Belale uzas hehe., Zao mi je zbog mucnina. Jesi probala bombone od djumbira... Mislim da ih u dmu ima za kupiti
Freya ma ja ne mogu nikako 12 mjesec staviti pod jesen heheh... Ja sam rodjena 10.12. i uvijek sam se smatrala zimskim djetetom.. Rodjendan bi slavila zabundana i cesto zauzeta snijeznim radostima.... Zapravo, to je vec vrijeme adventa i nikako mi ne spada pod jesen heheheh.... Meni je termin 14.12. sto je kalendarski jesen al ja svoju bebu smatram Bozicnim cudom heheheheh 💙❄️💙
Bubat nista se ne sekiraj... Sve je to dobro. Veselim se tvom sljedecem pregledu....
Cure kakvo vam je stanje s pristicima? Ja sam popristavila ko zaba krastaca 🙄 inace nemam problema s tim.... Kazu da curice kradu mami ljepotu hehehehe 😆😀 ne vjerujem u babske price ali eto hehehe.... Ne bi se bunila da je curica☺️
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Isli mi vcrs kod svekrve i sjedila neka tri sata za stolom….. Kad sam isla na wc primijetila toootalno mokre gacice.,…. dakle, iscjedak mi je bas obilan, doduse bez boje ili mirisa … Znam da ste rekle da je pojacan isckedak normalan al zanima me jel i vama bas bas pojacan ko meni ili? Osjetite li kak curkate i dok mirujete lol? Napominjem da me Nista ne boli…
Redovno osjetim kako curkam dok mirujem, pa onda trcim na wc da nije slucajno ne daj Boze nesto sto ne treba.. ne brini nista to su ti sve trudnicke cari
Smiruju me ovi vasi komentari. Evo danas je manje iscjetka nego jucer 🌹 al opet ga ima dosta
🦄30g 🐴29g
Prvi ➕ 09/18 ... spontani u 10 tt zbog hematoma.
Drugi ➕ 03/21 .... 🙏
Pregledi :
-4+0tj- preventivno Duph. i uputnice za lab
-6+5tj po uzvu... kuca 💙... Bebica 0.75cm... termin 12.12.21
-28.4. pregled kod privatnika - sve uredno
⚕️Duphaston, folna, propolis+imuno🍯, Mg
Freay dobrodosla ❤
Nelanr meni je tako bilo par dana pa prestalo samo od sebe, nahalost osim suosjecanja nemam ti sta pametno ponudit
Bubat vjerujem da je onda do kasnije ovulacije i da je sve uredu, kad bi ti po tom onda trebao biti termin?
Joja hvala na preporuci ❤, a sto se pristica tice meni su se javili na vratu, u zivotu ih tu nisam imala, a sad evo tri
👩 23
👱♂️ 25
👧 3
👶 13.12.
Joja kod mene prištići iskoče tu i tamo, ali uglavnom na predjelu maske, pa to više povezujem s tim. Makar se ne sjećam ni da sam u prvoj imala problema.
Znam da sam još nešto htjela komentirati - iscjedak. Kod mene ga ima na izvoz 🤣🤣 Jučer se ustanem s wc-a, a on se rastegnuo sve do u wc-školjku 🤣 Isprike na detaljnom opisu 😅 Dosta često vidim da su mi gaćice mokre, a niti mi se ne piški da bi sad mogla reći da mi je pobjeglo. Inače, pred kraj prve trudnoće sam cijeli dan imala mokre gaćice. Kako je bio kraj, pomislila da je vodenjak pukao i otišla na hitnu. Na kraju su ustanovili da je to samo jako vodenasti iscjedak...
🙋♀️ 28
🙋♂️ 37
➕ 25.3.21.
Naše prvo ☀️
Drugo ☀️ stiže ❤️
Joja iscjedak sam i ja pimjetila nekad bude malo jaci nekad slabiji gledam da uvijek imam dnevni ulozak 🤷
Bubat drzim fige da sve to bude dobro 🤞
Bok cure, od 7. 30 do 12. 30 sam bila u ambulanti. Ogromna guzva je bila. Beta i gestacijska su naraste, ali je gestacijska jos prazna. Kaze da je manja trudnoća od 6+1. Ja sam isla guglat, jer nisam imala mira i vrijednost bete mi je vrijednost u prosjeku 24 dana nakon oplodnje, sto se i poklapa. Tako da je manja trudnoća skoro za tjedan. Ugl cekam sad 26. i svoju dr 🤞 mislit pozitivno i to je to
Anameri, koliko cesto ti moras vaditi kks, ja moram za 48h pa za 5 dana, za 10 i 15. Nisam to u prvoj trudnoći tako već samo jednom mjesečno.
Sasvim nornalno je to,dopusta se od 2 tjedna odstupanje,prva trudnoca je od pocetka bila mi 2 tjedna manje jer je ovulacija bila kasnije,druga trudnoca za tjedan dana manja jer je ovulacija bila kasnije, u prva 3mj trudnoce su najtocnije mjere i najtocnije se termin moze izracunati zato sto se sve bebe u prva 3mj identicno razvijaju,poslje 3 mj svaka beba svoju polotiku vodi, ovaj put kako isto znam da je ovulacija bila 21 dc sam frizirala datum zadnje menge kad sam zvala da se narucim za prvi pregled tako da bude tocno😄 glavno da raste i prati to kasnjenje,problem bi bio da ostaje velicina ista i ne mice se
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Isli mi vcrs kod svekrve i sjedila neka tri sata za stolom….. Kad sam isla na wc primijetila toootalno mokre gacice.,…. dakle, iscjedak mi je bas obilan, doduse bez boje ili mirisa … Znam da ste rekle da je pojacan isckedak normalan al zanima me jel i vama bas bas pojacan ko meni ili? Osjetite li kak curkate i dok mirujete lol? Napominjem da me Nista ne boli….
Znaci poplava,mjenjam gace po dva puta u danu i stavljam dnevni ulozak,kad se probudim koda sam se upiskila u gace,prozirno bijeli nekad malo suncani isjedak,bez mirisa i okusa😄😄
-imam operaciju za 2 godine zbog koje necu vise moci imat dijece pa se prije toga borimo za jos jednu bebu
Pokusavamo od 5mj 2020
04mj. 2021+++
Dosla nam je curica u 12.mj😍😍
Bela, pojma nemam, po zm negdje oko 10.12,al sad necu nista racunat ni preracunavat dok ne cujem ♥️
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Sarita, Joja i ostale hvala na dobrodošlici 💞
Istina je, teško je nekako pojmiti da je početAk 12.mj jesen a ne zima! 😁😍 daa još je i advent blizu i sve hehe
Ja imam iscjedka dosta, svako malo mi se piški al me muči zatvor iako pijem donat mg i puno vode općenito 😅
Prištići se pojave ponekad al se brzo povuku, al sve je to normalno za ovaj period trudnoće 🥰
Lucija 16.12.2021.💗
Freya, dobrodosla 🥰 oprosti skroz sam bila u beti danas da sam smetnila s uma pozelit vam dobrodoslicu 🙈
29 🙋♀️
5/2021 blighted ovum 10tt
💊 Eliquis
Sortiraj odgovore
Najstariji