Zimske bebe 2021/22 ❄️💙💜

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Taya_
    17. Travanj 2021. 19:16

Dobrodošle nove trudnice 😃 Grupica nam se polako puni 🥰
    Kako ste danas, jel vas muče mučnine? Ja sam danas bez njih 😊
    Zanima me da li koja od vas planira raditi prenatalni test? Ja na sljedećem pregledu (5.5.) planiram raditi Panoramu..

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N
    12/23 radimo na bebi br. 2🤞

BubaT
    17. Travanj 2021. 19:22

Taya, nakon ovih pocetnih sokova s betom neću nista planirati dok se ovo malo cudo dobro ne u gnijezdi u meni.
    Ps. Korigirala sam ticker prema datumu oplodnje, realnije je nego prema zm

29 🙋‍♀️
    5/2021 blighted ovum 10tt
    💊 Eliquis

Joja 🙏
    17. Travanj 2021. 19:38

Freya tkđ pijem puno tekucine ,vecinom caja i donata .... Danas imam bas nekako grceve u trbuhu.... Tj nisu klasicni menga grcevi nego onako ispod pupka kao da maternica zatitra... Lezim cijeli dan jer me strah al nadam se da je to normalno....
    Sljedeci tjedan bi trebala na pregled pa se nadam da ce bit sve ok.....
    _____
    Curke ciji pregled je uskoro? Koja ce prva javiti sretne vijesti hehe 🌹 

🦄30g 🐴29g
    Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
    Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
    Pregledi :
    -4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
    -6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
    -28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
    ⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg

Taya_
    17. Travanj 2021. 19:46

BubaT Bit će sve u redu sa bebom, samo bez stresa i pozitivno.. 😘 Pregled će nadam se uskoro .. 😃
    Mislim da je svaka od nas u strahu da je sve u redu s bebom.. Ja isto jedva čekam sljedeći pregled, jer ga u prošloj trudnoći nisam dočekala, a kako se bliži taj 9tt kad sam ostala bez bebe strah mi je još veći.. Ali puna sam nade da će ovaj put biti sve u redu.. 🤞 Pijem terapiju, na strogom sam mirovanju i vjerujem rječima gin da će sve biti u redu.. 
    Molim te budi i ti pozitivna, kao što ti je gin rekla ovulacija je sigurno bila kasnije, tako da će sljedeći pregled biti odličan.. ❤️

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N

BubaT
    17. Travanj 2021. 19:51

Taya, hvala ti ♥️
    Ja sam ti takva kad drugima dijelim savjete, a sama na sebe ne primjenjujem. Bit će sve ok. Mora. 🥰

29 🙋‍♀️
    💊 Eliquis

17. Travanj 2021. 20:28

Taya 👣

Dobrodošle nove trudnice 😃 Grupica nam se polako puni 🥰
    Kako ste danas, jel vas muče mučnine? Ja sam danas bez njih 😊
    Zanima me da li koja od vas planira raditi prenatalni test? Ja na sljedećem pregledu (5.5.) planiram raditi Panoramu..

ja cu morati raditi prenatalni ako sve bude ok s bebom do tad i najvjerovatnije cu Nifty 

BubaT
    17. Travanj 2021. 20:50

Sto smo na kraju zaključile? Koja je razlika Nifty i Panorame? 

29 🙋‍♀️
    💊 Eliquis

freya_444
    17. Travanj 2021. 21:03

BubaT

Freya, dobrodosla 🥰 oprosti skroz sam bila u beti danas da sam smetnila s uma pozelit vam dobrodoslicu 🙈

Hvalaaa💞

Lucija 16.12.2021.💗

Taya_
    17. Travanj 2021. 21:23

Iskreno nemam pojma koja je razlika.. I ja sam planirala radit Nifty ali moja gin radi Panoramu pa ću sad to

♀️ 37 ♂️ 38
    missed ab 10/20 (10tt)
    11.21. 🩰N

17. Travanj 2021. 21:42

ne znam ni ja koja je razlika znam vise trudnica da su radili nifty iako nekako kontam sve je to tu negdje al opet vidjet cu sta doktor kaze 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.