Hej žene.. evo mi se vratili s mora.... Iskreno, nisam ništa odmorila, još me više izmorilo more i plaža i sunce i sve ostalo.... Jučer se vratili, a jutros u 6 dušu ispustila.. rigala sam sve u 16, grašci znoja i suze na oči... I cijeli dan nikakva... Mučnine i dalje prisutne, neovisno o dobu dana .. dokle ono?? Ja još ništa nisam kupila, moram jaje novo uzeti, staro ima 5god, što je prošlo u 4mj.... Pa cu maxi cosi gledat na black friday.. od ostalog, par tetri šarenih, kadicu, podlogu za prematanje .. robicu ću nešto 50, curka je bila 49cm, pa je čak neke stvari 48 imala 🤣
Čestitke na super nalazima i dečkima, izgleda da dečki prednjače 😁😁
Drugo nisam popamtila... Previše sam toga danas pročitala da bi zapamtila 🤣
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Schinin- hvala na odgovoru, inače mi je štitnjača skroz ok, pa se ne sekiram puno.
Tierra ja niš ne čitam, više literaturu o odgoju za stariju curku, nekako se pouzdam u iskustvo 😬
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Joj ja to malo iskreno izbjegavam citati… previse me to opterecuje . Kad krenem nesto citat imam osjecaj da necu ni znat drzat to svoje jadno djete 🙈 sestra ima 3 djece, sogorica isto 3 .. Prijateljica imam par koje vec imaju djecu, tako da cu se najvise pouzdat u savjete i iskustva svojih bliznjih mama 😊
👩🏼 27 g, 👦🏻 34 g
12/2020 missed 6tt
Baby Vito 🩵 37+3 ( 19.12.2021)
12.07.2022. ➕
Panorama low risk ✅ It’s a girl 🎀
Hormoni ne pucaju toliko da isceniram svađu sa suprugom u glavi, iz ničega, dok radim nešto, umislim da bi mi on nešto rekao i onda mu se nagovorim tako u glavi.... Al hajd bolje i to nego da se fakat svađamo haha
Hej cure. Cestitke na dobrim pregledima u zadnjih par dana sto me nije bilo. Slee cestitke na 💙
Nisam detaljno popratila. Od ovog sto jesam vidim da se naveliko vec pripremate sa stvarima za bebice. Meni je termin u 2mj tako da cu sigurno pricekat black friday ili neki baby sajam ako bude. Do 12 mj ne planiram bas u kupovinu koliko god me privlaci. Od kolica su mi zapela za oko mamas&papas occaro. Od prvod djeteta mi nista nije ostalo posto ima vec 10godina i u meduvremenu sam sve podijelila.
Sto se kg tice isla sam iz neuspjele T u kojoj sam dosla do 16tt jako brzo u ovu sad i imam osjecaj da sam bas odmah se samo zaokruzila. U proslu sam usla s 3-4kg viska kako sam naglo stala trenirat. Tamo dobila 1kg i sad u ovih 12t jos 2 tako da sam na moju visinu prava okruglica a stomak mi je ko da sam u 6mj t. Tako da sam dobila +2 al od moje tezine sam na +7 i bas me strah da ce me uskoro muz morat pocet kotrljat naokolo. Al sta cu s obzirom na okolnosti nesmijem trenirat ni puno se kretat tako da cu morat ne stresirat se oko toga i mozda pripazit pomalo na prehranu. Iako radi ovih vrucina ni ne jedem puno al ko da se sve hvata 🤣
👶 - 2011.
Papa, brisevi, kks - 01/2021 ✅
👼 - 16tt inducirani+ kiretaza - 04/2021
➕ 06/21
08/21 Nipt uredan 💗
Schinin- hvala na odgovoru, inače mi je štitnjača skroz ok, pa se ne sekiram puno.
Tierraja niš ne čitam, više literaturu o odgoju za stariju curku, nekako se pouzdam u iskustvo 😬
A neki imaju iskustva, dok drugi traze savjete posvuda :)
👧🏻33👨🏻33
👶🏻Amelie 12.12.2021. ❤
Evo vec dvije veceri oko 20 h kad legnem osjecam udarce i to nekih 10 minuta lupkanja u dijelu ispod pupka 🥰 konacno sam docekala i te prave..
al nekako imam osjecaj da je to jos uvijek tek pocetak 😂
Tierra rekla sam si isto da cu citati, samo sto se nisam uclanila u knjiznicu jos, a bas sam trebala sad prije Go 😏 Online ne nalazim bas literature, imas ti nesto mozda u pdf-u da podijelis?
Ocito ce i to ostati za kraj 9.mj kao i cijela priprema za bebu 🤭
👱♀️ 38
06/20 spontani 8tt (saznala u 12tt), medikamentozno+kiretaza
03/21 ➕
Termin 27.11.2021. 💞
Imate popis nekih dobrih knjiga?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Ja nemam, nisam ni u prvoj trudnoći baš čitala. Najviše sam se informirala o dojenju zapravo, išla sam na dva tečaja (mislim da Roda sad ima online tečajeve) i suprug i ja smo išli u Vinogradsku na njihov tečaj za trudnice (koji mislim više ne organiziraju radi covida). Koja vas tematika zanima, sama trudnoća, postpartum ili baby handling i briga o novorodencetu? Iskopat ćemo nešto :)
👩🏻 33 👨🏻33
👧🏻 11/2018.
👼🏼 curica missed ab. 20tt 01/2021
PAI 1 4G/5G
➕ 06/2021
termin 18.2.2022. 🌈
stiže nam curica 💕
Imate popis nekih dobrih knjiga?
Ja sam si kupila- Najsretnije beba u kvartu od Harvey Karpa i super je za sada :)
Lucija 16.12.2021.💗
Sortiraj odgovore
Najstariji