleda, sve je uredu, ima 788 grama ☺️ 😇 pokriva si lice cim je krene slikati, al kako sam vidjela vec mi lici na tatu 😁
u plusu sam 13 kg 🤪 i sutra idem raditi ogtt, a poslijepodne na more 😅
Dobro dosle Larchi i Matea5! 😊
Nek je sve super sa bebicom a kile cemo kasnije skidati🤣
https://lb1f.lilypie.com/qFUUp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji